Baš tako!Gradimo zdrave temelje,a za to je potrebno strpljenje,odricanjehabuba je napisao/la: ↑04 okt 2021, 01:13Uvezali par pobjeda i odmah prica o FL. Dzaba sve pobjede ako u autu nema goriva. Momci su postavili cilj da ce se Celik boriti za svaki bod i uvijek teziti da pobjedi i bude prvi. Ako na proljece i zavrsimo prvi, po onom gdje smo sada mi bi trebali gospodski prepustiti prvensto takmicenja u play offu za FL klubu koji je spremniji na taj korak.
I kada bi sutra dobili tuzbu i sva sredstva od grada mi nebi bili spremni na to jer imamo prioritetnije stvari. To je jednostavno nasa realnost i sa tim treba da se pomirimo, da se naoruzamo strpljenjem i da podrzavamo klub na svaki moguci nacin za koji imamo kapacitet pa makar to bilo koliko prica raji ispred haustora o Celiku.
,vjerovanje u konačan uspjeh.Federalna liga je preskupa,i po meni nije ono o čemu još uopste trebamo razmišljati Biće sigurno još opstrukcija,nenadanih troškova i ovo je borba koja će sigurno potrajati.Zato gdje smo- tu smo ,prioritet se zna!