Premijer liga BiH - aktuelno

samirr
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la samirr » 08 okt 2021, 12:00

Kome smeta Evropski NK Zeljeznicar ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2021, 12:11

OsmaDolazi je napisao/la:
08 okt 2021, 08:04
svrakino1921 je napisao/la:
07 okt 2021, 20:55
Vanja8 je napisao/la:
07 okt 2021, 20:50

Izgleda istina ono sto tvrde da vam pitari vode klub :rol: :rol: ,cuj dobio info od pitara sto sjedi sa vasom Upravom :urnebes: :urnebes:

ma hoce sigurno, uvijek prije bruke na dan dva se pojavi info kako se javljaju kupci, te nijemci, austrijanci, malezijci. :rol: :rol:
Ja znam da ti znas sve o nama
A ti si moj drug
Pa mi reci

Jel Nazif Pitar
I jel zivi na Kosevu

Al nemoj ovdje
Nego u pp
Švrakino, druže.
Zna li iko kako vam bolan Nazif dodje za predsjednika? Nema veze što je bio pitar i što mu je familija kompletna bordo, pošten je insan ali od kuda on za predsjednika? Bolje da ste Nijazovog Faruka stavili, više on ima poznanstava preko babe.
Ne znam kako dodje
Al su se Pitari nameracili na nase upravljacke strukture
Malo je rec

A sto se tice Nazifa
Mi nismo onakvi kako Nazif izgleda
Ja kad njega slusam imam osjecaj da nas levati,lozi i bomba
Ja mislim kad dodje kuci
Zeni kaze-e zeno sto sam izyebo strumpfove pa malo je rec

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 okt 2021, 12:23

Šteta što nam kone ukradoše ovog Sinana Ramovića, gledaj danas transfera jarane, sad smo mi mogli ovo napraviti i uzeti pare! Golem si, Željezničare!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 okt 2021, 12:28

joker90 je napisao/la:
08 okt 2021, 12:23
Šteta što nam kone ukradoše ovog Sinana Ramovića, gledaj danas transfera jarane, sad smo mi mogli ovo napraviti i uzeti pare! Golem si, Željezničare!!
:urnebes: :urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 okt 2021, 12:29

Neka Tan I Mirvic kupe Grbavicu, samo neka promjene stolice u bordo i eto im pola stadiona(polovinu koja fali neka izgrade sami). Dobro njima a i spasili stečaj Zelje koji ce tako izaci iz krize a uvijek imaju npr Otoku za odigravanje utakmica..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 08 okt 2021, 12:47

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Strumf je manijak, tastatura huligan :tralala: :tokralju: :bih:

slika

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 okt 2021, 12:49

avenija je napisao/la:
08 okt 2021, 12:29
Neka Tan I Mirvic kupe Grbavicu, samo neka promjene stolice u bordo i eto im pola stadiona(polovinu koja fali neka izgrade sami). Dobro njima a i spasili stečaj Zelje koji ce tako izaci iz krize a uvijek imaju npr Otoku za odigravanje utakmica..
Bojim se da je kasno,Grbavica je sva pod hipotekom.Mnogi poslovni su pod hipotekom ,pitanje je dana kad ce Zeljeznicaru od stadiona ostati samo zeleni teren.
Porezna je trebala blokirati i prije racuna,ali su im ljudi izlazili u suret do bola.
Sad slijede banke,razni dobavljaci, i mnogi drugi koji potrazuju svoje pare.
Puko prezivljavanje niko nema muda da proglasi bankrot,mislim da nece izdrzati do proljeca.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 08 okt 2021, 12:52

samirr je napisao/la:
07 okt 2021, 22:57
Beduin je napisao/la:
07 okt 2021, 22:30
Golem si Zeljo ko i tvojih 13 blokiranih racuna. ❤
Golem si Zeljo !
slika

Zeljo golem
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 08 okt 2021, 12:58

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 08 okt 2021, 12:58

svrakino1921 je napisao/la:
08 okt 2021, 12:11
OsmaDolazi je napisao/la:
08 okt 2021, 08:04

Švrakino, druže.
Zna li iko kako vam bolan Nazif dodje za predsjednika? Nema veze što je bio pitar i što mu je familija kompletna bordo, pošten je insan ali od kuda on za predsjednika? Bolje da ste Nijazovog Faruka stavili, više on ima poznanstava preko babe.
Ne znam kako dodje
Al su se Pitari nameracili na nase upravljacke strukture
Malo je rec

