hajdeee

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taj koji je to napisao nije vidio da su cijene na Arena Cloud iste, a mislim i da znam ko je to napisao. Arena je uvijek imala istu cijenu i samo Tmach botovi spinuju da su ovi poskupili za potpis prošlog ugovora. Nažalost po vas, dugo će Tmach biti bez Arena.
E nezz to, naleti sad na netu.RekoSam je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:41Taj koji je to napisao nije vidio da su cijene na Arena Cloud iste, a mislim i da znam ko je to napisao. Arena je uvijek imala istu cijenu i samo Tmach botovi spinuju da su ovi poskupili za potpis prošlog ugovora. Nažalost po vas, dugo će Tmach biti bez Arena.
Neuporedivo ali eto nemam drugu državu, ipak mi je draže i ovo nego Real, Barcelona, Chelsea, PSG itd.
Više od života, repka je smiješna za poređenje.
Nema smisla da ce biti jeftinije, jer su uveli nove kanale, a i engleska liga je od sljedeće sezone koliko se sjećamsonpenn je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:50E nezz to, naleti sad na netu.RekoSam je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:41Taj koji je to napisao nije vidio da su cijene na Arena Cloud iste, a mislim i da znam ko je to napisao. Arena je uvijek imala istu cijenu i samo Tmach botovi spinuju da su ovi poskupili za potpis prošlog ugovora. Nažalost po vas, dugo će Tmach biti bez Arena.
Tako je. Čak je moguće da će biti neke simbolične naplate za kanale 5-8 kada budu ubačeni na MojaTV.Dave je napisao/la: ↑12 okt 2021, 15:30Nema smisla da ce biti jeftinije, jer su uveli nove kanale, a i engleska liga je od sljedeće sezone koliko se sjećamsonpenn je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:50E nezz to, naleti sad na netu.RekoSam je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:41
Taj koji je to napisao nije vidio da su cijene na Arena Cloud iste, a mislim i da znam ko je to napisao. Arena je uvijek imala istu cijenu i samo Tmach botovi spinuju da su ovi poskupili za potpis prošlog ugovora. Nažalost po vas, dugo će Tmach biti bez Arena.
Naravno. 25 KM bh pošta.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 22:59Zna li ko, da li se salju narudzbe van BiH i kolika je postarina?belosevic23 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 17:19Dobar fazon sa odabirom sponzora lige, igraca, broja kao i stampanja svoga imena i broja. Jest malo poskup dres za Erreu al bar lici na nesto
Jeste a jeftiniji su dosta ali etoPeakyBlinders je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:16Samo nam je oprema top. Gledam na ovom shopu. Samo jel moguće da je ko Nike, što se cijena tiće?
Cak je isto problem ko i kod nas. Lijeva strana ne postoji, u desnu se sve nade polazu.
Lijevi bek je nama prioritet na zimu, prva pozicija koju trebamo riješiti.feniksptica je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:47Cak je isto problem ko i kod nas. Lijeva strana ne postoji, u desnu se sve nade polazu.
Zar je onaj Rodić toliko loš? Mislio sam da Zvezda ima druge pozicije koje su deficitarne, a ne LB..feniksptica je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:47Cak je isto problem ko i kod nas. Lijeva strana ne postoji, u desnu se sve nade polazu.
Kako si ti tako glup prosao antibot pitanje...enigma. Okupila se cijela porodica da odgovori na pitanjejoker90 je napisao/la: ↑13 okt 2021, 00:12Zar je onaj Rodić toliko loš? Mislio sam da Zvezda ima druge pozicije koje su deficitarne, a ne LB..feniksptica je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:47Cak je isto problem ko i kod nas. Lijeva strana ne postoji, u desnu se sve nade polazu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 9 gostiju.