NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Bandit88
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Bandit88 » 06 okt 2021, 21:03

avenija je napisao/la:
06 okt 2021, 20:59
Jel i U21 Bosna Italia igra besplatno na BP prekosutra?

Mislim je i mlada reprezentacija u onom ugovoru gdje A reprezentacija igra besplatno.
Jeste

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 06 okt 2021, 22:03

Bandit88 je napisao/la:
06 okt 2021, 21:03
avenija je napisao/la:
06 okt 2021, 20:59
Jel i U21 Bosna Italia igra besplatno na BP prekosutra?

Mislim je i mlada reprezentacija u onom ugovoru gdje A reprezentacija igra besplatno.
Jeste
Ali imaju i koliko utakmica mogu besplatno koristiti BP a ne kad im padne na pamet da dođu igrati. :)
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 okt 2021, 23:19

:ljepota: Hocel placat struju ovaj mjesec da iskoristimo hahahaha
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 okt 2021, 08:11

laudrop je napisao/la:
06 okt 2021, 23:19
:ljepota: Hocel placat struju ovaj mjesec da iskoristimo hahahaha
Naravno ovaj mjesec bice opet jedna nocna 😀
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 07 okt 2021, 09:23

Čuj bolje bez jakog sponzora, nego s njim. Svašta, pa ja ne vidim tu logiku nikakvu. Poenta je koji su ljudi u klubu i kako se taj priliv sredstava koristi, napravi se sistem da kad jak sponzor naglo ode, ostane ti funkcionalan klub sa akademijom i s takvim renomeom da će se novi jaki sponzori otimati da dođu. Drugo je kad imaš kriminalce u klubu pa prvo gledaju sebe, tu ni Abramovič ne može pomoći.
Zadnja izmjena: limvolikce1945, dana/u 07 okt 2021, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

noke21
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la noke21 » 07 okt 2021, 09:48

100% limvolikce1945.

Nebi bilo lose ni popuniti UO sa par jacih privrednika. Obavezno ostaviti tu Denisa i Roberta ali popuniti sa par ljudi.
To cisto radi toga da imaju veci uvid u poslovanje, dobiju povjerenje, i tako uloze veca sredstva u klub.

Mislim da jos uvijek imamo dosta privrednika koji nevjeruju sadasnjoj upravi.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 07 okt 2021, 09:54

Svi mi imamo bojazan od "jakih ljudi" u strukturama kluba i sva dosadasnja iskustva (i nasa i tudja) su pokazala da je to kratkorocno pozitivno rjesenje, a dugorocna propast.
Cinjenica je da ne treba bjezati od velikih sponzora (ne ljudi) i u sustini sve i ide u smjeru da treba da imamo velike sponzore. Kada imas normalno poslozen klub, sa svojim strukturama i sa jakim menadzmentom, onda je normalno da i kad imas velike sponzore da oni ne odlaze preko noci, Privrednici i jaki ljudi u upravi su skup konflikta i sujeta i samo je pitanje kada bi taj balon pukao. Neko je spomenuo mittal i upravo su to sponzori koji trebaju klubu, ali to ne treba da iskljuci i 20 malih sponzora. Sa sponzorskim ugovorima se jasno definisu prava i obaveze i dok klub izvrsava svoje, izvrsavace i sponzor. U normalnim sredinama i klubovima se zna kako se odnosi prema sponzorima i ne treba da budu u upravi da dobiju povjerenje, nego upravo suprotno - da ti svojim radom pokazes da njihovo prisustvo i uticaj nije potreban.
Tako da, samo polako, sve ide svojim tokom i biće sve ok :)
Pravda za flash-a!!!

