NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zicer
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zicer » 07 okt 2021, 23:34

Za neko pokazivanje zubi Mittalu mislim da je odavno nemoguce, jer smo generalno pokazali podanicki mentalitet i jos pokazujemo. Sada da pokrenes strajk, uvijek ces imati nekolicinu radnika koji ce za topli obrok sve upropastiti. Ne znamo cijeniti sebe, svoje znanje i vrijednosti i pustili smo da nas Indijci izrabljuju kao djecu u Vijetnamu koja prave patike. Ja garantujem da bi na svaki veci pritisak pristali na sve prijedloge. Ne lupam, radio sam tamo i imam puno iskustva sa njima.. ono sto Mittal ne zeli, a to je da se uz njihovo ime ne veze bilo kakav proizvod, tim ili nesto trece sto pliva u sivoj ili crnoj zoni. Dakle, nikakav sportski kriminal, prevare, dugovanja, blokirani racuni. I to je korporativna politika koju postujem i u potpunosti se slazem. Nisam upucen za nove zahtjeve..

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 07 okt 2021, 23:38

zicer je napisao/la:
07 okt 2021, 23:34
Za neko pokazivanje zubi Mittalu mislim da je odavno nemoguce, jer smo generalno pokazali podanicki mentalitet i jos pokazujemo. Sada da pokrenes strajk, uvijek ces imati nekolicinu radnika koji ce za topli obrok sve upropastiti. Ne znamo cijeniti sebe, svoje znanje i vrijednosti i pustili smo da nas Indijci izrabljuju kao djecu u Vijetnamu koja prave patike. Ja garantujem da bi na svaki veci pritisak pristali na sve prijedloge. Ne lupam, radio sam tamo i imam puno iskustva sa njima.. ono sto Mittal ne zeli, a to je da se uz njihovo ime ne veze bilo kakav proizvod, tim ili nesto trece sto pliva u sivoj ili crnoj zoni. Dakle, nikakav sportski kriminal, prevare, dugovanja, blokirani racuni. I to je korporativna politika koju postujem i u potpunosti se slazem. Nisam upucen za nove zahtjeve..
Strajk sam pomenuo o kontekstu najava sindikata Mittala da ce strajkovati nekad ubrzo ako se ne varam. Ne da mi nesto glumimo i organizujemo ih kao navijaci :D , vec samo da damo neoficijelnu podrsku njihovim naporima pojavljivanjem na tom strajku.

Stativa88
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Stativa88 » 08 okt 2021, 00:35

Danas citam Željo 13 racuna ima blokiranih i nit ih ko proziva nit ih ko tuzaka,a nas sindikalista se nikako ne oglasava ne kapiram kako oni igraju premier ligu i ko im daje licencu jesul to dvostruki arsini u savezu,Čelika i Slobodu za svaki dug prema igracu pronosaju portali redovito i nas sindikalista da saopstenje,a kad su upitanju Sarajevski klubovi to je izgleda druga prica znam da mi trenutno" metemo smece ispred svojih vrata "i to je pohvalno samo mi ovo zapalo za oko danas kad sam citao.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 08 okt 2021, 08:47

Stativa88 je napisao/la:
08 okt 2021, 00:35
Danas citam Željo 13 racuna ima blokiranih i nit ih ko proziva nit ih ko tuzaka,a nas sindikalista se nikako ne oglasava ne kapiram kako oni igraju premier ligu i ko im daje licencu jesul to dvostruki arsini u savezu,Čelika i Slobodu za svaki dug prema igracu pronosaju portali redovito i nas sindikalista da saopstenje,a kad su upitanju Sarajevski klubovi to je izgleda druga prica znam da mi trenutno" metemo smece ispred svojih vrata "i to je pohvalno samo mi ovo zapalo za oko danas kad sam citao.
Nemoj mi vise teorija zavjere i sarajevski klubova, gledaj prvo ispred svoje kuce, svako ce odgovarat za sebe. Sindikat je za igrace nesto najbolje sto se njima moglo desiti, dvije neisplacene plate pokrenes preko sindikata tuzbu, dobijes raskid na stetu kluba plus ti do kraja ugovora svaki dinar moraju isplatiti, tako su svi igraci ovi u Čeliku u vrijeme Turaka. S druge strane Zeljo je potoisao reprograme sa svim tim igracima, ali ocekujem ubrzo nove tuzbe i ne mogu ni oni to platiti, bice problema svugdje...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 08 okt 2021, 10:46

