FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 24 jan 2011, 21:54

johnnyHZ je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu :lol:
e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ide ko gdje moze i koliko para ima...vi imate 4 miliona mi milion...do pocetka lige vi cete ima 4,5 miliona mi milion...u svakom pogledu sve vise napredujete...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 24 jan 2011, 21:57

harinjo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa u tome i jeste bruka..igrači nemaju plate po 6 mjesecii a ide se u tursku gdje nimalo nisu bolji uslovi nego li u hrvatskoj :oops:

Daj matereti nemoj biti glup, pa da su u Hrvatskoj dobri uslovi ne bih Dinamo bjezao u Hercegovinu ,a Hajduk u Spaniju ,vec bih u Puli obavili pripreme gdje dolaze samo jos na zalost Bosanci !! :?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 jan 2011, 22:01

nick je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

ide ko gdje moze i koliko para ima...vi imate 4 miliona mi milion...do pocetka lige vi cete ima 4,5 miliona mi milion...u svakom pogledu sve vise napredujete...
jel vam to zujo rekao hahahhhahah ... jes jes ... :) zivis u oblacima mala.... :D :D rece cola.... jesi ti VIDIO taj papir?? to ti je od porezne,a KAMATE od banaka i ostalo?? :) ;) e sad
dug ko dug ima ga i man utd :D :P samo svoju brigu vodi ....... neko u pulu neko u antaliju,a igraci su dobili plate :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 jan 2011, 22:02

ekii je napisao/la:
harinjo je napisao/la:"]Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu :lol:
e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgre
pa u tome i jeste bruka..igrači nemaju plate po 6 mjesecii a ide se u tursku gdje nimalo nisu bolji uslovi nego li u hrvatskoj :oops:

Daj matereti nemoj biti glup, pa da su u Hrvatskoj dobri uslovi ne bih Dinamo bjezao u Hercegovinu ,a Hajduk u Spaniju ,vec bih u Puli obavili pripreme gdje dolaze samo jos na zalost Bosanci !! :?[/quote]

Ovaj post mi je pravo smijesan :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jan 2011, 22:04

Pa i Slavija je prošle godine išla u Antaliju i kakvi su na kraju bili ? :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jan 2011, 22:05

zar ne vidis razliku ti radostan sto su dobili plate, kod nas je to uobicajeno inace igraci trebaju svaki mjesec dobit platu ako vec nisi upoznat a to sto se dobije jednom godisnje ili dva puta to se inace zove regres... mislim uspijeh je eno i celik ide u tursku ima se moze se a za tri mjeseca ces trazit ulje za kandilo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 jan 2011, 22:06

Kod: Označi sve

[url=http://img35.imageshack.us/i/58160fksarajevo.jpg/][img]http://img35.imageshack.us/img35/4178/58160fksarajevo.jpg[/img][/url]

ako niko ne dodje,i ova bi mogla praviti lom  ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 jan 2011, 22:09

nick je napisao/la:zar ne vidis razliku ti radostan sto su dobili plate, kod nas je to uobicajeno inace igraci trebaju svaki mjesec dobit platu ako vec nisi upoznat a to sto se dobije jednom godisnje ili dva puta to se inace zove regres... mislim uspijeh je eno i celik ide u tursku ima se moze se a za tri mjeseca ces trazit ulje za kandilo...
ne LAZI.....da su redovne plate ;) eto toliko!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 22:09

Pa Đip je odbio ici u Pulu, rekao im jeste vi budale odoh ja u Tursku kakva Pula tamo mogu svaki dan otici :lol: :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jan 2011, 22:10

Dirk je napisao/la:Pa Đip je odbio ici u Pulu, rekao im jeste vi budale odoh ja u Tursku kakva Pula tamo mogu svaki dan otici :lol: :lol:
Jedva čekam da vidim kad će upisat nastup za seniore :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jan 2011, 22:11

KB-TM87 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Pa Đip je odbio ici u Pulu, rekao im jeste vi budale odoh ja u Tursku kakva Pula tamo mogu svaki dan otici :lol: :lol:
Jedva čekam da vidim kad će upisat nastup za seniore :lol:
Kad bude vrijeme za to,ima fore za njega 92 je tek,prvo sa juniorima po titulu pa polahko 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jan 2011, 22:13

miky_hz je napisao/la: Kad bude vrijeme za to,ima fore za njega 92 je tek,prvo sa juniorima po titulu pa polahko 8-)
:lol: :lol: :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jan 2011, 22:13

johnnyHZ je napisao/la:
nick je napisao/la:zar ne vidis razliku ti radostan sto su dobili plate, kod nas je to uobicajeno inace igraci trebaju svaki mjesec dobit platu ako vec nisi upoznat a to sto se dobije jednom godisnje ili dva puta to se inace zove regres... mislim uspijeh je eno i celik ide u tursku ima se moze se a za tri mjeseca ces trazit ulje za kandilo...
ne LAZI.....da su redovne plate ;) eto toliko!

ja sam 100% siguran da jesu, kao sto rekoh neko ko nije naviko na to zvuci iscudjeno bas tako ko i ti... to sto se vi tjesite da nisu to je vasa stvar... mozes mi vjerovat a i ne moras ni to me ne interesuje ;)... meni je bitna stvar kome god je ponudjeno produzenje ugovora taj je pristo valjda ti to nesto govori...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 24 jan 2011, 22:14

Tema...
AMAR OSIM!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 jan 2011, 22:36

Bio sam u Turskoj tamo gdje se pripremaju Borac i Sarajevo. Tu se pripremaju mnogi evropski klubovi. Samo zavisi u kojem ce sportskom kompleksu biti mada su svi vrhunski. I nije skupo 7 dana po igracu iznosi 450 KM. U to je ukljucena hrana, smijesta i kompleks za trening. Tako da te pripreme kostaju oko 20-30 hiljada sto nije opasno.