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 07 okt 2021, 10:24

Da je pravde, Mittal bi otkupio pravo na naziv stadiona, Mittal Arena. Da je bilo neke političke mudrosti, trebalo ih je usloviti da uz investiranje u željezaru od koje imaju ogroman profit moraju finansirati i klub koji nosi ime njihovog glavnog proizvoda. Jednostavno, klub i željezara su nerazdvojiv dio priče, uvijek bili, i treba na sponzorstvu uvijek insistirati dok god firma radi i zagađuje grad, a da se može, to pokazuje primjer Prijedora.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 07 okt 2021, 10:38

Nikad Zeničani neće naučiti. Ti privrednici koji su svi politički opredijeljeni u našoj čaršiji su nas i doveli do ovdje. Konačno imamo naš klub i našu Upravu, a vi bi im ga davali drugima. FUJ!

Sreća pa je u skupštini većina koja razmišlja svojom glavom i ne pati od instant rezultata.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 okt 2021, 10:55

Ponosni, a gdje to funkcioniše klub bez "jačih" ljudi u klubu? Hajduk bratski klub nama a unutar kluba ima preko 100 jakih i POLITIČKIH privrednika. Međutim boju stranke ostavljaju ispred stadiona, a unutar stadiona samo je jedna boja- boja kluba. Tim se treba voditi. Čovjek koji možda najviše ulaže u klub kroz akcije, Senad, je zakorijeli SDA. Šta sad treba čovjeka odmaknut jer je SDA !? Dajte molim i vi se uozbiljite i razmislite malo šire.

Svima su vrata otvorena, ko god ima dobre namjere. Skupština kluba odlučuje od tim stvarima a ne pojedinci.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 okt 2021, 11:04

limvolikce1945 je napisao/la:
07 okt 2021, 10:24
Da je pravde, Mittal bi otkupio pravo na naziv stadiona, Mittal Arena. Da je bilo neke političke mudrosti, trebalo ih je usloviti da uz investiranje u željezaru od koje imaju ogroman profit moraju finansirati i klub koji nosi ime njihovog glavnog proizvoda. Jednostavno, klub i željezara su nerazdvojiv dio priče, uvijek bili, i treba na sponzorstvu uvijek insistirati dok god firma radi i zagađuje grad, a da se može, to pokazuje primjer Prijedora.
Nisam mislio ovo pisati ali evo.
Nikhil mi je bio komsija u ulazu dosta godina i zna me.
Prije 10 tak dana sretnem ga na Kamberovicu i odlucim ga pozdraviti i pitati zasto Čeliku nisu sponzor zasto ne pomognu a pomazu Rudar Prijedoru.

Njegov odgovor je da su se sastajali sa predstavnicima Čelika i da Čelik zna koje uslove treba ispuniti da bi Mittal prihvatio saradnju jer ima jos nečega negativnog na sto su skrenuli pažnju oko Čelika (jel blokiran racun ili nesto pojma nemam) pa dok se to riješi vrlo rado cemo podrzati klub. Ovo su rijeci iz usta prvog covjeka grupacije AM. Jel se izvlaci petlja ili istinu govori nisam uspio zakljuciti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 07 okt 2021, 11:06

Niko nikome ne brani da bude uz klub. Mislim da je ponosni reagovao na to da se daju mjesta u upravi. Za to nema potrebe. Sponzor, podrska, ugovor, povjerenje. To je to.
Pravda za flash-a!!!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 07 okt 2021, 11:16

laudrop je napisao/la:
07 okt 2021, 10:55
Ponosni, a gdje to funkcioniše klub bez "jačih" ljudi u klubu? Hajduk bratski klub nama a unutar kluba ima preko 100 jakih i POLITIČKIH privrednika. Međutim boju stranke ostavljaju ispred stadiona, a unutar stadiona samo je jedna boja- boja kluba. Tim se treba voditi. Čovjek koji možda najviše ulaže u klub kroz akcije, Senad, je zakorijeli SDA. Šta sad treba čovjeka odmaknut jer je SDA !? Dajte molim i vi se uozbiljite i razmislite malo šire.

