FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Možda je Barcelona prihvatila da nam proda Mesija za 1 milion..? 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
meni se cini da je njemu isteko rok trajanja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Hajde nemojmo da lupamo, uostalom treba se samo malo strpiti i znace se sve uostalom najbitnija cinjenica je da dolazi i za sada ne treba da nas previse nesto interesuje bilo koji igrac dok ne potpise za Zelju...Nije niko glup da dovede igraca iz nase lige ne bi imao pravo nastupa u kupu a i nema nikakvog kvaliteta sto se tice napadaca...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
glupo je kad se naprdjuje ko ce doci, lijepo bi bilo da ako se zna 100% da se i kaze, nevidim problem u tome da se kaze nama koji svaki dan ulazimo na ovaj forum i citamo neke nove informacije i odbrojavamo dane do tekme sa olimpicom,

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
djaba sad kad su odali da neko dolazi... eh onda pitanje jeli ide lazo 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ako ode, onda moramo jos jednog napadaca dovesti...nick je napisao/la:djaba sad kad su odali da neko dolazi... eh onda pitanje jeli ide lazo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
ako vam treba napadac uzmite naseg Smajlovica .
tu je baljic on je u prosloj sezoni igro vise od rovcanina... mozda na njega racuna malo vise nego prosle godine...
Nece njega Amar vec je davno nudjen , ne da je los igrac nego se ne uklapa u neke njegove zamisli sa ekipom a i blizu je dogovora sa anamo onimabrcanska_malta je napisao/la:ako vam treba napadac uzmite naseg Smajlovica .

- AmanijakzO
- Kontakt:
Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
Prodana dusa 

- AmanijakzO
- Kontakt:
Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
¸Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!AmanijakzO je napisao/la:Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
nije istina...mali ne bi zaigrao i otisao je kod anamoonih jer nije na spisku za pulu...a kako mi pitarski trener rece, nema sanse da kod njih zaigra u prvom timu, jer su upoznati sa njegovim kvalitetima i nacinom zivota...shkembe je napisao/la:¸Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!AmanijakzO je napisao/la:Istina... Sada ne razmišljamo o njemu. Voz ide dalje.shkembe je napisao/la:Sta je to onaj mali Dzip presao u Sarajevo!?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ima li neko informaciju kad radi udruzenje i ima li dukserica i ima li neko neki kontakt, eno veceras upucan Tica na dobrinji.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- AmanijakzO
- Kontakt:
Prešao u FK Sarajevo to jeste. I on je sada odradio svoj prvi trening u bordo-bjeli dres. Sad je li on hoće ostati kod njih to je do njega. A igranje u prvom timu to je nešto drugo.Ja sam cuo da su mu nasi nudili da potpise on nije htjeo!Novi Admir Rascic pitarski prascic!
nije istina...mali ne bi zaigrao i otisao je kod anamoonih jer nije na spisku za pulu...a kako mi pitarski trener rece, nema sanse da kod njih zaigra u prvom timu, jer su upoznati sa njegovim kvalitetima i nacinom zivota...
Zadnja izmjena: AmanijakzO, dana/u 24 jan 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubica
ko da go tamo dobije golfa
ehhe a st aej sa ovim odovicem gdje on ide ?

odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!tmtmtmtm je napisao/la:pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubicako da go tamo dobije golfa
Odovic ce na posudbu...I momak ima stipendiski ugovor...Tako da ne sirimo neistine...shkembe je napisao/la:odovic hahahha on ti je talenat veliki talenat!on ostaje tata mu tako reko!ono je sramota sto je on na platnoj listi!tmtmtmtm je napisao/la:pehilj i onaj alic u napretku ??? haj valjda ce se iskaliti u onoj ligi ubicako da go tamo dobije golfa
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, zeljovolimte i 31 gost.