Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Igramo 352
Šehić
Ahmethodžić Đumić Kovačević
Stevanović Hadžiahmetović Cimirot Gojak Kolašinac
Džeko Demirović
Šehić
Ahmethodžić Đumić Kovačević
Stevanović Hadžiahmetović Cimirot Gojak Kolašinac
Džeko Demirović
Kad vidim Gojaka u bilo kakvoj kombinaciji povraća mi se.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nemamo sta trazit u ove 2 utakmice, nadat je se porazu i odlaskom ove bugarske neznalice
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Novinari su pitali selektora da se osvrne na dobru formu napadača Edina Džeke i Smaila Prevljaka:
"„Uvijek razmišljamo pozitivno i nisu oni jedini koji igraju dobro, većina naših reprezentativaca je u dobroj formi. "
What?
"„Uvijek razmišljamo pozitivno i nisu oni jedini koji igraju dobro, većina naših reprezentativaca je u dobroj formi. "
What?
novinari (koji smiju biti prisutni) aka uliznice...
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
I ti stvarno misliš da će stvari odjednom krenuti na bolje nakon odlaska "bugarske neznalice"?
Support your local club !
A ti si stvarno taj zakljucak donjeo kada si procitao moju recenicu?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Da, jer si to napisao kao da je Petev sav problem naše reprezentacije.
Support your local club !
"Napisao kao" haj ne rise zivotati
Ma Petev je ovdje realno najmanje kriv, muka mi je kad vidim sredinu u ovim mecevima sad. Jedino od Nalica mozes nesto ocekivati ovo sve, pa ko ce uzeti loptu i dirigovati kad vidis Cimirota i Hadziahmetovica, mogu misliti patnje i nabijanja na Dzeku pa sta bude 

Hajd recimo sutra Petev kaže"Evo navijači traže ostavku i ja dajem ostavku". I šta onda... na stranu sve i Vico i savez.. šta onda... ima nelogičnih poteza tipa Đumić, Sarić.. ali evo dođe pokeraš.. jel iskreno mislite da bi mogao nešto napraviti.. pozvati nešto bolje i postaviti nešto bolje.. sa svim ovim kriminogenim savezom, igračima, atmosferom, okruženjem, nama navijačima, usuđujem se reći da nam je Bugarin nešto najpozitivnije u svemu ovom.. čovjek koji očito zna raditi svoj posao..

-
- Kontakt:
Greska je bila sto se jos igraca nije pozvalo (D.Saric,Djuric,Besic,Nastic) jer siguran sam da ce posle prve tekme 2-3-ica biti van stroja.
Od ovih utakmica posle ovoliko otkaza nemas sta ocekivati tako da je se moglo pozvati mladjih igraca koji se dvoume izmedju nas i drugih selekcija.Jedini nacin da se pridobiju je poziv u A selekciju da udju u zapisnik i da su nasi igraci.Vidili smo sa Svedjanima kako to ide. To je jedina mogucnost dobiti vani skolovanog igraca.Zalosno je da iz nase lige nemas koga mladjeg pozvati da obecava, jer su stariji igraci Vranjes,Bilbija medju boljim.
Od ovih utakmica posle ovoliko otkaza nemas sta ocekivati tako da je se moglo pozvati mladjih igraca koji se dvoume izmedju nas i drugih selekcija.Jedini nacin da se pridobiju je poziv u A selekciju da udju u zapisnik i da su nasi igraci.Vidili smo sa Svedjanima kako to ide. To je jedina mogucnost dobiti vani skolovanog igraca.Zalosno je da iz nase lige nemas koga mladjeg pozvati da obecava, jer su stariji igraci Vranjes,Bilbija medju boljim.
-
- Kontakt:
Pa realno, jedino što smo sa Šveđanima vidjeli jeste to da su Ahmedhodžić i Hadžikadunić pokazali veliku želju da igraju za BiH, pa su zato na kraju i zaigrali.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 00:50Greska je bila sto se jos igraca nije pozvalo (D.Saric,Djuric,Besic,Nastic) jer siguran sam da ce posle prve tekme 2-3-ica biti van stroja.
Ne treba sad praviti ni cirkus od reprezentacije pa u seniore u jeku kvalifikacija zvati svakog ko je nekad šutnuo loptu da bi ga se kaparisalo, tipa Alijagića, ili ovog Anela Husića.
Evo, Alijagić je igrao gdje je bilo realno da igra uzrastom, a očito je odbio U-21 reprezentaciju. Doduše, ne znamo je li mu došao poziv, ali sve i da jeste i da ga je prihvatio, možda bi Česi u novembru intervenisali, pa da zaigra za njihovu U-21.
- BenjooJutub
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 okt 2021, 00:58Pa realno, jedino što smo sa Šveđanima vidjeli jeste to da su Ahmedhodžić i Hadžikadunić pokazali veliku želju da igraju za BiH, pa su zato na kraju i zaigrali.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 00:50Greska je bila sto se jos igraca nije pozvalo (D.Saric,Djuric,Besic,Nastic) jer siguran sam da ce posle prve tekme 2-3-ica biti van stroja.
Ne treba sad praviti ni cirkus od reprezentacije pa u seniore u jeku kvalifikacija zvati svakog ko je nekad šutnuo loptu da bi ga se kaparisalo, tipa Alijagića, ili ovog Anela Husića.
Evo, Alijagić je igrao gdje je bilo realno da igra uzrastom, a očito je odbio U-21 reprezentaciju. Doduše, ne znamo je li mu došao poziv, ali sve i da jeste i da ga je prihvatio, možda bi Česi u novembru intervenisali, pa da zaigra za njihovu U-21.

- Shategabri
- Kontakt:
Šta znam, realno sa Francuskom odlična postavka, sa Kazahstanom nismo imali ni sreće, jbg da primiš onakav gol.Sheyi je napisao/la: ↑05 okt 2021, 20:35Ma Petev je ovdje realno najmanje kriv, muka mi je kad vidim sredinu u ovim mecevima sad. Jedino od Nalica mozes nesto ocekivati ovo sve, pa ko ce uzeti loptu i dirigovati kad vidis Cimirota i Hadziahmetovica, mogu misliti patnje i nabijanja na Dzeku pa sta bude![]()
Uglavnom u igri smo, ali mislim da će tu najviše nedostajati Pjanić da poveže sredinu i za koju loptu prema naprijed.
Koševo Zapad
Petev je najbolji trener kojeg smo imali.
Trener, kazem. Modernih shvatanja, edukovan i zelje za updateom znanja.
To sto su okolnosti takve pa nece napraviti rezultat, Boze moj.
Utoliko se nekim drugim posrecilo.
Trener, kazem. Modernih shvatanja, edukovan i zelje za updateom znanja.
To sto su okolnosti takve pa nece napraviti rezultat, Boze moj.
Utoliko se nekim drugim posrecilo.
tz tz tz tz tz tz
Bez imalo sumnje.
Mozda tu u određenom smislu možemo izdvojiti starog lisca Ćiru ali on pravi rezultate zbog nekih drugih stvari.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hazre, Normus90 i 50 gostiju.