Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Slazem se sa Hiltonom, samo be bih bas rekao da nas "koce", jednostavno nisu kvalitet koji mogu napraviti prevagu za neki odlazak na takmicenje. Vise puta dokazano ali dzabe ljudima govoriti.
Sva sreca pa smo u onoj generaciji imali Spahica, Ibisevica i ostale da nadodaju na taj kvalitet.
Ovo je jos jedan dokaz koliko se preuvelicavaju kvalitet Pjanica i Dzeke kao neke super-mega zvijezde, a u biti vrlo daleko od neke elite. Mozda je Pjanic u nekom periodu u Juventusu bio WC, ali Dzeko taj nivo sasvim sigurno nikada nije dostigao.
Zato i jesmo tu gdje jesmo, da su ova dvojica klasni igraci kako ih se predstavlja mi bi igrali ovaj prosli EURO. Ali neki ce reci ne moze ovaj sve sam, naravno da ne moze, kad ne zna.
Naravno i ja sam bio slijep ovome, jer su to "nasi" igraci, ali silna razocaranja i neuspjesi su mi otvorile oci i ukazale na istinu.
Sva sreca pa smo u onoj generaciji imali Spahica, Ibisevica i ostale da nadodaju na taj kvalitet.
Ovo je jos jedan dokaz koliko se preuvelicavaju kvalitet Pjanica i Dzeke kao neke super-mega zvijezde, a u biti vrlo daleko od neke elite. Mozda je Pjanic u nekom periodu u Juventusu bio WC, ali Dzeko taj nivo sasvim sigurno nikada nije dostigao.
Zato i jesmo tu gdje jesmo, da su ova dvojica klasni igraci kako ih se predstavlja mi bi igrali ovaj prosli EURO. Ali neki ce reci ne moze ovaj sve sam, naravno da ne moze, kad ne zna.
Naravno i ja sam bio slijep ovome, jer su to "nasi" igraci, ali silna razocaranja i neuspjesi su mi otvorile oci i ukazale na istinu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 06 okt 2021, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Shategabri
- Kontakt:
Kako bolan nije? Prvi strijelac Bundeslige, titula sa Wolfsburgom, obje titule sa Cityjem itekako izvukao, onu drugu kad su svi napadači bili povrijeđeni na proljeće, Edin držao ekipu iznad vode.
S Romom do polufinala LP.
Pjaniću se možda i ponešto može prigovoriti, ali Džeki sigurno ne.
Onaj ko njega ne smatra igračem svjetske klase je ili zlonamjeran ili neznalica.
S Romom do polufinala LP.
Pjaniću se možda i ponešto može prigovoriti, ali Džeki sigurno ne.
Onaj ko njega ne smatra igračem svjetske klase je ili zlonamjeran ili neznalica.
Koševo Zapad
Ma to su ti balavci bez cvonjka u dzepu, porediti Papeta i ovog poltrona moze samo djecurlija bez grama mozga.Celtic je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:23Najbolji selektor a još za pobjedu ne znamo, plus svi znamo kako je dobio posao i koliko je lobirao po Sarajevu i koliko su ga novinari (Prodane duše za 20 KM) gurali i predstavljali ga kao da je Alex Ferguson, plus zna sve pjesme od Dine Merlina. Žalosno je koliko naš narod može nisko pasti i koliko može da bude u zabludi ako nam je ovaj najbolji selektor i ako dosad najbolje radi.To su oni ljudi, kojima je i Bakir dobar političar i najbolji, podjeli jbg čovjek Bajramluka ispred džamije za Bajram. : )
-
- Kontakt:
hahahahhaha.. bem ti blesavog Bosnju, jedni njemci dizu Mulera, jedni englezi mrtvog Grealisha... al ne Dzeko je napuhan...de bgt kad pises Dzekino ime barem ustani iz stolice ili stavi neke zvjezdice jer nisi dostojan da ih pises.. nas samo politika drzave koci, jer se mijesa u sve zivo od obrazovanja, preko sporta i dalje... jedan Vico da ti bude predsjednik saveza, sve ti je jasno... al ne, Džeko je kriv za sveDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:08Slazem se sa Hiltonom, samo be bih bas rekao da nas "koce", jednostavno nisu kvalitet koji mogu napraviti prevagu za neki odlazak na takmicenje. Vise puta dokazano ali dzabe ljudima govoriti.

