U pravu si, Joshua je treći.
Nevjerovatan je Usyk. Tehnički daleko ispred AJ-a, a ima i veća muda.
Fury je neuporedivo bolji od Joshue i bilo bi fino vidjeti njega protiv Usyka nakon što ponovo odškoluje Wildera.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
U pravu si, Joshua je treći.
David Haye
Da upravu si bio je i Haye. Njega sam smetnuo sa uma. S tim da treba dodati da je Usykov uspjeh veci jer on trenutno drzi HW titulu u WBA, WBO, IBF, IBO dok je Haye drzao titulu samo u verziji WBA.
Ako se prisjetimo da ga je Klitscko takodjer morao nokautirati jer ga je imao u nokdaunu, samo sto je isao na sigurno i ovaj se pribrao i prema kraju meca ipak dosla do izrazaja razlika u godinama. Od ovog sad vec mozemo reci cetvorca najbolji, mislim da je AJ najslabiji od njih. Furry definitivno br1ASD je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:00Najveće dvije pobjede Joshue su Klitschko i Povetkin.
Bez dvojbe. Dva vrhunska boksera i legende sporta, ali zajedničko obojici je bilo da su ostarili i bili izvan primea.
Usyk je sigurno daleko najkvalitetniji bokser u kategoriji.
Znači. Frajer je i evropski i svjetski i olimpijski šampion. Kasnije jedan od najboljih kruzeraša svih vremena, a evo sad je jedan od dva najbolja teškaša današnjice, a to je automatski i 1 od 2 najveća imena u svijetu boksa.
Meni je lično žao što nismo gledali još meč Joshue i Wildera. To bi mogao biti zanimljiv meč. I jedan i drugi se prije svega oslanjaju na fizikalije.
Da na Arena Fight, prijenos od 3h narednu subotu na nedjelju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.