Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Najbolji trener sto smo imali.Od niceg pravi super tim pogotovo odbranu.
Prvo odlazak na neko veliko takmicenje pa onda sud, do tada one and only Safet Susic

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Pensioner26
- Kontakt:
Čuj ti već epiteta. Najbolji ikada a dobili smo tek Kazahstana. Kako će mu se samo sočno psovati poslije Ukrajine. Mi smo takva nacija, za tren si najbolji ikada, pa onda Bugarska vucibatina.
Sušić je najbolji ikada, a kada neko ponovi njegov uspjeh, onda možemo pričati o tome.
Sušić je najbolji ikada, a kada neko ponovi njegov uspjeh, onda možemo pričati o tome.
Sušić je smeće, što ljudsko, što strukovno.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 07:45Čuj ti već epiteta. Najbolji ikada a dobili smo tek Kazahstana. Kako će mu se samo sočno psovati poslije Ukrajine. Mi smo takva nacija, za tren si najbolji ikada, pa onda Bugarska vucibatina.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
I kao takav jedan od najvecih igraca PSG i prvi koji nas je odveo na SP a kad se sjetim pjesme na aerodromu "oj safete sajo" to si zabovavioMoodyHank je napisao/la: ↑11 okt 2021, 09:34Sušić je smeće, što ljudsko, što strukovno.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 07:45Čuj ti već epiteta. Najbolji ikada a dobili smo tek Kazahstana. Kako će mu se samo sočno psovati poslije Ukrajine. Mi smo takva nacija, za tren si najbolji ikada, pa onda Bugarska vucibatina.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Prvo nauči prezime trenutnog selektora, pa se onda javljaj.HarisZe je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:19I kao takav jedan od najvecih igraca PSG i prvi koji nas je odveo na SP a kad se sjetim pjesme na aerodromu "oj safete sajo" to si zabovavioMoodyHank je napisao/la: ↑11 okt 2021, 09:34Sušić je smeće, što ljudsko, što strukovno.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 07:45Čuj ti već epiteta. Najbolji ikada a dobili smo tek Kazahstana. Kako će mu se samo sočno psovati poslije Ukrajine. Mi smo takva nacija, za tren si najbolji ikada, pa onda Bugarska vucibatina.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nismo mi otisli na svjetsko zato sto nas je susic vodio, vec uprskos tome sto nas je susic vodio.
naprijed rejal
Jedini ozbiljan selektor repke, a adaptacija Tuchelove 5 nazad igre koja neutralizira visoke linije i taj presing koji je dominirao vec nekoliko sezona.
Tu imate najbolji pokazatelj i taj suptilni detalj koji na prvo oko ne znači ništa pretjerano ali je izuzetno efikasno i ključno u ovom stilu. Možete pogledati malo igru repke i opaziti kako ti krilni stoperi (ponajviše Anel zbog tehničkih sposobnosti) ovo često rade a odbrane jednostavno nemaju previše odgovora zbog već 6 igrača u centralnom dijelu terena (krilni bekovi, polunapadač i 3 vezna) i tim mi često stvaramo taj overload u sredini iako po individualnom kvalitetu nismo ni blizu mogućnosti da to radimo. Sa ovakvim detaljčićima pokazuje da nije Meša tier trener koji će drrkati navijačima i zadovoljavati ih igrajući traženim stilom bez ikakve ideje zašto i kako je određeni sistem efikasan. Fudbal ipak nisu lego kockice na kojima ćeš napisati imena igrača i očekivati da to magično uspije. A to očigledno dosta forumskih taktičara neironično misli kada počnu lupati sa taktika i udaranjem po trenerima.
Što se tiče Sušića, taj je tekmom protiv Nigerije pokazao koliko je zapravo glup i koliko je sirovi kvalitet rostera vadio ovog levata i držao ga toliko dugo na klupi. Sramota za Ivajla da se takvi uopšte porede s njim. Par nivoa ispod Peteva.
A vrijeme će pokazati da li je ovo sve samo slučajnosti i da je i on sranje trener ili da će nastaviti raditi dobar posao jer ovo što trenutno radi je odlično imajući u vidu da je ipak trener bez neke reputacije i da je relativno slabo plaćen.
Tu imate najbolji pokazatelj i taj suptilni detalj koji na prvo oko ne znači ništa pretjerano ali je izuzetno efikasno i ključno u ovom stilu. Možete pogledati malo igru repke i opaziti kako ti krilni stoperi (ponajviše Anel zbog tehničkih sposobnosti) ovo često rade a odbrane jednostavno nemaju previše odgovora zbog već 6 igrača u centralnom dijelu terena (krilni bekovi, polunapadač i 3 vezna) i tim mi često stvaramo taj overload u sredini iako po individualnom kvalitetu nismo ni blizu mogućnosti da to radimo. Sa ovakvim detaljčićima pokazuje da nije Meša tier trener koji će drrkati navijačima i zadovoljavati ih igrajući traženim stilom bez ikakve ideje zašto i kako je određeni sistem efikasan. Fudbal ipak nisu lego kockice na kojima ćeš napisati imena igrača i očekivati da to magično uspije. A to očigledno dosta forumskih taktičara neironično misli kada počnu lupati sa taktika i udaranjem po trenerima.
Što se tiče Sušića, taj je tekmom protiv Nigerije pokazao koliko je zapravo glup i koliko je sirovi kvalitet rostera vadio ovog levata i držao ga toliko dugo na klupi. Sramota za Ivajla da se takvi uopšte porede s njim. Par nivoa ispod Peteva.
A vrijeme će pokazati da li je ovo sve samo slučajnosti i da je i on sranje trener ili da će nastaviti raditi dobar posao jer ovo što trenutno radi je odlično imajući u vidu da je ipak trener bez neke reputacije i da je relativno slabo plaćen.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
UprSkos imajuci selektora mi smo se sami vodili na svjetsko vec decenijama
Jbe lud zbunjenog
@AjsKjub prekuco igricu

Jbe lud zbunjenog
@AjsKjub prekuco igricu

Dobio 120 Rep. on je Goat 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zukanovicev osvrt na fudbal mi uvijek donese blagi osmijeh na licu. Steta sto besramno brani igrace iz svog kluba inace bi bio dobar forumas.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne pisi od meni. idi gledaj Weghorsta
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neću zukane od tebe nista, ne brini
⚜️~⚜️~⚜️
AjsKjub je napisao/la: ↑11 okt 2021, 20:34Jedini ozbiljan selektor repke, a adaptacija Tuchelove 5 nazad igre koja neutralizira visoke linije i taj presing koji je dominirao vec nekoliko sezona.
A vrijeme će pokazati da li je ovo sve samo slučajnosti i da je i on sranje trener ili da će nastaviti raditi dobar posao jer ovo što trenutno radi je odlično imajući u vidu da je ipak trener bez neke reputacije i da je relativno slabo plaćen.![]()

naprijed rejal
Brat Zuka ljut nesto. Sta je razlog?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Povedi nas Bugarin Tuta 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ponesi zastavu Ivaylo Petevu! 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Od meni…

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Shit happens 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 11 gostiju.