NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Neko kome se moze uplatiti preko paypala ili ako ima vremena preko western union jest da je prvo dosta lakse
Ja mislim moze se direktno na racun kluba uplatiti, ali ja nisam mogao prosli put. Nije mi transakcija htjela proci, morao se snalazi slati nekome, pa tako.samoposteno je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:31Neko kome se moze uplatiti preko paypala ili ako ima vremena preko western union jest da je prvo dosta lakse
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Kako god bude meni odgovara samo javite kad bude i koliko trebaredbull93 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:37Ja mislim moze se direktno na racun kluba uplatiti, ali ja nisam mogao prosli put. Nije mi transakcija htjela proci, morao se snalazi slati nekome, pa tako.samoposteno je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:31Neko kome se moze uplatiti preko paypala ili ako ima vremena preko western union jest da je prvo dosta lakse
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ako neko ima xPay račun, kliker ili xbon, to je najlakši način, na trafici kupimo bon i pošaljemo kod i tako uplatimo željenu sumu.
Ljudi trenutno sam nezaposlen,u procesu sam rjesavanja tog problema,sve sam racune zatvorio u bankama,ukoliko ubrzo se zaposlim tu sam i ja da podrzim svakako bgmi.Neki me forumasi znaju i znaju da ne lazem.
- samoposteno
- Kontakt:
Hajde neko ko je dole neka preuzme na sebe posalje nam na pm podatke da mu posaljemo pare i neka odnese u klub
- samoposteno
- Kontakt:
Sve u dure ne pravdaj se nikom svako pridonosi na svoj nacin koliko moze
Mozda ti nije moglo proći zato sto si vani jel donatorska ili nesto drugo, meni ove donatorske bez ikakvih problema prolaze, 30 sekundi.redbull93 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:37Ja mislim moze se direktno na racun kluba uplatiti, ali ja nisam mogao prosli put. Nije mi transakcija htjela proci, morao se snalazi slati nekome, pa tako.samoposteno je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:31Neko kome se moze uplatiti preko paypala ili ako ima vremena preko western union jest da je prvo dosta lakse

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
samoposteno je napisao/la: ↑09 okt 2021, 19:04Hajde neko ko je dole neka preuzme na sebe posalje nam na pm podatke da mu posaljemo pare i neka odnese u klub

Hajde dok smo svi zagrijani

@avenija prolaze donatorske, nego nije mi proslo da direktno na ino racun uplatim.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Avenija jesil ti dole
Jesam ali ne mogu preuzeti organizaciju..
Bukvalno 55 radnih sati sedmično sam za stolicom i nemam ni za sto vremena..uplatim donatorske kupim i pravu ulaznicu radi kolekcije odem odgledam uzivo i to je to od mene trenutno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- samoposteno
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ajde nekako ćemo se skontati. **** je skupljat pare od nepoznatih ljudi i pravdati im se. Zato bi i bilo najbolje sve od jednom. Ako bude stani pani uzet ću ja na sebe ma da iskreno to je zadnje što mi treba
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- firefirefirely
- Kontakt:
Ako je samo to problem, skupljat cu ja. Javite se u pp ko je ZA, pa cemo napraviti viber grupu i tamo dalje nastaviti 

Eto onda, rijeseno. Javite se! Molim te ispostuj i ove sto zele anonimni ostat.firefirefirely je napisao/la: ↑09 okt 2021, 22:58Ako je samo to problem, skupljat cu ja. Javite se u pp ko je ZA, pa cemo napraviti viber grupu i tamo dalje nastaviti![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Moze komforno. Ja sam za to, ako mozemo da odmah skupimo 1200 KM (u mjesec dana). Jbg, necemo sad godinu dana skupljati.
Ako nismo svi u mogučnosti možemo bar napravit vjerni navijač 600km pa ćemo opet skupit za koji mjesec.
Mislim da možemo i ovo 1.200 ispoštovat
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Pozdrav raja! Jel osiguran prenos danas?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
mislim da tesko zbog kise......makar mislim tako
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.