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 okt 2021, 21:54
Steelman je napisao/la:
07 okt 2021, 16:30
O tom problemu kojem pricate je problem morbidan i nevezan za klub nego indijski izrabljivaci izmisljaju. Klub ce se o tom morati ocitovati uskoro.
Morbidan i nevazan, ali je "prepreka" toj pomoci. Klub se ocituje, ukloni tu prepreku i onda nema izgovora. Ili ce biti kao Kasumovic ili ce pomoci.
Nisam napisao nevazan nego nevezan za klub, jer postoji razlika, ali vidjet cemo kako ce to sve ispasti, pa mozemo naknadno pisati o tom, ali sad ne ide previse nacinjati.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2021, 11:11

U sustini tu problema ne bi ni trebalo biti. Zato i govorim da je pametno da se klub ocituje, ukloni sve sumnje, i onda da vidimo da li ce direktor AMZ-a pomoci klubu ili ce nastaviti sa zahtjevima kao odredjeni gradonacelnik.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 08 okt 2021, 14:28

U nedjelju ocekujem blato u Brezi i tri boda, nastavak dobrih igaara i da poboljsamo gol razliku
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 okt 2021, 16:49

Za utakmicu protiv FK Borac, broj kupljenih donatorskih karata u ovom trenutku iznosi 11.894...

Na kraju je prodato ukupno 11.894 ulaznica što je Veležu donijelo zaradu od oko 60.000 KM. Ova akcija možda i najbolje govori kakva lojalnost i ljubav navijača Rođenih vlada prema Veležu.

Eh ovako nesto treba Čeliku,ovakav odaziv...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 okt 2021, 16:57

Gdje im je ta lojalnost bila u federalnoj ligi ? De bolan, zaboli nas k za Velez i druge klubove.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 08 okt 2021, 17:13

Ako budemo gledali druge klubove zavrsit cemo ko i ono, nigdje. Imamo svoju pricu i svoj biznis plan kojeg ce svi klubovi za par godina kopirati 😉

Samo Če!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 okt 2021, 17:15

Convicts1988 je napisao/la:
08 okt 2021, 16:57
Gdje im je ta lojalnost bila u federalnoj ligi ? De bolan, zaboli nas k za Velez i druge klubove.
Kako nisu imali lojalnost.. pa dijaspora ih je cijelo vrijeme drzala na zivotu u federalnoj ligi,dok nije dosao Šemso.. Ne zna se broj tih donatorskih crveni noci...
Najlakse je napisat boli nas q za druge i sta drugi... Treba sve probati,zainteresovat ljude u Zenici i Europi cijeloj...
To sto si ti napisao da te boli q.... nece donijeti ni feninga...
Upravo zbog takvog odnosa vecine tog boli na q.... Celik i jeste tu gdje je sad...

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 okt 2021, 17:19

rishovski je napisao/la:
08 okt 2021, 17:15
Kako nisu imali lojalnost.. pa dijaspora ih je cijelo vrijeme drzala na zivotu u federalnoj ligi,dok nije dosao Šemso.. Ne zna se broj tih donatorskih crveni noci...
Najlakse je napisat boli nas q za druge i sta drugi... Treba sve probati,zainteresovat ljude u Zenici i Europi cijeloj...
Upravo zbog takvog odnosa vecine tog boli na q.... Celik i jeste tu gdje je sad...
Ne zanimaju me uopšte. Ovo je tema NK Čelik Zenica.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 08 okt 2021, 17:26

rishovski je napisao/la:
To si upravu,imam dobru prijateljicu iz Mostara i znam da navijaci su skupili pare odmah za zalbu ovu NS zbog ovih kazni,zive za Velez dok je u nas drukcije mi sve cekamo neko ce drugi nesto uraditi za klub,sto nas klub ne organizuje noc Celika i pozvati sve privrednike Zenice i sire da pomognu klubu tu vece.Ne kritikujem nista momcima u klubu kapa do poda na radu do sada ali pitanje je dokle ce moci se ovako gurat.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 08 okt 2021, 17:30

Nek tu lojalnost iskoriste da imaju omladinsku skolu. Ili da je iskoriste pa da im 70% budzeta ne placaju novalic i kanton.

