0:2 Prc

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bio je povrijeđen i nije prošao dio priprema, a Twente je dobro krenuo u sezonu, siguran sam da će imati veću minutažu u nastavku sezone.Karambeu je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:00Dumic prosle sezone standardan u Twenteu, cak mi je bilo iznenadjujuce zasto ga se ne poziva. Ove sezone usao dvije utakmice pred kraj. Zadnji mec sa Herenvenom presjedio na klupi, prije toga usao u 89. i 80. minuti. Ranije tj. u prva cetiri kola ili ga nema u zapisniku ili je na klupi. Da nije bila neka povreda pa se sada polako vraca, zna li neko?
Inace obzirom na solidan klub i ligu gdje igra, mislim da ima mjesta ali samo ukoliko redovno igra.
Pa, da se u Milano vrati na nosilima jos jednom? Milan bi urgirao da vise nikada i ne zaigra ...prisonbreak je napisao/la: ↑01 okt 2021, 11:50Krunic je vec poceo sa normalnim treninzima, zasto ne bi odigrao bar jednu tekmu.
Gdje si vidio da je počeo normalno trenirati? Uostalom, nije odigrao nijednu utakmicu od prošle reprezentativne pauze...prisonbreak je napisao/la: ↑01 okt 2021, 11:50Krunic je vec poceo sa normalnim treninzima, zasto ne bi odigrao bar jednu tekmu.
Loncar nas je izdao kad je bilo najpotrebnije da povuce i rijesi utakmice. Nije ovo lijepo pobjec kada treba preuzet ekipu I odgovornost.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, CAZIN, Edo1922, nebeskasila i 30 gostiju.