Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
UZDRMACEMO JAVNOST hahahahhahahahahahahahahahahahahagahahgagagaggagagaga
Racuni su zatvoreni zbog neisplaćenih doprinosa, koje su dogovorili sa poreznom. Zato su prijavili strance, jer su poreznoj dostavili isječak da ce u toku 30 dana (porezna jos doda 15 dana, dakle 45) isplatiti zaostatke.
Npr fks to nije htjelo raditi iako je imalo ngaovjestaj da ce investitor doci prije roka.problem je sto kada prekrsis ovo sto ti blokira sve u klubu. Ovi nisu htjeli rizikovati, ovi su rizikovali.
Npr fks to nije htjelo raditi iako je imalo ngaovjestaj da ce investitor doci prije roka.problem je sto kada prekrsis ovo sto ti blokira sve u klubu. Ovi nisu htjeli rizikovati, ovi su rizikovali.
-
- Kontakt:
Pa smanjio im kaznu i opet nezadovoljni !?
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da ste umrli poslije ispadanja iz Evrope, kad niste
Ti si naša ljubav jedina!
Sad ce ipak biti tesko Velezu da bude prvak lige, kako su najavljivali pocetkom Augusta.
Žao mi jedino Hasića jer smo članovi iste stranke.
Njemu je trebalo ukinuti kaznu. Nepravedno Vico moj.
Njemu je trebalo ukinuti kaznu. Nepravedno Vico moj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Evo ja druze ne likujem, ne radujem se, ali ni ne tugujem. Sa sportskog aspekta je sve to dobro za moju Slobodu, slabiji konkurent znaci i veca mogucnost da se Sloboda rangira u gornji dio tabele i tako dobije vise para od Saveza, animira vise navijaca i privuce vecu paznju na sebe plasmanom, a zasto ne i borba za Evropu ako se ukaze.
A de mi ti sad iskreno daj neki ralog zasto bih drugacije gledao na svu tu situaciju (ne samo Velez, nego i drugi klubovi)? Eto navijaci Juveta, Intera, Napolia, Lazia, Atalante, Rome plakali i tugovali sto Milan nije igrao LP 7 godina i sto je jedva par puta LE izborio u zadnjih 9 godina, ili sto su ih suspendovali prije 3 godine iz LE? Banalan primjer dajem, sa sportskog aspekta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pišeš gluposti ozračeni, kao i obično,
Šemsudin Hasić nije član nijedne stranke
Šemsudin Hasić nije član nijedne stranke