Svima su vrata otvorena, ko god ima dobre namjere. Skupština kluba odlučuje od tim stvarima a ne pojedinci.
Treba samo jak čovjek :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Imaju oni svi priliku da pomognu, eto kao taj gore što ga spominješ kao primjer iako ne ulaže ništa više nego ostali 12. igrači tako da nema potrebe da ga se izdvaja. Jak si privrednik, hoćeš pomoći klubu, zatražiš marketing ponudu izabereš koji paket i koje pozicije ti se sviđaju i pomogneš klubu. Na samo pomisao davanja mjesta u Upravi nakon što smo se 20 godina borili protiv takvih mi se utroba okreće, ali očigledno si mlad i nemaš pojma kroz šta se sve prolazilo.... Stvarno ima mjesta ona narodna, nekima je lakše staviti metar u guzicu nego cenat u glavu.

Završio se još jedan kvartal, uskoro će finansijski izvještaj. Jedva čekam da vidim koliko smo uspjeli ostvariti budžeta bez pomoći grada, jakih ljudi :oops: :sick: itd.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 okt 2021, 12:13

Ako želite pomoci, budite zlatni srebreni sponzor, 12 igrač ili kupute vip godisnju kartu, ako ko voli čelik, a ima love dovoljno je da to uradite, a ovim momcima pustite da rede pravi posao
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 07 okt 2021, 12:20

Koliko vas s foruma ucestvuje 12.igracu. Hajde da se organizujemo i skupimo za jednog. Napomimjem da je to 100 km mjesecno, a ako nas bude 10 to je 10km.
Hajde da mi uradimo koliko mozemo, pa da bude laksa odluka o 1FBiH, jakom covjeku, mitalu, igracima i slicno.
Pravda za flash-a!!!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 07 okt 2021, 12:37

Bice sigurno i onih koji ce nuditi novac da udju u upravu ali to ocekujem kad se udje i 1LFBIH, sad im nije intresantna a nema Celika na kladarama a za takve nek me povuku za onu stvar, takvi su nas i doveli u ****. Kao sto macak napisa ima masa dobrih ponuda pa izvoli a ovu upravu nece niko zajebavat.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 okt 2021, 12:55

noke21 je napisao/la:
07 okt 2021, 09:48
100% limvolikce1945.

Nebi bilo lose ni popuniti UO sa par jacih privrednika. Obavezno ostaviti tu Denisa i Roberta ali popuniti sa par ljudi.
To cisto radi toga da imaju veci uvid u poslovanje, dobiju povjerenje, i tako uloze veca sredstva u klub.

Mislim da jos uvijek imamo dosta privrednika koji nevjeruju sadasnjoj upravi.
I sta opet ganjas investitore, ili ti ga privrednike.I opet ti dođe neki turčin zamaže ti oči na pocetku i opet si se vratio na isto.Oni ulazu svoje pare i naravno da ce trazit veca prava, tako ti to hoda.Trenutno nam vise treba da kroz sponzorstvo djelujemo.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 okt 2021, 13:01

HarisZe je napisao/la:
07 okt 2021, 12:37
Bice sigurno i onih koji ce nuditi novac da udju u upravu ali to ocekujem kad se udje i 1LFBIH, sad im nije intresantna a nema Celika na kladarama a za takve nek me povuku za onu stvar, takvi su nas i doveli u ****. Kao sto macak napisa ima masa dobrih ponuda pa izvoli a ovu upravu nece niko zajebavat.
Tako je!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 okt 2021, 13:03

macak_ je napisao/la:
07 okt 2021, 12:20
Koliko vas s foruma ucestvuje 12.igracu. Hajde da se organizujemo i skupimo za jednog. Napomimjem da je to 100 km mjesecno, a ako nas bude 10 to je 10km.
Hajde da mi uradimo koliko mozemo, pa da bude laksa odluka o 1FBiH, jakom covjeku, mitalu, igracima i slicno.
Dobra ideja nas 10 sa foruma, mjesecno po 10 KM.I eto ga 12. igrač.Ja sa za.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 okt 2021, 13:03

E moj redbull 😂😂😂
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.