Za dvije godine od ovih "starijih", ugovori isticu Krossu, napunice 33, plata 22m, Benzema(35), plata 19m..jedino ih Hazard dere jos 3 godine sa 28m.
Opet ce Perez skockati tim...ima sve sto mu treba...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dolazi ronaldo, vjerovatno se i zidane vraca i eto ode 50 miliona od togaJuventinisimo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:46A gledaj Reala...ugovori isticu Bale(28m), Marcelo(22m), Modric(20m), Isco(13m)..preko 80m€ samo za plate ce imati...bice bum bum na ljeto...
Za dvije godine od ovih "starijih", ugovori isticu Krossu, napunice 33, plata 22m, Benzema(35), plata 19m..jedino ih Hazard dere jos 3 godine sa 28m.
Opet ce Perez skockati tim...ima sve sto mu treba...
Ili imaju jasan plan za buducnost, kao mi, Juventini...dinoo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:22Dolazi ronaldo, vjerovatno se i zidane vraca i eto ode 50 miliona od togaJuventinisimo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:46A gledaj Reala...ugovori isticu Bale(28m), Marcelo(22m), Modric(20m), Isco(13m)..preko 80m€ samo za plate ce imati...bice bum bum na ljeto...
Opet ce Perez skockati tim...ima sve sto mu treba...![]()
+ Chiellini i Bonucci.Beduin je napisao/la: ↑02 okt 2021, 11:07Bice danas zaj3bano Juventusu protiv Torino, igraju fantasticno ove sesone sa dosta trke i daleko ofanzivnije. Ne znam kakav je igracki kadar Juveta za danas, izgleda jedino Chiesa moze nesto napraviti i pd njegovog zdravlja ce najvise im ovisiti ova sezona.
Beduin je napisao/la: ↑02 okt 2021, 11:07Bice danas zaj3bano Juventusu protiv Torino, igraju fantasticno ove sesone sa dosta trke i daleko ofanzivnije. Ne znam kakav je igracki kadar Juveta za danas, izgleda jedino Chiesa moze nesto napraviti i pd njegovog zdravlja ce najvise im ovisiti ova sezona.
Ovo je i ocekivano kao da ce sutra svanuti. Juventus je u zadnjih 5-6 godina najmanje 5-6 puta dobio derbi kasnim golovima.
Ja sam 0:1 stavio za SportSport.ba liguPogba je napisao/la: ↑02 okt 2021, 20:00Ovo je i ocekivano kao da ce sutra svanuti. Juventus je u zadnjih 5-6 godina najmanje 5-6 puta dobio derbi kasnim golovima.
Dobra utakmica i partija Juventusa u drugom dijelu, konacno poslije skoro 7 mjeseci clean sheet.
Vidi se koliko fali napadac, tek ovako vidiš koliko je Morata podcijenjen kad igra neko drugi (Kean se pogubio, i najlaksi pas mu tezak bio), ali zato se svi više bore da nadoknade dvojac naprijed i fino to djeluje ove zadnje 2 tekme.
Čist penal, Džeko iskusno sklonio loptu, golman ga počistio. Nevjerovatan napadač u ovim godinama, lagano jedan od najboljih u ligi.Ne skontah ovaj penal nad Dzekom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.