Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Fazon je i u tome da momci nece biti i trenirati s ekipom, buduci da se odmah poslije ide za Ukrajinu.
Sehic - Cipetic, Ahmedhodzic, Kovacevic, Kolasinac - Cimirot, Hadziahmetovic, Gojak - Stevanovic, Demirovic i Dzeko
Mada bih ja radije poceo s Nukicem ili Stevanovicem na desnom bekom, a da Menalo ide na krilo u slucaju da Miroslav pocne na beku.
Sehic - Cipetic, Ahmedhodzic, Kovacevic, Kolasinac - Cimirot, Hadziahmetovic, Gojak - Stevanovic, Demirovic i Dzeko
Mada bih ja radije poceo s Nukicem ili Stevanovicem na desnom bekom, a da Menalo ide na krilo u slucaju da Miroslav pocne na beku.
-
- Kontakt:
Prljavo od Kazahstanaca, steta sto nismo bili pametni pa mi njima zabranili za 10 tak igraca ulazak u BiH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Shategabri
- Kontakt:
kakva bruka i amaterizam od saveza ....pa mi smo najvece pizdeee sto sutimo !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ne zna više čovjek kome prije da јebe mater.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako god, supacki je.Virtu4l je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:39Za Kazahstan je taj rok nešto duži, tri mjeseca, tako da to ne može biti problem. Znaš i sam da te EU ne pušta ako ti ističe za 6 mjeseci, a svi igrači putuju u EU.
Jedina greška koju su mogli napraviti je ta da su aplikaciju predali prekasno, posljednji rok je 5 dana prije putovanja. Nema nikakva dodatna papirologija. Veoma jednostavna procedura.
It is necessary for travelers to submit an online Kazakhstan visa application at least 5 working days before the expected date of arrival in the country.
Vazda sam bio protiv da sportisti imaju povlasten status, ali yebemu majku znas da ljudi idu u drzavu da odigraju utakmicu i vjerovatno vise nikad nece nogom krocit na tlo kazahstana.
naprijed rejal
Ma ovi kinezi ispale picke i tjt
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Jedini problem je sto mi nikad nikom ne uzvratimo jos nekom gorom mjerom.
Necu ovaj put kriviti savez nego jbni Kazahstan, zapamtiti pa sljedeci put kad dodje 3 puta gorom mjerom napraviti nesto, da zapamte za sva vremena
Necu ovaj put kriviti savez nego jbni Kazahstan, zapamtiti pa sljedeci put kad dodje 3 puta gorom mjerom napraviti nesto, da zapamte za sva vremena
-
- Kontakt:
Meni isticao za dva mjeseca pasos i preko Slovenije udjem normalno , Niko ništa nije rekao Al kažu na Madjarsku ako ideš da vrate …
Sanjin Prcić, Elvis Sarić, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Adi Nalić i Jusuf Gazibegović nisu dobili vize, kao i nekoliko članova delegacije.
Moze li neko napraviti formaciju i hocemo li imati 11 igraca da su svi na svojim pozicijama
Moze li neko napraviti formaciju i hocemo li imati 11 igraca da su svi na svojim pozicijama

- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da ce se ovi izostavljeni ujutru prikljuciti, to mi je najrealniji scenarij
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dennis valjda ne može ni igrati protiv Kazahstana zbog žutih kartona? On je dobio žuti prošli meč i pisalo je da propušta sljedeći meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Brate dzaba po citav dan pises protiv saveza, da sve izgube 18-0 i da igraju sa juniorima iz RS Vicu ces gledati godinama na čelu saveza kao sto si gledao Begica dok je red bio na Bosnjake da upravljaju savezom. Pomiri se jbt, jedino da se Dejton raspakuje i Ustav drzave a koliko je to realno? 0% Tako nam je skrojena drzava.
-
- Kontakt:
Eno tužilaštvo RS spominji i Vicu oko Bolnice u Doboju , mogao bi on biti uhapsenavenija je napisao/la: ↑06 okt 2021, 16:02Brate dzaba po citav dan pises protiv saveza, da sve izgube 18-0 i da igraju sa juniorima iz RS Vicu ces gledati godinama na čelu saveza kao sto si gledao Begica dok je red bio na Bosnjake da upravljaju savezom. Pomiri se jbt, jedino da se Dejton raspakuje i Ustav drzave a koliko je to realno? 0% Tako nam je skrojena drzava.

100% zasrali nesto u administraciji, ne vjerujem im ni sekunde cim izliejcu ko pecurke da su ' Kao i uvjek predali sve uredno..
Leglo nesposobnjakovica i mafije.
Jah eto ovi zabranili samo zato sto im je ceif.
Kazahstan se malo zaletio, vjerovatno ne znaju da je Vico drugi covjek UEFE. Utakmica ce biti registrovana 0:3, prosla su vremena kada nismo imali uticaja u UEFI.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je do Vice onda je izgledno da će biti 3-0 ali za Kazahstan.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima li iko od ovih "novinara" da istraži šta je pravi razlog ili će i dalje pisati tekstove kako je Savez sve dobro uradio a sveti Vico predao žalbu : )
I sta, docice drugi Vico od SNSD iz Banja Luke.HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 okt 2021, 16:06Eno tužilaštvo RS spominji i Vicu oko Bolnice u Doboju , mogao bi on biti uhapsenavenija je napisao/la: ↑06 okt 2021, 16:02Brate dzaba po citav dan pises protiv saveza, da sve izgube 18-0 i da igraju sa juniorima iz RS Vicu ces gledati godinama na čelu saveza kao sto si gledao Begica dok je red bio na Bosnjake da upravljaju savezom. Pomiri se jbt, jedino da se Dejton raspakuje i Ustav drzave a koliko je to realno? 0% Tako nam je skrojena drzava.