Sta se desava.
Bio mi silent on, lol
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam imao iPhone 4 nekad davno i fakat mobitel je bio top, skoro pet godina ga koristio. Ali volim android samo jer mogu na njega skinuti pjesmu normalno direkt na mobitel, nema **** sa itunesomAshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2021, 21:54Ma ovo mi je prvi i najvjerovatnije zadnji iOS mobitel. Osjecam se kao da sam religiozan s njim.
Spotify druze, ko vise skida muziku na telefonenobarca je napisao/la: ↑24 sep 2021, 22:49Ja sam imao iPhone 4 nekad davno i fakat mobitel je bio top, skoro pet godina ga koristio. Ali volim android samo jer mogu na njega skinuti pjesmu normalno direkt na mobitel, nema **** sa itunesomAshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2021, 21:54Ma ovo mi je prvi i najvjerovatnije zadnji iOS mobitel. Osjecam se kao da sam religiozan s njim.![]()

Ako im i udare ban to vrijedi samo za nove modele, za postojece ne vrijedi. Redmi serija je cini mi se u tom cjenovnom rangu top, pisali su na temi skoro mislim o njima.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 okt 2021, 10:56Hoću mami kupiti novi mobitel. Šta biste preporučili do 300-350 KM? Gledao Xaomi al ne znam ako i njima udare ban ko i Huawei. Nije zahtjevan korisnik, treba joj za viber, facebook i youtube i to je to.
I da nekada bude ban ide za nove modele iako to se ne spominje nigdjeUnofficialpage je napisao/la: ↑02 okt 2021, 10:56Hoću mami kupiti novi mobitel. Šta biste preporučili do 300-350 KM? Gledao Xaomi al ne znam ako i njima udare ban ko i Huawei. Nije zahtjevan korisnik, treba joj za viber, facebook i youtube i to je to.
Možeš ono sa ugovorom dobiti 8 gb ako ga potpises na 2 godmuhamedhulk je napisao/la: ↑12 okt 2021, 22:30Ja sam na ekstra m i nije lose, 1000min, 1500poruka i 5gb neta..mada bih volio da imaju opciju 500+500+10gb. To bi mi bilo idealno.
Ne zovu se extra tek tako
Ovo opet ti bht bot?
Ma svako od nas bi ih hvalio da mu plate za to. Saznao sam neke stvari oko njega i zao mi je momka, tako da ne reagujem ni kada me vrijedja. Samo ignorisi.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, darker10, kraljttbvb i 28 gostiju.