Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 06 okt 2021, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ku.rva se prodaje i za manje love.
"Jači od ratova, režima i partija"
"Jači od ratova, režima i partija"
Gigovića predoložili za FIFA sudiju
Taj lik mora da ima neke eksplicitne snimke ljudi u savezu ili ih nečim drugim ucjenjuje, ne vidim drugu logiku.

Taj lik mora da ima neke eksplicitne snimke ljudi u savezu ili ih nečim drugim ucjenjuje, ne vidim drugu logiku.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zeljo je ipak veliki klub i steta bi bilo da se ugasi, svaka cast gospodinu Zeljkovicu na izdvojenoj svoti novca za rodjendan kojom ce Zeljo barem 3-4 tuzbe rijesiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- grbavicka1921
- Kontakt:
Realno, prvo se mi kao komšije međusobno ne poštujemo i uvažavamo a iz istog grada, šta očekivati u široj slici onda? Životno i drugarski kao i navijački isprepleteni jedni s drugima, a na klupskom nivou slabo smo jedni druge podržavali u nečemu. Zapravo i ne sjećam se kad je to posljedni put bilo s jedne ili druge adrese po bilo kakvom pitanju.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:47Pa prvo imaš Sr klubove koji neće u to udruženje, onda klubove sa Hr predznakom koji isto neće, ovi kao bošnjački bi, al bogme svako gleda svoj interes i kad se nekom od tih klubova stane na žulj, ide moralna podrška.grbavicka1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:36Ma kakav 4R?!
Svako sebe gleda. Nema tu ni P od nekog prijateljstva i medjusobnog postovanja.

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ću ovo ostaviti i idem.
Pola sudija, pola lakrdija. Tim riječima mogli bismo dočarati djelovanje sudije iz Bosanske Gradiške u Premijer ligi BiH. Zbog Gigovića su se već lomila koplja u ranijem sazivu Komiteta za sudije i suđenje, zbog njegovih ocjena bilo je upitno i delegiranje arbitara, a tako i nastavka takmičenja.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
A i koji qurac ce nam sad prijateljstva, nakon 100+ godina.grbavicka1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:36Ma kakav 4R?!
Ako zarati onda cemo prijateljiti, drugovati, pomagati se, kao i 92-95, a u sportu svako svoju korist i treba da gleda, koga boli qurac za ostale.
Mi se satrasmo i ovu situaciju gledati kroz naciju, vjeru, ratna desavanja, izdaju BiH, a svakako handrimo jedni druge otkako se igra fudbal kod nas.
Budimo mi u zajednistvu tamo gdje treba da budemo, budimo mi na oprezu sa onima od kojih nas je vec jednom glava zabolila, a u fudbalu igraj i bori se kako znas i umijes da dodjes do rezultata, jer nemamo zakona o sportu, jer nemamo uslove, jer nemamo znanja niti volje tako da...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vicine kurave.
Za sitnu ih lovu kupuju. Al ocekivano za njih.
Za sitnu ih lovu kupuju. Al ocekivano za njih.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:03Ko su bošnjački klubovi?Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:47Pa prvo imaš Sr klubove koji neće u to udruženje, onda klubove sa Hr predznakom koji isto neće, ovi kao bošnjački bi, al bogme svako gleda svoj interes i kad se nekom od tih klubova stane na žulj, ide moralna podrška.grbavicka1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:36Ma kakav 4R?!
Nisu ni Borac ni Zrinjski strogo srpski odnosno hrvatski klubovi, ali jesu iz tog nekog jata.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
To si u pravu. Uglavnom idu neka podmetanja noge. Ko da se preko nišana gledamo.grbavicka1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:29Realno, prvo se mi kao komšije međusobno ne poštujemo i uvažavamo a iz istog grada, šta očekivati u široj slici onda? Životno i drugarski kao i navijački isprepleteni jedni s drugima, a na klupskom nivou slabo smo jedni druge podržavali u nečemu. Zapravo i ne sjećam se kad je to posljedni put bilo s jedne ili druge adrese po bilo kakvom pitanju.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:47Pa prvo imaš Sr klubove koji neće u to udruženje, onda klubove sa Hr predznakom koji isto neće, ovi kao bošnjački bi, al bogme svako gleda svoj interes i kad se nekom od tih klubova stane na žulj, ide moralna podrška.grbavicka1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:36Ma kakav 4R?!
Svako sebe gleda. Nema tu ni P od nekog prijateljstva i medjusobnog postovanja.![]()
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:03Ko su bošnjački klubovi?Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:47
Pa prvo imaš Sr klubove koji neće u to udruženje, onda klubove sa Hr predznakom koji isto neće, ovi kao bošnjački bi, al bogme svako gleda svoj interes i kad se nekom od tih klubova stane na žulj, ide moralna podrška.
Nisu ni Borac ni Zrinjski strogo srpski odnosno hrvatski klubovi, ali jesu iz tog nekog jata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Kako te gledaju iz BL? Zapadnog Mostara? Širokog?MortemHz je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:59Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.
Na stranu kako se mi osjećamo.
I hajd realno, hoćeš li vidjeti zastavu sa ljiljanima u Zapadnom Mostaru ili BL?
Znam, to je zastava svih koji su se borili za BiH, ali oni to ne priznaju i to je tako. I nazivaju je bošnjačkom zastavom.
Meni ne smeta niko. Drug na tribini je drug, kako god se on zvao.
Međutim vidiš i po 4R, idikativno je da se okupila baš ta neka grupa klubova.
Nisu ni Velež pa ni Sloboda bošnjački jel, oni još furaju neku yugo priču.
I da ne pričam za ostale...
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ne znam samo cemu ovo preseravanje ali ajde da se ne siri u off topicMortemHz je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:59Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.
- Shategabri
- Kontakt:
Djelom je u pravu.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑06 okt 2021, 11:05Ne znam samo cemu ovo preseravanje ali ajde da se ne siri u off topicMortemHz je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:59Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45
Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.
Koliko znaš Bošnjaka ili Hrvata da su stajali do tebe na tribini i navijali za Borac?
Ja sam svjestan kako nas doživljavate, međutim razlike u sastavu na tribinama itekako ima.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:03Ko su bošnjački klubovi?Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 09:47
Pa prvo imaš Sr klubove koji neće u to udruženje, onda klubove sa Hr predznakom koji isto neće, ovi kao bošnjački bi, al bogme svako gleda svoj interes i kad se nekom od tih klubova stane na žulj, ide moralna podrška.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg sad trebam svakom ponaosob objašnjavatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 okt 2021, 11:11Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.

Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ja se malo zayebavam s mortemom, znam sta si htio reciShategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 11:16Jbg sad trebam svakom ponaosob objašnjavatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 okt 2021, 11:11Nisu niti će ikad biti, makar ne Sarajevo.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 10:45
Da se ispravim, s bošnjačkim predznakom. FKS, FKŽ, TC, Sloboda, Velež.
Nisu ni Borac ni Zrinjski strogo srpski odnosno hrvatski klubovi, ali jesu iz tog nekog jata.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koga boli K kako te gledaju ovi iz jednog dijela Mostara, BL ili Listice.
FK Sarajevo je klub navijaca FK Sarajevo. Bez bilo kakvih prefiksa, obiljezja i predznaka koji bi nas svrstali pod okvir jedne nacije, vjere, politicke grupacije ili ideologije.
Dok se drugi klubovi otvoreno i svjesno definisu i svrsravaju kao klubovi jedne nacije, religije, politicke opcije/stranke.
Shvatljivo je da njima nije bas jasno da nekoga boli K za takve stvari, niti se identifikuje necim od toga. Jer njihovi klubovi su suprotnost toga.
Isto je i sa rajom na tribini. Bukvalno svih religija, nacija, politickih i ideoloskih uvjerenja, razlicitih svjetonazora.
To je FK Sarajevo, to smo mi.
Ostali neka gledaju svoje klubove, i nas neka ne svrstavaju u bilo kakve uske okvire i grupe.
FK Sarajevo je klub navijaca FK Sarajevo. Bez bilo kakvih prefiksa, obiljezja i predznaka koji bi nas svrstali pod okvir jedne nacije, vjere, politicke grupacije ili ideologije.
Dok se drugi klubovi otvoreno i svjesno definisu i svrsravaju kao klubovi jedne nacije, religije, politicke opcije/stranke.
Shvatljivo je da njima nije bas jasno da nekoga boli K za takve stvari, niti se identifikuje necim od toga. Jer njihovi klubovi su suprotnost toga.
Isto je i sa rajom na tribini. Bukvalno svih religija, nacija, politickih i ideoloskih uvjerenja, razlicitih svjetonazora.
Ostali neka gledaju svoje klubove, i nas neka ne svrstavaju u bilo kakve uske okvire i grupe.
- FKS -
Tako je valjda svima. Ja vas gledam kao konkurente u sportskom smislu, za ostalo me zaboli qurac, kao i za sve ostale klubove.Hajdeee je napisao/la: ↑06 okt 2021, 11:18Koga boli K kako te gledaju ovi iz jednog dijela Mostara, BL ili Listice.
-
- Kontakt:
Kod nas u TZ napalo dječaka što nosi opremu Tuzla City.
Maloljetnog dječaka hej.
Maloljetnog dječaka hej.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, supervizor i 19 gostiju.