Okanite se tih glupih poredjenja.
Pravda za flash-a!!!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 okt 2021, 17:31

almir2018 je napisao/la:
08 okt 2021, 17:26
rishovski je napisao/la:
To si upravu,imam dobru prijateljicu iz Mostara i znam da navijaci su skupili pare odmah za zalbu ovu NS zbog ovih kazni,zive za Velez dok je u nas drukcije mi sve cekamo neko ce drugi nesto uraditi za klub,sto nas klub ne organizuje noc Celika i pozvati sve privrednike Zenice i sire da pomognu klubu tu vece.Ne kritikujem nista momcima u klubu kapa do poda na radu do sada ali pitanje je dokle ce moci se ovako gurat.
Evo, jeste li vas dvojica članovi kluba i koliko ste uzeli donatorskih ulaznica u kantonalnoj ligi ?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 08 okt 2021, 18:00

macak_ je napisao/la:
08 okt 2021, 17:30
Nek tu lojalnost iskoriste da imaju omladinsku skolu. Ili da je iskoriste pa da im 70% budzeta ne placaju novalic i kanton.

Okanite se tih glupih poredjenja.
Jos ih Novalic neki dan hladno nazva izbjeglicama live kaze i zato ih pomazemo :urnebes:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 okt 2021, 18:03

Velež je etničko/politički projekt od interesa, a mi nismo i tu sva priča o poređenju završava.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 okt 2021, 20:27

Rishovski ti si navijač Čelika iz Žepča, je li tako ili nije?
Ako nije napisi za koga navijaš da znamo.

Ako si navijač Čelika, dolazis li na utakmicu, kupuješ li karte ili samo pametujes sta drugi trebaju uraditi?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 okt 2021, 20:53

avenija je napisao/la:
08 okt 2021, 20:27

Ako si navijač Čelika, dolazis li na utakmicu, kupuješ li karte ili samo pametujes sta drugi trebaju uraditi?
Ja idem na Čelikove tekme i kupujem kartu onu najobicniju ispred bosanke... kad pricamo o donatorskim to je puno lakse za dijasporu i to u sustini funkcionise tako kod svih klubova... A ne pametujem ja nikome sta treba da radi... cisto kazem kako bi se moglo doci do para... Ne mozes nikog natjerat na bilo sta,ovo je forum i svako moze iznijeti misljenje...
Jbt ovdje ne smijes nista napisat.. kad sam pisao da ne moze bez privatnika klub funkcionisat,napadali me svi... Klub trebaju voditi pametni i posteni ljudi,al u Zenici su pare uglavnom kod zatucanih seljobera koji su sisli grad u toku rata i zgrnuli lovu i nemaju nikakav osjecaj za Celik,pa im moras crtat sve i molit za marku...

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 08 okt 2021, 21:56

rishovski je napisao/la:
08 okt 2021, 20:53
avenija je napisao/la:
08 okt 2021, 20:27

Ja idem na Čelikove tekme i kupujem kartu onu najobicniju ispred bosanke... kad pricamo o donatorskim to je puno lakse za dijasporu i to u sustini funkcionise tako kod svih klubova... A ne pametujem ja nikome sta treba da radi... cisto kazem kako bi se moglo doci do para... Ne mozes nikog natjerat na bilo sta,ovo je forum i svako moze iznijeti misljenje...
Jbt ovdje ne smijes nista napisat.. kad sam pisao da ne moze bez privatnika klub funkcionisat,napadali me svi... Klub trebaju voditi pametni i posteni ljudi,al u Zenici su pare uglavnom kod zatucanih seljobera koji su sisli grad u toku rata i zgrnuli lovu i nemaju nikakav osjecaj za Celik,pa im moras crtat sve i molit za marku...
Nemoj samo zaboraviti u vrijeme SDA, u klubu si imao sve jake "privatnike", koji su isti pisali pozajmice. Da li su one bile prave ili fiktivne, to samo oni znaju a klubu je ostao dug prema njima..
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.