Ma vještački klub, koji ima solidnu ekipu koja igra onako. Bezveze tim, jesu trenutno ispred nas al oni su srednja zalost.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Viroza je kljucna rijec danas
Nije pritisak Koseva,nije umor igraca,nije neregistrovani igraci,nije pripreme bez utakmica
Nego viroza
Bas nemamo srece,sljedece kolo ce biti los teren smijem ruku dati
Nije pritisak Koseva,nije umor igraca,nije neregistrovani igraci,nije pripreme bez utakmica
Nego viroza
Bas nemamo srece,sljedece kolo ce biti los teren smijem ruku dati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jesi nam ti dobar? Jel ti teško?bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 22:54Husref danas nije uopšte bio u elementu. Nije ustao s klupe, onaj neki pomočnik je vikao i stajao citavo vrijeme. Ne znam razlog al cudan je bio, vodio je i prije protiv Sarajeva pa je znao skakat, mahati, galamiti na sudije danas bas nista.Cak nije ni izjavu dao.vedinjo98 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 22:48Husref nam je poklonio ovaj bod svojom ziheraskom taktikom koja je i nas pod njegovom palicom cesto kostala. Onakvu golcinu tesko da ce Hebib vise ikad zabiti, al' hajd'. Sabanovicu skidam kapu za nastup, a trener skupa sa pojedinim igracima nek se dobro zapita.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
12 godina od ubistva Vedrana Puljića, nazalost drzava i pravosudje pokazuju da ovdje nema ni drzave ni pravde. Nikad necu zaboraviti taj dan u ŠB .
ISTINA ZA VEDRANA
ISTINA ZA VEDRANA
-
- Kontakt:
Protiv Posušja sačuvati ove sa dva žuta kartona, nadam se da ih nema puno.Zrinjski ce nam biti baš važna utakmica.
Danas niko nije dobio karton, evo stanja:Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 23:54Protiv Posušja sačuvati ove sa dva žuta kartona, nadam se da ih nema puno.Zrinjski ce nam biti baš važna utakmica.

Fali Bodul koji ima 1 karton, ja mislim.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ono kad ti nije žao ko god dobije treći karton.FirstDown je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:01Danas niko nije dobio karton, evo stanja:Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 23:54Protiv Posušja sačuvati ove sa dva žuta kartona, nadam se da ih nema puno.Zrinjski ce nam biti baš važna utakmica.
Fali Bodul koji ima 1 karton, ja mislim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nikakvog napretka i pomaka nema, pa ni za korak. Nemamo igre i to je to, fakt čisti. Ja nakon derbija odmah napisah da nemamo ništa i da bi bila bruka da onakve jadove nismo uzeli, dok se ovdje pravila neka smiješna euforija, odmah napadi neki idu. E to vam je to, čista realnost.
I prestanite već jednom srrati da nema Sablićeve krivice, ima itekako. Svaka mu čast, dugo mu je ekipa bila krnjava, dugo je čekao da se sve poklopi, dugo je čekao da on bude pored klupe, ali evo sad ima sve, pa je li se šta značajno promijenilo? Nije.
Kad mi krenu baljezgati kako niko drugi nije kriv osim Sabrine, od čijeg mi se spominjanja diže kosa na glavi više. Dan ga ebo više, ima li neke mjere?
Postavi te igrače na prirodne pozicije, postavi one koje misliš da su zaslužili da budu u prvoj postavi, po zalaganju, kvalitetu i prema protivniku. Postavi i pošalji ih, kakvo više miješanje igrača, kakve više rokade, formacije i slično.
I prestanite već jednom srrati da nema Sablićeve krivice, ima itekako. Svaka mu čast, dugo mu je ekipa bila krnjava, dugo je čekao da se sve poklopi, dugo je čekao da on bude pored klupe, ali evo sad ima sve, pa je li se šta značajno promijenilo? Nije.
Kad mi krenu baljezgati kako niko drugi nije kriv osim Sabrine, od čijeg mi se spominjanja diže kosa na glavi više. Dan ga ebo više, ima li neke mjere?
Postavi te igrače na prirodne pozicije, postavi one koje misliš da su zaslužili da budu u prvoj postavi, po zalaganju, kvalitetu i prema protivniku. Postavi i pošalji ih, kakvo više miješanje igrača, kakve više rokade, formacije i slično.
- f0rest1946
- Kontakt:
+1GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:26Nikakvog napretka i pomaka nema, pa ni za korak. Nemamo igre i to je to, fakt čisti. Ja nakon derbija odmah napisah da nemamo ništa i da bi bila bruka da onakve jadove nismo uzeli, dok se ovdje pravila neka smiješna euforija, odmah napadi neki idu. E to vam je to, čista realnost.
- ElCartel11
- Kontakt:
+ 5 - (2x5) + 6 : 1f0rest1946 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:44+1GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:26Nikakvog napretka i pomaka nema, pa ni za korak. Nemamo igre i to je to, fakt čisti. Ja nakon derbija odmah napisah da nemamo ništa i da bi bila bruka da onakve jadove nismo uzeli, dok se ovdje pravila neka smiješna euforija, odmah napadi neki idu. E to vam je to, čista realnost.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Istina za Vedrana!
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo da nema pomaka se slazem,a jel fakat mislis da mi imamo igracine nego eto ne igra prirodnu piziciju pa je los?GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:26Nikakvog napretka i pomaka nema, pa ni za korak. Nemamo igre i to je to, fakt čisti. Ja nakon derbija odmah napisah da nemamo ništa i da bi bila bruka da onakve jadove nismo uzeli, dok se ovdje pravila neka smiješna euforija, odmah napadi neki idu. E to vam je to, čista realnost.
Nista se mi ne razlikujemo od ostatka lige samo imamo napuhane i pretplacene igrace od kojih nekad neko odskoci koju tekmu pa ga mi dignemo pa onda narednih 2-3 ne zna pasa dat.
Fudbaler ako zna igrat na koju god poziciju da ga stavis on ce odigrat mozda ne 100% al ce odigrat solidno dok mi od pocetka nismo jos vidjeli neku smislenu akciju
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, sad ima sve i odmah to sve bi trebalo da bude kao ok?GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:26Nikakvog napretka i pomaka nema, pa ni za korak. Nemamo igre i to je to, fakt čisti. Ja nakon derbija odmah napisah da nemamo ništa i da bi bila bruka da onakve jadove nismo uzeli, dok se ovdje pravila neka smiješna euforija, odmah napadi neki idu. E to vam je to, čista realnost.
Sad ima, nakon trećine sezone? Pa valjda majku mu treba vremena da se to sve složi

Nismo prošli pripreme, čovjek duboko u sezoni viri odnekud iz tunela i sad bi trebalo odmah da ga prosere i da gazi sve redom?!
Niste ljudi realni, ove sezone je uprava postavila cilj Evropu (bez obzira šta mi navijači željeli), ako to ne ostvari onda jeste neuspjeh.
Njemu treba suditi kako bude ekipa igrala naredne sezone, da prođe kompletne pripreme, da mu se dovedu adekvatna pojačanja u ekipu (još na zimu ako je moguće) i naravno da se na kraju ove sezone ne rasturi ekipa.
Koševo Zapad
Vedrana Puljića je ubila policija MUPa ZHŽ i ranila još šest momaka iz službenog pištolja! Policija!
Istina za Vedrana!
Istina za Vedrana!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.