FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nevjerovatna je ova postavka s cetri krila Oremus I Fanimo desno a Cmiljanić, Šabanovic lijevo.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 03 okt 2021, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Druze tebi izgleda Pidro duzan neke pare pa si se nakacio na njega. Ima vise igraca na danasnjoj utakmici koji su pokazali dosta manje od Pidre. Ne kazem da je dobar, nego lik nije jedini krivac kao sto ti i pojedini jos pisu.
Ma ovo je promasaj cisti i od formacije i taktike i svega, ne moze me niko ubijediti da je ovo maksimum ove ekipe... ali kad igras sa 3 stopera a ljudi ti zabiju gol iz centarsuta iz peterca glavom, koji ga k*rac to igras... ovaj trener je izgubljen, nemamo nikakve igre ni smisla... tuzla nakon 10.minute smijesna, ne mogu se sastavit sa loptom, odbrana im je nesigurna, qarina od ekipe realno, ali to najvise govori o ligi kad su oni ubjedljivi lideri
Dok legnu plate, dok se registruju svi igraci, dok udju u takmicarsku formu, dok nabiju kondiciju, dok nas napusti umor zbog sznaznog ritma. Danas ce biti dok nadjem kristalni 11 sam primoran rotirati. And to be continued...stay tuned
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pidro je idealan za ekipu sa tvog grba
- NisamInSajder
- Kontakt:
Upravo tako, jedina Pidrina greška je taj pas koji je otišao u aut. Osvojio je nekoliko lopti, radi dobar prenos lopte. Kurdić iz greške u grešku, Trako toplo-hladno, ali njemu ne treba zamjerati prva seniorska sezona. Oremuš danas nije ništa uradio, ali baš ništa. Kobiljar umjesto Oremuša, Šabanovića treba gurnuti desno, a Fanimo na lijevog wingbeka.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:59Sta je pogrijesio ono jedno dodavanje sto je lopta otisla u aut ?Lecler je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:58Iznosi on moj kyracjohntravolta123 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:56Ne znam sta ste navalili na Pidru sasvim OK igra i iznosi loptu...
Igraci su skroz ne zainteresovani da ih malo pritisnemo i zabili bi gol.
Pa Kurdica nema cijelu utakmicu...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
To nek igra Dupovac. jos Hebib i Krste to je to.
Očito su sugrađani pa ne smiješ biti realan jer će biti pljuvanje.spezial je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:05Pidro je idealan za ekipu sa tvog grba
Ja mislio Ševelj ce sam pobjediti danas 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
spezial je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:04Ma ovo je promasaj cisti i od formacije i taktike i svega, ne moze me niko ubijediti da je ovo maksimum ove ekipe... ali kad igras sa 3 stopera a ljudi ti zabiju gol iz centarsuta iz peterca glavom, koji ga k*rac to igras... ovaj trener je izgubljen, nemamo nikakve igre ni smisla... tuzla nakon 10.minute smijesna, ne mogu se sastavit sa loptom, odbrana im je nesigurna, qarina od ekipe realno, ali to najvise govori o ligi kad su oni ubjedljivi lideri
Formacija je dobra,dobio si posjed,dobio si igraca vise u napadu za dobar presing na njihovu zadnju liniju.Sve je Sablic dobro postavio samo sto igraci nemaju individualni kvalitet.Nisu dovoljno brzi,nisu dovoljno cvrsti u duelu i nemaju nekih velikih tehnickih mogucnosti.Mozda se nesto promjeni u 2 pol sve je do igraca.
Bolje sablic i ševelj slavee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Gledaj Sabro posljedice svog (ne)djela.
Treba otjerat i Pidru i pola ekipa, kad si vec realan napisi nekad nesto za gresku Kurdica, Trake, pa ona primanja Fanima i njegova brzina gdje nije pretrco nikog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ogromna razlika između Dupovca i ostalih stopera, nažalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
I taj potez su forumski botovi branili,produzavanje krsti,hebibu,ahmetu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:15Sad kad ulete njeni puleni Krle i Heba ima da razvalimo sisa city,simin hanska ubleha..
-
- Kontakt:
Joj Amera, bravo Belma.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JavierBosnia i 28 gostiju.