A sto se tice Nazifa
Mi nismo onakvi kako Nazif izgleda
Ja kad njega slusam imam osjecaj da nas levati,lozi i bomba
Ja mislim kad dodje kuci
Zeni kaze-e zeno sto sam izyebo strumpfove pa malo je rec
Ma jok, nisu Hasanbegovići takvi :mrgreen:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 08 okt 2021, 13:01

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 okt 2021, 13:05

Pravi istinski pitar se nece radovat gasenju Zelje kao sto se ni ja prvi nebi radovo da se slicno desi Sarajevu.Ovi sto uzivaju u tome nisu istinski navijaci.Nemoj se radovat tudjom muci da ti se nevrati sa kamatom i to ne tebi nego nekom ko veze nema stim.Pozdrav.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 okt 2021, 13:05

Pa vidiš nije ti loša ideja :mrgreen:
Kad vi igrate da se zove Grbavica, a kad mi onda Koševo :urnebes:

Ko stadion Intera i Milana :D
Koševo Zapad

denimen9
Kontakt:

Post Postao/la denimen9 » 08 okt 2021, 13:10

Ovi sto predvidjaju gasenje kluba su amateri i njihova shvatanja nogometa su ravna nuli. Blokiran racun, ahahhah pa ni prvi ni posljednji klub sa blokiranim racunom.
Na Rodi su pare!
VB89

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 08 okt 2021, 13:11

Uzmu 2 boda u BL i odma ih vico gasi, zato oni sute citavu sezonu zbog 4R :D

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 okt 2021, 13:27

Naši ljudi nikako da shvate suštinu ulaganja. Ovo se odnosi na sve klubove. Nije ulaganja puko upumpavanje novca u klub, ili neki određeni dio kluba. To je kvantitativno ulaganje i uvijek je kratkog daha. Kao kad pojedinci na forumu ili drugdje tvrde; primi 1000 djece u školu fudbala, jedan će garant bit vrhunski fudbaler. Hoće moj hurac. Uvijek se ulaže kvalitativno. Više vrijedi jedan stručnjak sa Harvarda nego milion iz kiseljačkog univerzitetskog kampusa.
Zato ne mogu shvatiti kad neko kaže; daj nam legende, daj nam bivše igrače, daj nam šarenih diploma itd... Ne, brajko moj. Stipendija u srednjoj, pa u priznatoj evropskoj ili svjetskoj svjetskoj sportskoj akademije, pa sportski menadžment, pa praxa i voila... Eto ti pečena stručnjaka. Takvih desetero je bolje, efikasnije, naprednije, isplatnije od jednog srpskog, hrvatskog, crnogorskog, hurčevog polovnjaka. Jbte, FKS je dalo za Sušića i Mustedanagića toliko da je moglo iškolovati komplet strukturu na Oxfordu. Da se to uradilo kad je midžo tek došao, danas bi već brali plodove te yebene samoodrživosti. Hadžibegića, ili Papeta, ili nekog poznatog igrača dovodiš samo kao ikebanu, radi reklame, eventualnih poznanstava, paralele sa klubovima u kojima je igrao i sl. To je ulaganje, a ne kupovina robe lošeg kvaliteta za koju poslije ne znaš štaš...
A za željezničar me iskreno boli hurko. Đogu propast, mogu ostat, postojat, ili ne postojat. Isto, ih doživljavam ka, mećimo, Mladost iz Puračića. Mogu biti tu, a i ne moraju. Potpuno nebitni u mom Svemiru.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 okt 2021, 13:29

