VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑05 okt 2021, 12:09
obrijanopile je napisao/la: ↑05 okt 2021, 11:49
Tobe Ja Rabbi, nisam ja nikakav Nostradamus, nego poucen sa svim onim sto vam se svira i ne svira, znam da bi tako bilo... Suti, budite opet zadovoljni i bodom da ne bi sudija i to bi bilo upitno... Istupanja iz lige nema, ali, za koju godinu, ispadanja Borca sigurno... Srdacan pozdrav iz Sarajeva
Pa ako znas da bi bilo tako, a nije bilo tako ali kad bi se okolnosti poklopile ili kad bi baba imala muda bila bi deda meni se cini da ti ipak jesi jedan mali Nostradamus. Dokle vase teorije zavjere dolaze kad je sviran ofsajd ali ni to ne valja jer je teorija da je sviran jer nije gol ali da jeste gol nije sviran jer vi to ZNATE da bi tako bilo

Komedija je ovo meni vise ne znate ni vi sta gledate sta pratite sta hocete totalno ste pukli hahhaa
Najsmjesnije od svega sto vas trener vice jako je sve savrseno bilo a vi da je ocajno hahahahha ni tu se ne mozete dogovoriti previse je podvojenih licnosti
a ovo za ispadanje mi smo navikli na to.cak nekad i dobro dodje pozeli se raja premijer lige i onda kad udjemo opet bude pun stadion i protiv leotara i sarajeva i zrinjskog i radnika.tako da opusteno ispadali smo mi milion puta i vracali se (sto bi navijaci veleza rekli) JACI OD SVIH TRN U OKU SVIMA
Dokle to ide, da oni predvidjaju sta bi sudija uradio da nije bila situacija kakva jeste i šta bi uradio da je bila treća situacija i obrnuto...
Znači žuljanje u oku je dostiglo vrh, kompleksi su izraženiji nego ikad.
Čitam juče ide nakon uvodne pjesme one narodne, kakve seljačine , sumadinci i ostale nebuloze, i nakraju siže svega , na tribinama je 90 % krkana a 10 % Banjalučana...ejj zbog jedne pjesme koju pjevaju igraci u svlacionici poslje pobjede !
Analitika sudjenja standardno samo na strani kada Borac faulira ili je u prilici, delegiranje susreta takodje standardno od strane forumskih strucnjaka, pljuvanje i ebanje svega po nacionalnoj osnovi standardno, ali jbg mi smo seljačine...
Sve u svemu za Vas sve i dalje smo AVANGARDA !