Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Santos siluje Beganovića.
Vjerovatno završio sa sudijom

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Barem je Slavija trofejnija od vaseg simin han kluba
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
U vrijeme Slavije gurao vas savez i sudije, trenutno to nije slucaj. Nisam ja to izmislio, to pisu i pricaju oni koji si bili ucesnici PL u to vrijeme. Usli u ligu kao sto ste vi osvajali npr. pretprosle godine titulu, ili kao sto svaki klub ulazi iz prve u PL BiH.MortemHz je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:11Jes' vama priča o završavanju prešla u naviku otkako je Azmir javno rekao da je namjestio ulazak u PL BiH, polako baelvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:49Jeste sigurno, lakse "zavrsavali" sad se ipak TC nesto pita, za razliku od Slavije.![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Leone kreni, ja biram tebeLeonProfessional je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:22Nemoj više odvezat će mi se pupak od smijeha.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ko priča? Oni koji su kupovali vodu od Torabija, skupljali pare za Esmeraldinu operaciju očiju, pričali kako je Alija obećavao zlatne kašike itd.?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:22U vrijeme Slavije gurao vas savez i sudije, trenutno to nije slucaj. Nisam ja to izmislio, to pisu i pricaju oni koji si bili ucesnici PL u to vrijeme. Usli u ligu kao sto ste vi osvajali npr. pretprosle godine titulu, ili kao sto svaki klub ulazi iz prve u PL BiH.MortemHz je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:11Jes' vama priča o završavanju prešla u naviku otkako je Azmir javno rekao da je namjestio ulazak u PL BiH, polako baelvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:49
Jeste sigurno, lakse "zavrsavali" sad se ipak TC nesto pita, za razliku od Slavije.![]()
U vrijeme Slavije koja je Premijer ligu igrala 12 godina, Sarajevo je samo dva puta bilo prvak (2006-2007 direktni konkurent nam bila upravo Slavija, 2014-2015 Benko, Bilbija, Stojčev, Cimirot i ostala ekipa) i baš u najvećim go.vnima smo bili u vrijeme Slavije u Premijer ligi. Baš me zanima na koji način smo to mi gurani u vrijeme Slavije. Sad po tvojoj priči mi gurani u vrijeme Slavije, a u sezonama nakon ispadanja Slavije smo osvojili više trofeja nego za vrijeme Slavije koja je Premijer ligu igrala 12 godina.
Jedino logično rješenje je da smo gurani i za vrijeme Slavije i godinama nakon ispadanja Slavije.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uh šamaranja.Miljacka je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:06Ko priča? Oni koji su kupovali vodu od Torabija, skupljali pare za Esmeraldinu operaciju očiju, pričali kako je Alija obećavao zlatne kašike itd.?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:22U vrijeme Slavije gurao vas savez i sudije, trenutno to nije slucaj. Nisam ja to izmislio, to pisu i pricaju oni koji si bili ucesnici PL u to vrijeme. Usli u ligu kao sto ste vi osvajali npr. pretprosle godine titulu, ili kao sto svaki klub ulazi iz prve u PL BiH.
U vrijeme Slavije koja je Premijer ligu igrala 12 godina, Sarajevo je samo dva puta bilo prvak (2006-2007 direktni konkurent nam bila upravo Slavija, 2014-2015 Benko, Bilbija, Stojčev, Cimirot i ostala ekipa) i baš u najvećim go.vnima smo bili u vrijeme Slavije u Premijer ligi. Baš me zanima na koji način smo to mi gurani u vrijeme Slavije. Sad po tvojoj priči mi gurani u vrijeme Slavije, a u sezonama nakon ispadanja Slavije smo osvojili više trofeja nego za vrijeme Slavije koja je Premijer ligu igrala 12 godina.
Jedino logično rješenje je da smo gurani i za vrijeme Slavije i godinama nakon ispadanja Slavije.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Postujem Sarajevo, ali prica, da vas savez nije gurao smijesna je. Nebih vise na ovu temu, nek danas bude fer i korektna utakmica, nek bolji pobijedi, uz zelju da nebude nijedne zamjerke.Miljacka je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:06Ko priča? Oni koji su kupovali vodu od Torabija, skupljali pare za Esmeraldinu operaciju očiju, pričali kako je Alija obećavao zlatne kašike itd.?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:22U vrijeme Slavije gurao vas savez i sudije, trenutno to nije slucaj. Nisam ja to izmislio, to pisu i pricaju oni koji si bili ucesnici PL u to vrijeme. Usli u ligu kao sto ste vi osvajali npr. pretprosle godine titulu, ili kao sto svaki klub ulazi iz prve u PL BiH.
Jedino logično rješenje je da smo gurani i za vrijeme Slavije i godinama nakon ispadanja Slavije.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gazimo sisojinu izdrkotinu danas 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
+1elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:09
Postujem Sarajevo, ali prica, da vas savez nije gurao smijesna je. Nebih vise na ovu temu, nek danas bude fer i korektna utakmica, nek bolji pobijedi, uz zelju da nebude nijedne zamjerke.
Ruka ruci

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Apsolutno !Miljacka je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:14+1elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:09
Postujem Sarajevo, ali prica, da vas savez nije gurao smijesna je. Nebih vise na ovu temu, nek danas bude fer i korektna utakmica, nek bolji pobijedi, uz zelju da nebude nijedne zamjerke.
Ruka ruci![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakvog ovo spica zrinjski dovodi 

kakvog?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-araujo/409438
da im ne bude ista ubleha kao IbanezGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:19https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-araujo/409438

Bolje im je da bude, jer ako ne bude...FoSte95 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:22da im ne bude ista ubleha kao IbanezGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:19https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-araujo/409438![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moguće je sve, ali CV je dobar pravo. Iskreno se nadam da ce im biti fula, likovima samo dobar spic fali, pogode li s ovim tek onda su ostali nayebaliFoSte95 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:22da im ne bude ista ubleha kao IbanezGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2021, 16:19https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-araujo/409438![]()

- Beduin
- Kontakt:
Pazi ti kod njega potpisa "rado BIJEDIMO" 

Cuj "bijedimo" wahaha. Ovaj jos od opanaka nije pobjeg'o
Cuj "bijedimo" wahaha. Ovaj jos od opanaka nije pobjeg'o
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Paromlinac i 12 gostiju.