Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma to su sve "neciji talenti"tmtmtmtm je napisao/la:ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ??haha e svaka cast
kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?
Jel lazar ostaje u ekipishkembe je napisao/la:Ma to su sve "neciji talenti"tmtmtmtm je napisao/la:ahhahah cuj sramota sto je na platnoj listi ??haha e svaka cast
kakav je taj alic bio ?? moze li on sta....nisam na treningu bio kad su lopte igrali...cuo sam da ce se prikljuciti igraca kad krenu u medjugorje jos...sta je sa onim iz famosa sto je na probi bio ?
a Bajro ce biti nasa haubica na proljece!Moze pricat ko sta hoce ali trenutno najbolji napadac kojeg imamo
Recimo da je ovo neistina jer sigurno ide na posudbu, ko jos zasluzuje taj ugovor?shkembe je napisao/la: odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!pile87 je napisao/la:Recimo da je ovo neistina jer sigurno ide na posudbu, ko jos zasluzuje taj ugovor?shkembe je napisao/la: odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!
Pa 4-5 juniora ima iste ugovore kao i on uglavnom oni za koje se smatra da bi u nekom buducem vremenu mogli biti od koristi prvom timu, uostalom nasi juniori pravi anarhisti ja bih ono tukao za pocetak.shkembe je napisao/la: recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!
epa i tu je ikrivljen poredak vrijednosti ima momaka koji sjede na klupi a bolji su od onih koji su standardni!ali dodje babo i naredi i sam znas kakva je situacija sto se junora tice bolje da neulazimo u tu raspravu!pile87 je napisao/la:Pa 4-5 juniora ima iste ugovore kao i on uglavnom oni za koje se smatra da bi u nekom buducem vremenu mogli biti od koristi prvom timu, uostalom nasi juniori pravi anarhisti ja bih ono tukao za pocetak.shkembe je napisao/la: recimo da svi nasi juniori su talentovaniji od njega!
nije jedan od najboljih vec najbolji!ima i on svojih mana izvan terena al je bio igracina za sve ostale!ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
steta ... na stranu ove price o njegovom zivotu tj. stilu zivota .... al ipak mislim da je to gubitak za nas ... bio je jedan od najboljih igraca u omladinskom pogonu zadnjih godina ....ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
e a neki levati kazu pusi i pije i nije za nas ,u trenutnoj ekipi zelje imaju samo dva igraca koja ne piju i ne puse a to su sehic i stancevski a ko ne vjeruje nek odleti vikendom do valentina i sve ce mu biti jasno o cemu pricamforza je napisao/la:steta ... na stranu ove price o njegovom zivotu tj. stilu zivota .... al ipak mislim da je to gubitak za nas ... bio je jedan od najboljih igraca u omladinskom pogonu zadnjih godina ....ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
Drugacije je to mi to vidimo drugim ocima, simpatisemo te neke mlade igrace neke cak neko i poznaje ali treneri to gledaju iz druge perspektive, meni je recimo Zola za njega igracina i mislim da moze napraviti vecu karijeru, ovaj se vec davno ufuro, bilo je sigurno puno vecih talenata od njega koji su cucnuli, otisao je iskljucivo jer ga se nije htjelo voditi na pripreme ego mu je veci od svih igraca u prvom timu e tako se ne uspjeva nego bas suprotno...shkembe je napisao/la:nije jedan od najboljih vec najbolji!ima i on svojih mana izvan terena al je bio igracina za sve ostale!ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
zato su jos u ovoj nasoj ligi, ne samo nasi igraci negi svi iz PLZELJO MOJA je napisao/la:e a neki levati kazu pusi i pije i nije za nas ,u trenutnoj ekipi zelje imaju samo dva igraca koja ne piju i ne puse a to su sehic i stancevski a ko ne vjeruje nek odleti vikendom do valentina i sve ce mu biti jasno o cemu pricamforza je napisao/la:steta ... na stranu ove price o njegovom zivotu tj. stilu zivota .... al ipak mislim da je to gubitak za nas ... bio je jedan od najboljih igraca u omladinskom pogonu zadnjih godina ....ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
nek se on slikao na facebooku u trenerci Njajajeva, eto kakav je papcicpile87 je napisao/la:Drugacije je to mi to vidimo drugim ocima, simpatisemo te neke mlade igrace neke cak neko i poznaje ali treneri to gledaju iz druge perspektive, meni je recimo Zola za njega igracina i mislim da moze napraviti vecu karijeru, ovaj se vec davno ufuro, bilo je sigurno puno vecih talenata od njega koji su cucnuli, otisao je iskljucivo jer ga se nije htjelo voditi na pripreme ego mu je veci od svih igraca u prvom timu e tako se ne uspjeva nego bas suprotno...shkembe je napisao/la:nije jedan od najboljih vec najbolji!ima i on svojih mana izvan terena al je bio igracina za sve ostale!ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
Slazem se sa piletom zola je veliki potencijal i ako se bude trudio nesumnjam da ce izrasti u prvoklasnog fudbalera a nesmijemo zaboraviti malog Hodzica nas buduci mesipile87 je napisao/la:Drugacije je to mi to vidimo drugim ocima, simpatisemo te neke mlade igrace neke cak neko i poznaje ali treneri to gledaju iz druge perspektive, meni je recimo Zola za njega igracina i mislim da moze napraviti vecu karijeru, ovaj se vec davno ufuro, bilo je sigurno puno vecih talenata od njega koji su cucnuli, otisao je iskljucivo jer ga se nije htjelo voditi na pripreme ego mu je veci od svih igraca u prvom timu e tako se ne uspjeva nego bas suprotno...shkembe je napisao/la:nije jedan od najboljih vec najbolji!ima i on svojih mana izvan terena al je bio igracina za sve ostale!ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice ove djece mi mozemo govorit sta hocemo ,a ako hocemo realno ovaj mali sto je presao kod njanjara bio je jedan od najboljih nasi mladi igraca
Armin Hodžić? Kakve ispite?kadetzelje je napisao/la:Ostao bi on u Sampdoriji da je prosaoima zeljo u omladinskom pogonu vecih i boljih igraca.. zola se isticao i u kadetima i juniorima.. djip je imao samo brzinu, od sedam 100% sansi iskoristi jednu. ono sto je sramota i bruka sto pojedini treneri hoce da upropaste neke kadete i juniore.. za hodzica je trener munja prosuo pricu da je bio negdje na probi, a lik polagao ispite.. adzem mu rekao da donese dokaz da je polagao i hodzic donio
mahalci
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mavi, ZeljeznicarUberAlles i 34 gosta.