Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

red_boy
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la red_boy » 24 jan 2011, 17:33

polga je napisao/la:
red_boy je napisao/la: Po meni suarez je odlican igrac i mislim da bi se super uklopio sa torresom uvrhu napada, ali meni je najgore to da ce neki klub ponuditi 30 miliona i da ce ajax pustiti suareza da ide. i da mi zbog tih 5 miliona izgubimo takvog igraca! to je vec steta
Ako itko ima para da ga dovede, to su jedino Real i Barca. Posto Barci ne treba, mogucnost je jedino da nam ga Real otme, ali je i kod njih, po meni, veca vjerovatnoca da ce se snaci, nego u Premiershipu, nesto kao Forlan.

Otkud smo mi sigurno da necemo baciti 30 miliona, i da ce Suarez biti dobar kao sto je u Ajaxu?
pa cim neko vrijedi 30 miliona znaci da je dobar... ne moze doci u liverpool i odjednom zaboraviti igrati fudbal, jedino je problem taj dok se uigra s timom i adaptacija na engleski nogomet ili nedaj boze kakva povreda. Ali vjerujem da ce to sve biti ok, samo da potpise za nas. :)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 jan 2011, 17:37

@Liverpool8
Bravo momcino :roll: , poredis Suareza i Messija...koji nisu isti tip igraca,mislim da si dovoljno inteligentan da nema potrebe da ti spominjem razliku u tehnici izmedju spomenutog dvojca tako da argentincu nije ni potreban jak sut a za Suareza bas i nisam siguran....uostalom samo sam pisao adute koje Luis posjeduje a koje ne, i zbog cega mu je tolika cijena a ti okreces pricu na skroz drugu stranu :!:
No ukoliko zelis da nastavimo diskusiju nije problem,samo ne znam gdje ce ista da odvede jer mi ne pada na pamet spamati temu na kojoj ima gluposti i bez mogucih nasih prepucavanja tako da...uzivaj mi i vidjeces ako dodje u Liverpool da i nije neka klasa,ipak volio bih da ga dovedemo i jos vise da me demantuje svojim igrama.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 24 jan 2011, 17:56

Slazem se da ne vrijedi 30mil!Pratim dosta Holandsku ligu i Ajax.Njemu je potrebno pet sansi da bi zabio jedan.Bez obzira sto je dao toliko golova on nije klasicni kiler!Jedno je igrati u Ajaxu,gdje imas potpunu slobodu,a drugo kada dodjes u Liverpool.Za te pare se moze puno boljih igraca dovesti.Mada ako dodje u Liverpool meni odmah postaje najbolji :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 17:59

Ja mislim da bi se Suarez odlicno uklopio u Liverpool, uz Gerrarda, Meirelesa i Torresa bi dosao do izrazaja
definitivno. Posjeduje ono sto je nama prijeko potrebno. Holandska liga je takva kakva jeste ali to je rizik
kojem se moramo prepustiti zelimo li prgavog Urugvajca. :)

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 24 jan 2011, 18:03

King Kenny je napisao/la:@Liverpool8
Bravo momcino :roll: , poredis Suareza i Messija...koji nisu isti tip igraca,mislim da si dovoljno inteligentan da nema potrebe da ti spominjem razliku u tehnici izmedju spomenutog dvojca tako da argentincu nije ni potreban jak sut a za Suareza bas i nisam siguran....uostalom samo sam pisao adute koje Luis posjeduje a koje ne, i zbog cega mu je tolika cijena a ti okreces pricu na skroz drugu stranu :!:
No ukoliko zelis da nastavimo diskusiju nije problem,samo ne znam gdje ce ista da odvede jer mi ne pada na pamet spamati temu na kojoj ima gluposti i bez mogucih nasih prepucavanja tako da...uzivaj mi i vidjeces ako dodje u Liverpool da i nije neka klasa,ipak volio bih da ga dovedemo i jos vise da me demantuje svojim igrama.
Ok, izvinjavam se, bio sam previse grub. Ono sto sam zelio da istaknem jeste da jak sut i nije neka prednost u danasnjem modernom fudbalu. Mnogo je isplativije biti precizniji, a sa slabijim sutem.

