FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Ove sezone je u jesenjem dijelu Omladinske Premijer lige BiH zabio 10 golova i na drugom je mjestu liste strijelaca.
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
zaboravio si ovo :padobranac1978 je napisao/la:Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.
Ove sezone je u jesenjem dijelu Omladinske Premijer lige BiH zabio 10 golova i na drugom je mjestu liste strijelaca.
Prema našim inoformacijama Đip se odlučio na odlazak s Grbavice nakon što se nije našao u autobusu za Pulu, gdje je seniorski tim Plavih otputovao na pripreme.

On je novi Smajo Mahmutovic, samo sto je Smajo extra decko za razliku od ovog klosarcicamangupp je napisao/la:zaboravio si ovo :padobranac1978 je napisao/la:Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.
Prema našim inoformacijama Đip se odlučio na odlazak s Grbavice nakon što se nije našao u autobusu za Pulu, gdje je seniorski tim Plavih otputovao na pripreme.

nick je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:kao sto ni ermin zec nije zadovoljio![]()
![]()
nisu smjeli rizikovat imo problema sa srcem

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:nick je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:kao sto ni ermin zec nije zadovoljio![]()
![]()
nisu smjeli rizikovat imo problema sa srcem![]()
![]()
a zar se nikad ne zapitate sto kod vas nema takvih... 2 talenta vasa? skoro i alaim

usput,alen skoro je sa 18-19 godina igrao u MARSEJU sa žorž veom,iako ja mislimd a si ti mlad da znas ko je ON!

REKAO BIHJ TI JOS NEKE STVARI ALI NEMOS TI TO SHVATITI

johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()
usput,alen skoro je sa 18-19 godina igrao u MARSEJU sa žorž veom,iako ja mislimd a si ti mlad da znas ko je ON!
REKAO BIHJ TI JOS NEKE STVARI ALI NEMOS TI TO SHVATITI
igrao

-
- Kontakt:
Odavno nismo imali bolju generaciju juniora,a kako mi se cini i ovi mladji su na dobro putu da od njih bude nesto za 6-7 godina
od jedne generacije tesko da vise od 2 uspiju... puno toga utice,90% ih nikad ne uspije doci do izrazajasamosarajvo je napisao/la:Od igraca iz prosle juniorske generacije koja je osvojila duplu krunu( dupovac,trebinjac i ta ekipa ) ocekujem da bar 3 - 4 njih budu standardni u prvoj postavi FKS za 3 godine a da se jedan ili dvojica prodaju u Europu i da Sarajevo zaradi po 500k eura pojedinacno. Ovdje prvenstveno mislim na K.Handzica i jos jednog mozda...
Odavno nismo imali bolju generaciju juniora,a kako mi se cini i ovi mladji su na dobro putu da od njih bude nesto za 6-7 godina
Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()
vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()

johnnyHZ je napisao/la:vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()
ne podjelit ce navijacima

Ma nek se rastale, al smo zato mi s njima triput bili ispred Vječne, a vi?johnnyHZ je napisao/la:vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()

Nama uzimaju, ali i daju. A vama samo uzimaju, levati jedni!
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Ako je u Sanu,slobodno znaj da nije istinaRule_hz je napisao/la:eno u sanu izasao tekst o ostavci baljka nadamo se da je istina:):)

Biće vam jasno za koji dan,jesmo li dobili pare ili nismojohnnyHZ je napisao/la:vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, amypitar, Anex, Armija1987, BeYaZ, budzak, Cautinho, chamberlain24, Combattente87, Confiance, darkangel4, Fouzi1, Fudo, fukara87, galia95, Haksss, head88, Hrammm1921, HyperOS, iliyaa8, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, karama10, Kaunas, keli, kraljlavova, Lavcina, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, MisterGuardiola, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, newton_heath_lyr, Pantelija, plisek, Posejdon, Rajvosa4ever, Rauber33, Redfire16, relativizam, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, schalke, selver79, Serha, skoJaa, Skojevska, StevieG8, stokastoka23, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, UltraSa46, unityvillage, USB, Vanja8, Vaya, ŠTA_JE i 671 gost.