Alipasino je napisao/la:
08 okt 2021, 13:05
Pravi istinski pitar se nece radovat gasenju Zelje kao sto se ni ja prvi nebi radovo da se slicno desi Sarajevu.Ovi sto uzivaju u tome nisu istinski navijaci.Nemoj se radovat tudjom muci da ti se nevrati sa kamatom i to ne tebi nego nekom ko veze nema stim.Pozdrav.
Burazeru moj vama je najveci problem sto ne mozete prihvatiti nesto sto je fakat ,a to je da vam situacija u klubu nije nimalo bajna.Svi su vam dusmani koji pisu o tome (portali,novinari,pa cak i legende kluba koji su izjavili da vam ovom politikom klub ide u bankrot), a ne oni sto su vam klub doveli pred bankrot.
Ista situacija je bila sa Cericem ,gdje su razni portali,novinarali, pisali da je covjek jedna obicna ubleha,regija se smijala i postavljala njegove slike,samo ste vi iz sebi nekih razloga istog branili.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2021, 13:32

slika

FK Željezničar i Udruženje Pomozi.ba organizovali su humanitarnu utakmicu između 100 djece iz sarajevskih škola fudbala i 11 prvotimaca Plavih. Tim povodom održana je konferencija za medije u Plavom salonu Stadiona Grbavica.

Prisustnim medijima obratili su se Nazif Hasanbegović, predsjednik FK Željezničar, Elvir Karalić, direktor Udruženja Pomozi.ba, Selma Salkanović, predstavnica kompanije Mozzart, Jasmin Ligata, projekt menadžer i Kenan Hasagić, član stručnog štaba FK Željezničar.

Prihod od ulaznica i sponzora donirat će se u fond Udruženja Pomozi.ba za liječenje građana Bosne i Hercegovine, a kompanija Mozzart će u isti fond donirati 2.000 KM za svaki postignuti gol prvotimaca Želje. Ispred Mozzarta, generalnog sponzora događaja, obratila se Selma Salkanović koja je rekla da sa radošću podržavaju ovu manifestaciju te će za svaki pogodak koji postignu prvotimci donirati 2.000 KM za Udruženje Pomozi.ba.

Iz Udruženja Pomozi.ba govorili su Elvir Karalić i Jasmin Ligata koji su istakli da je puno firmi i pojedinaca podržalo ovu akciju, te kupovinom karata i donacijama pomoglo realizaciju projekta. Ispred struke Plavih govorio je Kenan Hasagić koji je uz šalu kazao da još ne znaju u kojoj će taktici igrati, ali da će dati maksimum da postignu što više golova.

Predsjednik kluba Nazif Hasanbegović se zahvalio svima koji učestvuju u ovom projektu i pozvao sve da podrže ovu akciju.

Prodaja ulaznica vrši se:

U Shopu FK Željezničar (danas do 17:00; u subotu od 9:30 do 14:30; na dan utakmice od 15:00 sati)

Prostorije Udruženja Pomozi.ba, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8 (od 9:00 do 17:00 sati)

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 19 sati uz direktan prenos na TVSA.

GOLEM SI ZELJO

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 08 okt 2021, 14:24

Hajdeee je napisao/la:
08 okt 2021, 11:45
Da se moze negdje potpisati da se ugase ili barem izbace u kantonalnu ligu, potpisao bih odmah. Jeb.o tu pricu - to su nase komsije bla bla bla. Nema Sarajeva bez Zeljeznicara bla bla bla.

Sve gadosti i spletke koje su nam servirali do sada, i svaki put podapeta noga i zabijen noz u ledja, je doveo do situacije da korektnost sa njima i prema njima nije moguca.

Sutra da igraju pritiv Crvene Zvezde, volio bih da im ovi zabiju 12 golova.
:thumbup: :thumbup:
Tako govori pravi pitar !! Kako su se novosarajlije pojavile krajem 60 u fudbalu ,otada nam zabijaju noz u ledza,metiljaju nam se oko nogu i smetaju !!
Zelim im uzas,kraj,horor ,raspad. Zelim im gore,nego sto bi im majka pomislila ! :mrgreen: :mrgreen:
A kad smo kod zvezde,sjecam se momenta dva.negdje 85-86 ,na klupi im bio onaj slovenacki lopov,imali tim,imali rezultate,prisli do vrha,dolazi im Zvezda. S pobjedom bi bili prvi favoriti za titulu. Skupio ih se pun krmetnjak i igraju drze se. No ,onda im Guto Sestic zavuce jednu Skrbi kroz noge :urnebes: :urnebes: I to je bio kraj :mrgreen:
Nikad dok se zivi se te objesene i shebane njuske ne mogu zaboraviti :mrgreen: :mrgreen:
A drugi moment je naravno kad im je Husref zabio tri komada na tuznoj grbavici a razbili su ih 4,5 -1 :urnebes: :mrgreen:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 okt 2021, 14:29

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa i 12 gostiju.