Sto se tice samog Suareza, o njemu nemam neko posebno iskristalisano misljenje. Dobar je igrac, ali da je WC to bi morao dokazati u nekoj jacoj ligi tj. kod nas.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jan 2011, 18:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da bi se Suarez odlicno uklopio u Liverpool, uz Gerrarda, Meirelesa i Torresa bi dosao do izrazaja
definitivno. Posjeduje ono sto je nama prijeko potrebno. Holandska liga je takva kakva jeste ali to je rizik
kojem se moramo prepustiti zelimo li prgavog Urugvajca. :)
Možda novi Van Nistelrooy? :D Nikad se ne zna, možda baš budemo imali sreće s njim.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 18:16

Ona dvojica komentatora sa Sky sporta dobili otkaze jer su imijavali pomoćog sudiju. Možda ne bi bili suspendovani da su kritikovali pomoćnika zbog sudijkih kvaliteta, naprotiv ismijavali su njen spol :-D
Hvala joj u svakom slučaju, po meni bila je odlična :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 18:28

Kenny hvala ti za Babela , valjda ces uspjeti izvuci iz njega maksimimu jer kvalitet posjeduje, samo je imao nesrecu da ga trenera Rafa Benitez , koji ne zna raditi sa mladim igracima a dokaz je nasa akademija gdje se nije znalo ko pije a ko placa :D

Ryan Babel :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 24 jan 2011, 18:32

Rizah je napisao/la:Ona dvojica komentatora sa Sky sporta dobili otkaze jer su imijavali pomoćog sudiju. Možda ne bi bili suspendovani da su kritikovali pomoćnika zbog sudijkih kvaliteta, naprotiv ismijavali su njen spol :-D
Da nam je uvijek jedan pomoćni sudija koji je žensko, mislim da bismo zabili svaku priliku i iz ofsajda. :lol: Koji put Torres namigne i to je to. A i samo nek' pogleda malo prema golu, baš imamo jedan od najljepših timova.. Kuyt nam malo kvari prosjek al' nema veze :mrgreen:
P.S. ( Eno i Llorente s Reinom. Ko Bosanci, potrpali se svi i zajedno. :lol: :mrgreen: )
slika

Nije off jer je Llorente spominjan kao moguće pojačanje. ( :lol: )
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jan 2011, 18:33

Dirk je napisao/la:Kenny hvala ti za Babela , valjda ces uspjeti izvuci iz njega maksimimu jer kvalitet posjeduje, samo je imao nesrecu da ga trenera Rafa Benitez , koji ne zna raditi sa mladim igracima a dokaz je nasa akademija gdje se nije znalo ko pije a ko placa :D

Ti ako znaš bolje od King Kennyja onda ok, sam King je REKAO da je Rafa zaslužan za odlično stanje u akademiji, ne pričaj šuplje i ne mudruj džabe.

btw. I napiši post, a da ne spomeneš Rafu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 18:33

Lily je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ona dvojica komentatora sa Sky sporta dobili otkaze jer su imijavali pomoćog sudiju. Možda ne bi bili suspendovani da su kritikovali pomoćnika zbog sudijkih kvaliteta, naprotiv ismijavali su njen spol :-D
Da nam je uvijek jedan pomoćni sudija koji je žensko, mislim da bismo zabili svaku priliku i iz ofsajda. :lol: Koji put Torres namigne i to je to. A i samo nek' pogleda malo prema golu, baš imamo jedan od najljepših timova.. Kuyt nam malo kvari prosjek al' nema veze :mrgreen:
P.S. ( Eno i Llorente s Reinom. Ko Bosanci, potrpali se svi i zajedno. :lol: :mrgreen: )
slika

Nije off jer je Llorente spominjan kao moguće pojačanje. ( :lol: )
Joj Llorente isti onaj iz nadrealista :lol: :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 18:36

Carlo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kenny hvala ti za Babela , valjda ces uspjeti izvuci iz njega maksimimu jer kvalitet posjeduje, samo je imao nesrecu da ga trenera Rafa Benitez , koji ne zna raditi sa mladim igracima a dokaz je nasa akademija gdje se nije znalo ko pije a ko placa :D

Ti ako znaš bolje od King Kennyja onda ok, sam King je REKAO da je Rafa zaslužan za odlično stanje u akademiji, ne pričaj šuplje i ne mudruj džabe.

btw. I napiši post, a da ne spomeneš Rafu.
Nesto ja ne vidim te mlade igrace koje je Rafa ostavio iza sebe , mozda mislis da je David talenat , jedino onaj Pacheco ima smisla ostalo kao da ih je po ulici sakupljao ... ;)

P.S. Sastali se na forumu Rafa Benitez i navijaci Liverpoola od 2005 godina i vode kolo :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 18:42

Inace, poznato je da je nakon odlaska Rafe Beniteza dovodjenje talenata masovno uzelo maha a to se
prvenstveno mozemo zahvaliti treneru ( Roy Hodgsonu ), a ne Comolliu.

