Vrabac?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pokušavam se prisjetiti odakle rivalitet između vas i zeničana i nema šanse da se sjetim jer nikada nije bilo nekih napetosti. Najvjerovatnije je kompleks manjeg prema većem

I to deset puta
Nema šta drugo biti
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kakav glupan 
Jesi glup, isto kao da gledas razliku izmedju Tottenhema i Norwicha
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
niko brate samo sam se vratio s prisilnog odmora pa reko da vidim jeste jos ugrozeni ili se stanje popravilo.koga biste izabrali da vam sudi utakmice da se vas pita?jedan sudija jednu polusezonu drugi drugu?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ja bi tebi to povjerio da rijesis, cinis se kao najkompetentniji za te stvari na forumu, ne sumnjam da bi nam gigovica svaku slao da sudiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:21niko brate samo sam se vratio s prisilnog odmora pa reko da vidim jeste jos ugrozeni ili se stanje popravilo.koga biste izabrali da vam sudi utakmice da se vas pita?jedan sudija jednu polusezonu drugi drugu?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
Vraćaju se Lešinari na forum, nadisali se gasa za varenje onog, jači nego ikad!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bujrum uporedit i vitrine. Dobro si rekao da je velez totenhem: 1 trofej u 100 godina.
Pravda za flash-a!!!
U inat dušmanima, kako prije skoro 15 godina tako i danas !!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:18Jubi ko ti drma kavez medjedeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:13Kad istupa majorizovani paorski Real Madrid iz sela pored mostara ima li kakva info?trn u oku svima i ja vam tvrdim da nema sudija koje su se urotile protiv njih oni bi sada vec bili sampioni.jos ih i savez kaznjava jer ulecu na teren tuku igrace pale auta zamislite vi smecarskog vice ne da im da pale auta i kaznjava.PU VICO
Dobro si, kontam evo još jedan nepismeni indijanac kojem neću odgovarati na gluparije, kada ono već postojeći nepismeni indijanac kojem ne odgovaram na gluparije.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 01 okt 2021, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
ma necu brate ja da odlucujem pa da i meni auto palite ebes to.necu da se zamjeram.nego ajmo po redu pa mozda zajedno izaberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:27Ja bi tebi to povjerio da rijesis, cinis se kao najkompetentniji za te stvari na forumu, ne sumnjam da bi nam gigovica svaku slao da sudi![]()
Grbic-cetnik treba ga ubiti
maric-majmuncina treba ga ubiti
Sivac-lopovcina treba ga ubit
Topalovic-musliman al prodani treba mu zapalit auto i ebat zenu a auto je vec zapaljeno
Sehovic-lopov
Njegomirovic -lopovski cetnik
Jelic-samo smajli je dovoljan
Peljto-kretencina majmunska nesposobna ne znam ko mu dade da sudi Ls
Gigovic-ubiti
ko nam je ostao?mora bar jedan da ostane ziv da odsudi velezu da bude zadovoljan i ne place
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ostaje jedino Fadil NovalicVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:39ma necu brate ja da odlucujem pa da i meni auto palite ebes to.necu da se zamjeram.nego ajmo po redu pa mozda zajedno izaberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 12:27Ja bi tebi to povjerio da rijesis, cinis se kao najkompetentniji za te stvari na forumu, ne sumnjam da bi nam gigovica svaku slao da sudi![]()
Grbic-cetnik treba ga ubiti
maric-majmuncina treba ga ubiti
Sivac-lopovcina treba ga ubit
Topalovic-musliman al prodani treba mu zapalit auto i ebat zenu a auto je vec zapaljeno
Sehovic-lopov
Njegomirovic -lopovski cetnik
Jelic-samo smajli je dovoljan
Peljto-kretencina majmunska nesposobna ne znam ko mu dade da sudi Ls
Gigovic-ubiti
ko nam je ostao?mora bar jedan da ostane ziv da odsudi velezu da bude zadovoljan i ne place
Jel Velez osvojio ijednu titulu za ovih 100 godina bez opstrukcija Vice..?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Velež je osvojio dva trofeja koja po važnosti i veličini ne može nadmaštiti pedeset (manje više namještenih) titula prvaka Bosne i Hercegovine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Gradili su stadione, za trofeje nije bilo vremena.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Paromlinac, ristagrad i 38 gostiju.