FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bar smo imali sut u okvir gola evo! Dosta obzirom na sta nas je Sablic navikao...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
E moj Sablicu,imas li jos kakvih ideja za izmijesati pozicije igracima,mozda Oremus u napad ili tako nesto 

Osim ovog prodora Borisa, niko vise nista nije uradio da je vrijedno spomena.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igramo s dva vezana igraca Kapić i Ševelj jednostavno nije moguce imati igru.
Ovdje je napisano 256 formacija i ni jednu Sablic nije izveo
Raja ba mi smo losi pomirite se sa tim evropa nam je ove godine vrh
Raja ba mi smo losi pomirite se sa tim evropa nam je ove godine vrh
Igra li Vicko?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
100 Godina se fudbal igro sa 2 vezna i ti sad doalzis sa tom teorijom.Drugo je sto ne znaju iskoristiti ovu formaciju ovi poluigraci.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:43Igramo s dva vezana igraca Kapić i Ševelj jednostavno nije moguce imati igru.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sad ćemo vrijađati igrače i kad žele da zabiju gol, pa sami sebi nešto iskreiraju?
Cmiljanić, Pidro, Šabanović uz Kapića i Ševelja jedini rade nešto što može ekipi doprinijeti, ostali su nažalost nijemi posmatrači.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- forza_juve
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma ovdje se ne zna uopće ko šta igra, ako uopće neko nešto igra!
Samo treba pumpat debilima plate
Ma dao bi im 1200 i topli obrok
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima li neko drugi osim igraca iz zadnje linije da pokusa poslat loptu naprijed, neki igrac iz sredine ili nesto?
Malo smo se probudili ali ne znamo ni primiti loptu. Srećom pa se povukla Tuzla, nadam se da možemo biti bolji u 2.
-
- Kontakt:
Ko igra s 2 vezana, ja ne znam ni jednu ekipu u svijetu ??tenpenny je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:47100 Godina se fudbal igro sa 2 vezna i ti sad doalzis sa tom teorijom.Drugo je sto ne znaju iskoristiti ovu formaciju ovi poluigraci.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 17:43Igramo s dva vezana igraca Kapić i Ševelj jednostavno nije moguce imati igru.
Šabanović uz Cmilju jedini nešto radi ostalo taraba
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kapic ako je dobacio do Paderborna, ima menadzera koji zlata vrijedi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Nije do igraca. Normalan trener bi se sa ovim igracima bio tik iza Zrinje i Tuzle, na 2-3 boda zaostatka. Mi kasnimo vec 10 bodova, i vise.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: James1987, JavierBosnia, NazorUso, rimljanin90 i 34 gosta.