Zadnja izmjena: adointer10, dana/u 06 okt 2021, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro s onom ekipom i grupom bi nas i Petev odveo u Brazil, cak, kad se osvrnes na cjelokupnu situaciju tada, koliko se moglo, sam plasman i ispadanje u grupi vise smatram neuspjehom nego nekakvim uspjehom Papeta.
- Shategabri
- Kontakt:
To ne može niko znati da li bi nas ovdeo Petev, Baždarević, Prosinečki ili neko drugi.
Ostaće upisano da su nam to najbolje kvalifikacije u kojim smo izgubili samo jednu utakmicu.
Ona Grčka je bila još uvijek odlična ekipa koja je lomila ekipe defanzivom. Kao takvi su nam cijelo vrijeme disali za vrat.
Slovaci isto odlična ekipa bili.
Dobijali smo i poslije nekakve Irske i koga sve ne i ćorak.
Ne znam što bi umanjili nešto što je takvo kakvo je, a bilo je dobro.
Najveća euforija oko repke ikad, jbg na SP se svašta dešavalo, pa i taj nesretni ofsajd koji je sve pokopao, da smo prošli u 1/8 SP, ko bi imao obraza bilo šta reći Papetu?
Kakav god on trener bio, uspio je najviše.
Koševo Zapad
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nije svaki trener za svaku ekipu.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:25To ne može niko znati da li bi nas ovdeo Petev, Baždarević, Prosinečki ili neko drugi.
Ostaće upisano da su nam to najbolje kvalifikacije u kojim smo izgubili samo jednu utakmicu.
Ona Grčka je bila još uvijek odlična ekipa koja je lomila ekipe defanzivom. Kao takvi su nam cijelo vrijeme disali za vrat.
Najveća euforija oko repke ikad, jbg na SP se svašta dešavalo, pa i taj nesretni ofsajd koji je sve pokopao, da smo prošli u 1/8 SP, ko bi imao obraza bilo šta reći Papetu?
Čisto sumnjam da bi Pape sa nekom lošijom ekipom mogao biti "overachiever",ali njegov pristup da igraju najbolji bez previše taktiziranja i da se najbolji igrači trebaju dobro i sigurno osjećati je bio ko stvoren za onu ekipu. To jeste došlo,malo, na naplatu na SP, ali on ostaje zasad naš najuspješniji selektor ikad.
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se.imekorisnicko je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:32Nije svaki trener za svaku ekipu.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:25To ne može niko znati da li bi nas ovdeo Petev, Baždarević, Prosinečki ili neko drugi.
Čisto sumnjam da bi Pape sa nekom lošijom ekipom mogao biti "overachiever",ali njegov pristup da igraju najbolji bez previše taktiziranja i da se najbolji igrači trebaju dobro i sigurno osjećati je bio ko stvoren za onu ekipu. To jeste došlo,malo, na naplatu na SP, ali on ostaje zasad naš najuspješniji selektor ikad.
Nisam gledao, ali kažu da su se slične stvari dešavale sa ex yu reprezentacijom koja je na prvenstva dolazila kao veliki favorit, a uglavnom ispadala uz neke blamaže, sve zbog mentaliteta.
Koševo Zapad
Od 2005te do danas, Dinamo Z. samo jednom nije bio prvak.

Petev je obična neznalica. Kad na to dodaš panjeve koji se trenutno provlače kroz reprezentaciju dobiješ to da ni protiv Kazahstana nisi favorit.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ovo prvi put da cujem da sportisti nisu dobili vize da idu igrati utakmicu 

naprijed rejal
Bosna i Hercegovina = nemoguce postaje moguce
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Boze sacuvaj.Cuj nisu im dali vize...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Zna li se što nisu dobili vize?
Jbt koji pakašluk, čudi me da nisu i Džeki uskratili vizu.
Koševo Zapad
Javašluk nesposobnog saveza. To ni na Marsu nema, čuj nisu vize dobili 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Pustaju termine samo po 2-3 minute, pa ko ugrabi da rezervise ugrabi.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:14Zna li se što nisu dobili vize?
Jbt koji pakašluk, čudi me da nisu i Džeki uskratili vizu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nema Elvoa Sarića, gubimo sigurno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Allahu Dragi....
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem, tuzlanskinacin i 21 gost.