NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
realno gledam ovaj trening bezveze je ovo.....misle se prosetati ovom ligu bez da se umaraju na treningu...opet cemo mi na isto doci u sportskom segmentu...sve dok Celik ne postane klub gdje je poznata radna navika, opet cemo se mi u sa milionima u kasi boriti za opstanak...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Liga je amaterska i ovo su amateri. Ljudi koji zaradjuju po danu, a kasnije idu na treninge. Ne moze to nikako biti isto sa profesionalcem koji zivi od fudbala. Druga stvar, i sa ovakvim treningom ih jos niko nije nadigrao, osim mozda Borca iz Jelaha.
Lijepo je razmisljati o buducnosti, ali nasa buducnost je liga centar narednih nekoliko godina i za ovaj nivo, mislim da nema potrebe za kritikama.
Lijepo je razmisljati o buducnosti, ali nasa buducnost je liga centar narednih nekoliko godina i za ovaj nivo, mislim da nema potrebe za kritikama.
Celik!3,2,2.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
ti na osnovu 3 inserta s treninga to zaključuješlaudrop je napisao/la: ↑01 okt 2021, 09:56realno gledam ovaj trening bezveze je ovo.....misle se prosetati ovom ligu bez da se umaraju na treningu...opet cemo mi na isto doci u sportskom segmentu...sve dok Celik ne postane klub gdje je poznata radna navika, opet cemo se mi u sa milionima u kasi boriti za opstanak...
Trening traje 1h, on je zaključio za 4min sve. Svaka čast.laudrop je napisao/la: ↑01 okt 2021, 09:56realno gledam ovaj trening bezveze je ovo.....misle se prosetati ovom ligu bez da se umaraju na treningu...opet cemo mi na isto doci u sportskom segmentu...sve dok Celik ne postane klub gdje je poznata radna navika, opet cemo se mi u sa milionima u kasi boriti za opstanak...
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Ajde strucnjak ne rise majke ti. Ljudi igraju sa dzeparac sa strane i bore se za dres, niko im "a" ne moze rec.laudrop je napisao/la: ↑01 okt 2021, 09:56realno gledam ovaj trening bezveze je ovo.....misle se prosetati ovom ligu bez da se umaraju na treningu...opet cemo mi na isto doci u sportskom segmentu...sve dok Celik ne postane klub gdje je poznata radna navika, opet cemo se mi u sa milionima u kasi boriti za opstanak...
-
dinodino2019
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
U nedjelju tri boda i proboj na drugo mjesto 
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Skupili jos 15.000 cepova jel? To znaci 15.000 km za klub.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ocekujem posjed lopte oko 70% posto i 3 nova boda
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ovo je samo presjek, 06.01 je kraj drugog kruga.
Do sada u prva dva presjeka je skupljeno 40 000 čepova ili 4000 KM.
U prvom onom krugu je skupljeno 80 000 čepova a Čelik je dobio 8000 KM.
Znaci kada bi preko svih ovih praznika itd skupili 100 k čepova Čelik bi dobio 06.01. 10 000 KM
Ja kf haha, a dobro nek se skupi ko prosli put dosta vala. Mogao je pan i pojacati sponzorstvo, nek zakupe bilbord na zapadu ako vec nisu, oni su najvise profitirali na ovom sponzorstvu Čelika. Mora se priznati da su znali to iskoristiti, ali i neka su. Hvala im kad su medju prvima postali sponzor kluba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
dinodino2019
- Kontakt:
Samo jos jace, nema izgovora nedjelja na stadion povesti djecu, žene i sa obilježijma kluba dati podršku momciam za još jednu pobjedu i vjerovatno proboj na drugo mjesto. Naredno gostovanje nam je Breza pa cekamo Usoru, fin raspored kojeg moramo iskoristiti
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Da trebalo vi se vise apelovat da raja dolazi u bojama kluba, pa ebemu misha makar nesto od kluba ponjeti, kad vidim da neko dodje u zelenoj florocentnoj majici hoce nesto da mi bude.dinodino2019 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:04Samo jos jace, nema izgovora nedjelja na stadion povesti djecu, žene i sa obilježijma kluba dati podršku momciam za još jednu pobjedu i vjerovatno proboj na drugo mjesto. Naredno gostovanje nam je Breza pa cekamo Usoru, fin raspored kojeg moramo iskoristiti
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ko je ovaj uhljup Smriko?
Jest ja mislim
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jos jedna persona non grata Malik Smriko fuj fuj fuj
Ovo je i nesto vise.. Nemoguce, prija par mjeseci sam govori da je dio oprostio dugovanja i da je dobio ostatak..
Posto radi u Domu Zdravlja Zenica, ovo je vjerovatno prijetnja radnim mjestom od strane kradonacelnika, da ako ne tuzi, da ce letiti s posla..
Posto radi u Domu Zdravlja Zenica, ovo je vjerovatno prijetnja radnim mjestom od strane kradonacelnika, da ako ne tuzi, da ce letiti s posla..
To je onaj momak sto je nosio vodu i torbicu za doktorima kada se igrač povrijedi?
Cuj Malik je trazio jos 10 000 KM..pa pita li se Čelik ista..ili je tako nespretno u tekstu napisano.
Cuj Malik je trazio jos 10 000 KM..pa pita li se Čelik ista..ili je tako nespretno u tekstu napisano.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], tuzlanskinacin i 5 gostiju.