Dirk zvani nebuloza !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 jan 2011, 18:58

@Liverpool8 naravno da sut nije glavni atribut al mnogo igraca se preko toga prodaje npr Taiwo...ako mu oduzmes taj pozitivni segment igre ostane jedan sasvim prosjecan igrac... ;)

YNWA!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 24 jan 2011, 19:25

majestic24 je napisao/la:Ako je onaj Benzema otisao za 35 mill u Real,onda 30 mill za Suareza nije puno.
Pa Real sve igrace sto je doveo nisu bili ispod 30M :D :lol:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jan 2011, 19:45

I tako to ide... :roll:

Baš mi je drago što je Kenny izjavio da Babel ostaje,pojačanja nam trebaju ali nema potrebe plaćati nekoga daleko više nego što vrijedi.Tako je i predsjednik Lyona izjavljivao da neće prodati Benzemu ni za 100 miliona € pa ga proda za skoro 3x manje novca. :lol:
FK Pjetlovi

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 jan 2011, 19:48

reds je napisao/la:I tako to ide... :roll:

Baš mi je drago što je Kenny izjavio da Babel ostaje,pojačanja nam trebaju ali nema potrebe plaćati nekoga daleko više nego što vrijedi.Tako je i predsjednik Lyona izjavljivao da neće prodati Benzemu ni za 100 miliona € pa ga proda za skoro 3x manje novca. :lol:
Ma vecina klubova kad prodaje igrace ovim velikanima uzeli maha pa nabiju neke cifre Boze sacuvaj al eto izgleda da ovi nasi znaju sta rade,normalno dobrog igraca treba dobro i platit al brate ne treba pretjerivati...

YNWA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jan 2011, 19:54

Trebalo bi probati dovesti N'Zogbiu. :D

Trener (ili neki drugi član kluba :D ) Wigana je izjavio da su spremni prodati N'Zogbiu ukoliko dođe prava ponuda.On sam je izjavio da čak ne bi imao ništa protiv toga da ode u Francusku. :roll:

Kako stvari stoje ipak Henry je bio u pravu kada je rekao da velikih pojačanja u januaru neće biti,te da se neće puno novca trošiti. 8-)
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 jan 2011, 20:40

Prije 4-5 dana kad su Kenny i Gerrard obilazili nase akademije i kad su 2 igraca promovisana u prvi tim iz akademije Kenny je izjavio kako je zahvalan Benitezu jer je dramaticno popraravio liverpoolovu akademiju i da je siguran da u ovim igracima iz akademije lezi buducnost zato nemoj izmisljati da se nije znalo ko placa ko pije jer 3-4 zadnje godine akademija nam je medju najboljim u engleskoj.. Informisi se pa na osnovu istinitih i realnih cinjenica blati Rafu ako ga vec toliko mrzis..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 21:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:Inace, poznato je da je nakon odlaska Rafe Beniteza dovodjenje talenata masovno uzelo maha a to se
prvenstveno mozemo zahvaliti treneru ( Roy Hodgsonu ), a ne Comolliu.

Dirk zvani nebuloza !
Poslano: 22 jan 2011, 11:36
Od: OTNYS_YNWA
Za: Dirk
Nisi mi jasan. Odmah da ti kazem da cu te ovog trenutka staviti na ignore. ( jer tvoje bajke zaista nemam zivaca citati ) Ja znam da tebe to nije briga, ali cisto informativno. ;)

Mrsko mi sada da ovo stavim kao sliku, ali ako bude potrebno i to cu uraditi,samo da ti kazem da si se sa ovim posrao na svoj karkater koji nisi ni imao ... ili me nisi znao staviti na ignore listu ... :lol:

Dakle i dalje citas moje postove i uzivas u njima to mi je jako drage bajke te ipak zanimaju :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.