U to nije ukljucen prevoz.

Nista jeftinija nije ni Pula. A ni uslovi nisu losi. Razlog zasto treneri izabiraju Pulu je tajna nama obicnim smrtnicima. Taj dio primorija tj. gdje se pripremaju obiluje zimzelenenim rastinjem sto je fanstasticno za pluca sportasa a i obicnih smrtnika. Morski zrak kad se pomjesa sa tim to ti dodje kao steroidi i u nadi da igrace sto bolje prireme fizicki i da budu zdraviji treneri teze ka takvim mjestima.

Nije to nikakvo poredjenje jer u Medjugorju su najbolji uslovi za treniranje. Sportski kompleks je fantastican, blizu je i povoljan je. Takodjer ide se tamo gdje se najbolje pripremne utakmice mogu ugovoriti.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 jan 2011, 22:38

pljuvace ostavi,mojne ih brisati neka zagadjuju temu ;) sto ti to treba,jer ako bilo sta krene na dobro pa bilo dobro ili ne komsinice pocnu pljuvanje i vrijedjanje,a kad se uzvrati malo po vodenoj glavi i sl. ti brises....zalosno...

@PL BIH-1...naravno,a u Međugorju se moze sta i ukazati ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 jan 2011, 22:40

PL BiH -1 je napisao/la:Bio sam u Turskoj tamo gdje se pripremaju Borac i Sarajevo. Tu se pripremaju mnogi evropski klubovi. Samo zavisi u kojem ce sportskom kompleksu biti mada su svi vrhunski. I nije skupo 7 dana po igracu iznosi 450 KM. U to je ukljucena hrana, smijesta i kompleks za trening. Tako da te pripreme kostaju oko 20-30 hiljada sto nije opasno.

Nista jeftinija nije ni Pula. A ni uslovi nisu losi. Razlog zasto treneri izabiraju Pulu je tajna nama obicnim smrtnicima. Taj dio primorija tj. gdje se pripremaju obiluje zimzelenenim rastinjem sto je fanstasticno za pluca sportasa a i obicnih smrtnika. Morski zrak kad se pomjesa sa tim to ti dodje kao steroidi i u nadi da igrace sto bolje prireme fizicki i da budu zdraviji treneri teze ka takvim mjestima.

Nije to nikakvo poredjenje jer u Medjugorju su najbolji uslovi za treniranje. Sportski kompleks je fantastican, blizu je i povoljan je. Takodjer ide se tamo gdje se najbolje pripremne utakmice mogu ugovoriti.
ako cemo o tome, igman bjelasnic ai jahorina su u evropi sigurno najbolja mjesta za pripreme,to sto smo mi NESPOSOBNA drzava,, to sto smo mi nepsposobni, to je DRUGa stvar.....

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 jan 2011, 22:43

johnnyHZ je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Bio sam u Turskoj tamo gdje se pripremaju Borac i Sarajevo. Tu se pripremaju mnogi evropski klubovi. Samo zavisi u kojem ce sportskom kompleksu biti mada su svi vrhunski. I nije skupo 7 dana po igracu iznosi 450 KM. U to je ukljucena hrana, smijesta i kompleks za trening. Tako da te pripreme kostaju oko 20-30 hiljada sto nije opasno.

ako cemo o tome, igman bjelasnic ai jahorina su u evropi sigurno najbolja mjesta za pripreme,to sto smo mi NESPOSOBNA drzava,, to sto smo mi nepsposobni, to je DRUGa stvar.....
U ljetnom periodu da... A za zimski period i nemamo bas uslove na tim planinama kada je pripremanje fudbalera, kosarkasa i rukometasa u pitanju. Dok ljeti je to druga stvar. Ali eto draze su nam Pule i Antalije.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jan 2011, 22:43

kljucna rijec prijateljske utakmice

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 jan 2011, 22:45

padobranac1978 je napisao/la:

Kod: Označi sve

[url=http://img35.imageshack.us/i/58160fksarajevo.jpg/][img]http://img35.imageshack.us/img35/4178/58160fksarajevo.jpg[/img][/url]

ako niko ne dodje,i ova bi mogla praviti lom  ;)[/quote]

De mi daj stranicu gdje pravis te formacije 

Ja bi tu  zamjenio Ledeta i Arsenijevica a Pixija bi ljevo(Hadzic nece igrati prvih 4-5 kola 100%) Vucinu u sredini a na desnu stranu eventualno dovesti nekoga ( spominje se Puric koji tu igra  a i Smjalovic moze igrati na krilu jer je brz  iako je napadac)
Ukoliko ne dovedemo nikoga  onda Trebinjca na ljevog beka a Ledeta desno. Eventualno igrati sa dva zadnja vezna a jednim spicem... :) vidjecemo aBd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 52 gosta.