NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Marsal
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Računajte i mene u ovu forumsku akciju, ja bih volio odmah dati pare jer mi je mrsko svaki mjesec ganjat se.
Samo Čelik
Samo Čelik
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja sam za pomoć klubu,dat ću 2×50KM,50 početkom 11 mjeseca,drugu polovinu u 12 mjesecu. Ako se mogu sa ovom grupom uklopiti,ako ne onda ću kao što sam i dosad kupiti u toj vrijednosti donatorskih karata. Možda nije puno,ali se barem zna na čijoj sam strani.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ko je zainteresovan nek se javi firefirefirely, on moze transparentno reci koliko je zainteresovanih nakon odredjenog perioda i ostale detalje zavrsiti medju ucesnicima pa da se odradi 12. igrac. Bravo forumaši!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Isto sam za. Samo javite kome i koliko.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa evo piše kome i ko je prihvatio da se zauzme, javite se u poruku momku.firefirefirely je napisao/la: ↑09 okt 2021, 22:58Ako je samo to problem, skupljat cu ja. Javite se u pp ko je ZA, pa cemo napraviti viber grupu i tamo dalje nastaviti![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja sam mu poslao poruku,ne znam da li mu je došla?
Koliko je moguče da firefly napravi viber grupu i da se tamo dogovaramo svi,malo je teško preko ovih pp. il želite ostat anonimni 
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- samoposteno
- Kontakt:
Eto ima nas minimum 12 po stoju a sto se tice ostat anoniman to je tesko cim uplatis pare vidjet ce ko salje i to nije nikakav problem je.bo anonimnost
Pa dobro anonimnost sam mislio između nas jer je na viberu dostupno a na uplati če samo firefly znat ko je ko,možemo napravit grupu samo poslat brojeve u ppsamoposteno je napisao/la: ↑10 okt 2021, 13:07Eto ima nas minimum 12 po stoju a sto se tice ostat anoniman to je tesko cim uplatis pare vidjet ce ko salje i to nije nikakav problem je.bo anonimnost
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- Marsal
- Kontakt:
Ma zna me pola foruma već
ali nije frka ni viber, nek se naš firefly izjasni kako je njemu lakše jer ipak on je preuzeo na sebe VELIKU obavezu i odgovornost, a mi onda trebamo da se njemu prilagodimo.
Ko hoće ostat anoniman nek skloni foto sa Vibera i promijeni ime. Ja svakako foto nemam, a ime mi već skoro svi i znaju. Pa eto, nek firefly kaže kako mu je najlakše.
Najbitnije je da ima zainteresiranih i da i mi damo svoj doprinos, makar simboličan bio.
SAMO ČELIK

Ko hoće ostat anoniman nek skloni foto sa Vibera i promijeni ime. Ja svakako foto nemam, a ime mi već skoro svi i znaju. Pa eto, nek firefly kaže kako mu je najlakše.
Najbitnije je da ima zainteresiranih i da i mi damo svoj doprinos, makar simboličan bio.
SAMO ČELIK
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- samoposteno
- Kontakt:
Ma i mislio sam izmedju nas nismo ubili jedan drugom nekog pa da se krijemoRZ88Adnan je napisao/la: ↑10 okt 2021, 13:09Pa dobro anonimnost sam mislio između nas jer je na viberu dostupno a na uplati če samo firefly znat ko je ko,možemo napravit grupu samo poslat brojeve u ppsamoposteno je napisao/la: ↑10 okt 2021, 13:07Eto ima nas minimum 12 po stoju a sto se tice ostat anoniman to je tesko cim uplatis pare vidjet ce ko salje i to nije nikakav problem je.bo anonimnost

Pomoči čemo klubu al uz opciju da nas Dino spomene na ss.ba kako smo pomogli s foruma 
@samoposteno ma vjerujem da je večini svejedno al opet znam da uvijek ima izuzetaka
@samoposteno ma vjerujem da je večini svejedno al opet znam da uvijek ima izuzetaka
- samoposteno
- Kontakt:
Ma i ne treba nikakav ni viber ni nista ja sam se javio nije jos procito poruku samo neka mi napise kako da uplatim na koji njemu nacin najbolje odgovara i zavrseno posaljem mu sliku da sam uplatio i gotovo..covjek kad sve skupi odnese u klub i super
kome slati novce za akciju vjerni navijac ja sam zato 1005
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Javio sam mu se i ja, ali nije otvorio jos poruku, vjerovatno se zapio sinoc haha
Hajde uci ce, pa nek samo kaze kako sta, nije frka. Nek napravi i viber grupu, a sigurno i javit se i ss.ba. Nek uzmu jedno ucesce u visi 100km, to im je nista, a grupa koja ucestvuje u akciji 12ti igrac nek se zove po ovom forumu.
Sigurno da bi sve strane bile zadovoljne. A koliko vidim ima nas dosta zainteresovanih, pa ako neko ne moze uplatit 100km moze 50, nema veze, ionako ovo sad kako vidim premasit cemo tih 1200km.
Hajde uci ce, pa nek samo kaze kako sta, nije frka. Nek napravi i viber grupu, a sigurno i javit se i ss.ba. Nek uzmu jedno ucesce u visi 100km, to im je nista, a grupa koja ucestvuje u akciji 12ti igrac nek se zove po ovom forumu.
Sigurno da bi sve strane bile zadovoljne. A koliko vidim ima nas dosta zainteresovanih, pa ako neko ne moze uplatit 100km moze 50, nema veze, ionako ovo sad kako vidim premasit cemo tih 1200km.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Komforno svaku utakmicu sad necemo imati prenos na gostujucim terenima, jer vrijeme dolazi kisovito, a sve ijedan stadion ovisi o vremenskim uslovima za prenos sem stupcanice.A taman se pripremio.I prosla isti slucaj.Ne znam kako oni iz stupcanice prenose po ovom vremenu sve gostujuce a mi ne.
Svaciju zelju treba postovati. Ionako se ne ide pod imenima vec anonimno pod zajednickom sifrom tako da je nepotrebno o tom dalje raspravljati. Cilj je dati doprinos klubu i da se osjeti i na forumu posto mnogi citaju da svako moze doprinijeti samo ako ima volju. Takodje, bitno je posluziti kao jos jedan primjer u nizu da je davanje za Čelik navijacka srz. U ovu pricu ne uzimam u obzir sponzore, jer se klub mora boriti na trzistu i postajati sve vise privlacan privrednim subjektima, ali kad su navijaci u pitanju onda je jedini ideal - Sve za klub, nista od kluba!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Besimeee 
0:2 Sivac
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
A ja grafike, stvarno svaka cast onome ko je zaduzen za ovaj dio u klubu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, KarlMarx i 8 gostiju.