Čupavi debil Viško će garant biti u 3 i onda Gojkara u pola 6

A zašto gledate uopće na SR Sportklub kad se zna da je propast. Upališ HR ili je Selman ili Grgić ili Vela. Top trojka. A mislim da bi Selman danas mogao raditi derbi.
Fašisti iz UM nisu ustupili SK1 hr kanal BH Telecomu. Ubrzo lete iz ponude i gase seNisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:32A zašto gledate uopće na SR Sportklub kad se zna da je propast. Upališ HR ili je Selman ili Grgić ili Vela. Top trojka. A mislim da bi Selman danas mogao raditi derbi.
Znam i ja da boli što BH Telecom nije mogao izvući bolji program. A o gašnju su sve rekli Hodoba, Selman, Grgić i ostali. Kad su ih pitali o prelasku na Arenu.FirstDown je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:34Fašisti iz UM nisu ustupili SK1 hr kanal BH Telecomu. Ubrzo lete iz ponude i gase seNisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:32A zašto gledate uopće na SR Sportklub kad se zna da je propast. Upališ HR ili je Selman ili Grgić ili Vela. Top trojka. A mislim da bi Selman danas mogao raditi derbi.![]()
![]()
Šta su rekli o prelasku?NisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:43[
Znam i ja da boli što BH Telecom nije mogao izvući bolji program. A o gašnju su sve rekli Hodoba, Selman, Grgić i ostali. Kad su ih pitali o prelasku na Arenu.
To što si njihov bot ne moraš govoriti da nas nešto boli.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:43Znam i ja da boli što BH Telecom nije mogao izvući bolji program. A o gašnju su sve rekli Hodoba, Selman, Grgić i ostali. Kad su ih pitali o prelasku na Arenu.FirstDown je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:34Fašisti iz UM nisu ustupili SK1 hr kanal BH Telecomu. Ubrzo lete iz ponude i gase seNisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:32
A zašto gledate uopće na SR Sportklub kad se zna da je propast. Upališ HR ili je Selman ili Grgić ili Vela. Top trojka. A mislim da bi Selman danas mogao raditi derbi.![]()
![]()
Selman i Hodoba nikako. Grgić kaže da Arena pita Demir Mur koju nemoralnu ponudu da mu pošalju. Ima trenutno puno sadržaja koji će raditi, a i kažu da će doći novi.arelinho je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:56Šta su rekli o prelasku?NisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:43[
Znam i ja da boli što BH Telecom nije mogao izvući bolji program. A o gašnju su sve rekli Hodoba, Selman, Grgić i ostali. Kad su ih pitali o prelasku na Arenu.
Da imam gledao bi.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:32A zašto gledate uopće na SR Sportklub kad se zna da je propast. Upališ HR ili je Selman ili Grgić ili Vela. Top trojka. A mislim da bi Selman danas mogao raditi derbi.
Jel fakat misliš da je to Arena uzela onako na fin i gospodski način. A ne pumpanjem ponuda bez načina kako to ispoštovati. Naravno, Vučić je tu glavni, a kad se stvori problemi negdje drugo i zaboravi na Arenu bit će bolan i težak pad za njih. Misliš da će Englezi, Španci, UEFA tolerirati kad zakasni koja tranša. Naravno da neće.FirstDown je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:14Naravno da uvijek ima novih sadržaja ali su upitne kvalitete. Od naredne sezone 5 od 6 najboljih nogometnih liga na Areni.
Borit će se za reprezentacije (oni da rade ostalo a da televizije na terestrijalu dobiju prava ExYu reprezentacija), a tu su i najbolja košarka, rukomet, odbojka, boks...
Sigurno su uzeli poštenije nego Šolakovi. Znamo kako je SK dobijao Euroligu a sada i Bundes.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:44Jel fakat misliš da je to Arena uzela onako na fin i gospodski način. A ne pumpanjem ponuda bez načina kako to ispoštovati. Naravno, Vučić je tu glavni, a kad se stvori problemi negdje drugo i zaboravi na Arenu bit će bolan i težak pad za njih. Misliš da će Englezi, Španci, UEFA tolerirati kad zakasni koja tranša. Naravno da neće.FirstDown je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:14Naravno da uvijek ima novih sadržaja ali su upitne kvalitete. Od naredne sezone 5 od 6 najboljih nogometnih liga na Areni.
Borit će se za reprezentacije (oni da rade ostalo a da televizije na terestrijalu dobiju prava ExYu reprezentacija), a tu su i najbolja košarka, rukomet, odbojka, boks...
Jesus prebacuje loptu na desnu stranu gdje čeka Jesus.
Da Gojko ovo radi, išlo bi ovako:
I napravio bi koju pauzu uz uzdahe i poluiskašljavanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.