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
U pravu si, ali de mi reci koji se to klub ugasio radi blokiranog racuna. Dugujes mi 2000 KM, ne platiš, ja pokrenem postupak, sud ti blokira račun do okončanja ili do isplate. To je kod nas svakodnevnica u svakom klubu, nekada si blokiran sat vremena, nekada 9 godina. Možeš svakog ponedjeljka dobiti blokiran račun i rješavati to do petka ako hoces. Medjutim ne gasiš klub, da je to tako, u BiH trenutno nebi bilo niti jednog jedinog kluba.
Ne može se klub ugasiti sudskom odlukom, ili dugom prema igraču ili treneru ili granapu nekom, šta vam je ljudi, nemojte biti djeca, ipak ste vidim godinama na forumu.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Vama je 13 računa blokiranih, znaci otvorite i 14 ko ga yebe ovih 13 povjerioca neka čeka...pa kad vam i 14 blokira zbog nemogucnosti isplata vi i 15 otvorite i tako do 150 računa..ja 13 ja 150 koja razlika osim par desetina miliona vise duga...denimen9 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:39U pravu si, ali de mi reci koji se to klub ugasio radi blokiranog racuna. Dugujes mi 2000 KM, ne platiš, ja pokrenem postupak, sud ti blokira račun do okončanja ili do isplate. To je kod nas svakodnevnica u svakom klubu, nekada si blokiran sat vremena, nekada 9 godina. Možeš svakog ponedjeljka dobiti blokiran račun i rješavati to do petka ako hoces. Medjutim ne gasiš klub, da je to tako, u BiH trenutno nebi bilo niti jednog jedinog kluba.
Ne može se klub ugasiti sudskom odlukom, ili dugom prema igraču ili treneru ili granapu nekom, šta vam je ljudi, nemojte biti djeca, ipak ste vidim godinama na forumu.
-
- Kontakt:
Ma dzaba ti objasnjavas, pola ovih likova nije normalnodenimen9 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:39U pravu si, ali de mi reci koji se to klub ugasio radi blokiranog racuna. Dugujes mi 2000 KM, ne platiš, ja pokrenem postupak, sud ti blokira račun do okončanja ili do isplate. To je kod nas svakodnevnica u svakom klubu, nekada si blokiran sat vremena, nekada 9 godina. Možeš svakog ponedjeljka dobiti blokiran račun i rješavati to do petka ako hoces. Medjutim ne gasiš klub, da je to tako, u BiH trenutno nebi bilo niti jednog jedinog kluba.
Ti si naša ljubav jedina!
Ma vidi, cim mi lik govori Vama, ne mogu ga ozbiljno shvatiti, kao da je Željo moj pa ga ja eto nešto branim... sve se svodi na mi ovo, vi ono, Velež aaaa, Borac uuu i u krug.. bože sačuvajfudbalfudbal je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:44
Ma dzaba ti objasnjavas, pola ovih likova nije normalno
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
- Beduin
- Kontakt:
Kod Zelje je problem u broju 13. Imaju 13 otvorenih racuna, svi blokirani.
• U drevnim kulturama broj 13 predstavljao je ženstvenost jer je odgovarao broju lunarnih (menstrualnih) ciklusa u godini (13 x 28 = 364 dana).
Da bi opet postali muskarcine, a ne picici menstrualni, maknuli se od "ciklusa" i krenuli naprijed, morate otvoriti 14. racun (broj 14 se u modernoj numerologiji smatra brojem humanitarnog rada), Milan tarot vam veli, ako zelite da se vratite na stare staze, humanitarne, da se sergije pune kao nekad, da pomozi.ba zasija punim sjajem i donese vam hajra.
• U drevnim kulturama broj 13 predstavljao je ženstvenost jer je odgovarao broju lunarnih (menstrualnih) ciklusa u godini (13 x 28 = 364 dana).
Da bi opet postali muskarcine, a ne picici menstrualni, maknuli se od "ciklusa" i krenuli naprijed, morate otvoriti 14. racun (broj 14 se u modernoj numerologiji smatra brojem humanitarnog rada), Milan tarot vam veli, ako zelite da se vratite na stare staze, humanitarne, da se sergije pune kao nekad, da pomozi.ba zasija punim sjajem i donese vam hajra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije tacno, napisao sam iznad zasto je blokiran.denimen9 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:52Ma vidi, cim mi lik govori Vama, ne mogu ga ozbiljno shvatiti, kao da je Željo moj pa ga ja eto nešto branim... sve se svodi na mi ovo, vi ono, Velež aaaa, Borac uuu i u krug.. bože sačuvajfudbalfudbal je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:44
Ma dzaba ti objasnjavas, pola ovih likova nije normalno
Racun moze biti blokiran iz više razloga. Problem sa Vasim racunima je sto je blokada iz porezne.. eto vidjet ces ubrzo o čemu se radi.
Beduin je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:36Evo ja druze ne likujem, ne radujem se, ali ni ne tugujem. Sa sportskog aspekta je sve to dobro za moju Slobodu, slabiji konkurent znaci i veca mogucnost da se Sloboda rangira u gornji dio tabele i tako dobije vise para od Saveza, animira vise navijaca i privuce vecu paznju na sebe plasmanom, a zasto ne i borba za Evropu ako se ukaze.
A de mi ti sad iskreno daj neki ralog zasto bih drugacije gledao na svu tu situaciju (ne samo Velez, nego i drugi klubovi)? Eto navijaci Juveta, Intera, Napolia, Lazia, Atalante, Rome plakali i tugovali sto Milan nije igrao LP 7 godina i sto je jedva par puta LE izborio u zadnjih 9 godina, ili sto su ih suspendovali prije 3 godine iz LE? Banalan primjer dajem, sa sportskog aspekta.

You make my day

Ili po nase : Bajke su drugi sprat ,desno

- imekorisnicko
- Kontakt:
Sama informacija da je račun blokiran ne znači puno. Treba se vidjeti zašto,zbog kojeg iznosa. Istina da blokada računa ne znači i gašenje,ali znači otežano poslovanje u datom trenutku.denimen9 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:39U pravu si, ali de mi reci koji se to klub ugasio radi blokiranog racuna. Dugujes mi 2000 KM, ne platiš, ja pokrenem postupak, sud ti blokira račun do okončanja ili do isplate. To je kod nas svakodnevnica u svakom klubu, nekada si blokiran sat vremena, nekada 9 godina. Možeš svakog ponedjeljka dobiti blokiran račun i rješavati to do petka ako hoces. Medjutim ne gasiš klub, da je to tako, u BiH trenutno nebi bilo niti jednog jedinog kluba.
Allah ga nagradio
Nosilac liste za HNK iduce godine
Ni blizu majstore. Ne mozes ni da zamislis koliko nije blizu nje.
Max Allegri
Beduin je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:58Kod Zelje je problem u broju 13. Imaju 13 otvorenih racuna, svi blokirani.

Trenutno korisnika/ca: Anpa, laszlo, MikiPirs, Paromlinac i 27 gostiju.