Na kraju ispada da niko ništa nije dobio...BuffonGigi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:26Pjanic je predzadnju sezonu u Juventusu odigrao ispod prosjeka, a zadnju ocajno. Oba tima su se zeljela rijesiti svojih igraca i zato se razmjena desila. S tim da je Barca vec priznala s posudbom kako je pojela gofno, a mi to tek trebamo uciniti nakon ove sezone. Sto se Artura tice, talentovaniji je fudbaler od svih Juventusovih veznjaka zajedno, ali vidjecemo hoce li mu se glava ikad namjestiti na prave postavke. Za sad ja nisam optimistican.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:08Chielini 37, Bonucci 34, Cuadrado 33, Danilo 30....kako kod njih godine nisu problem, a kod Pjanića jesu?
Imao je on bar još 4-5 godina da drži sredinu Juventusa, nego su lisci mislili evo ga uzećemo mlađeg i boljeg, kad ono mačak u vreći.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Serie A
Koševo Zapad
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa trenutno je tako.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:30Na kraju ispada da niko ništa nije dobio...BuffonGigi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:26Pjanic je predzadnju sezonu u Juventusu odigrao ispod prosjeka, a zadnju ocajno. Oba tima su se zeljela rijesiti svojih igraca i zato se razmjena desila. S tim da je Barca vec priznala s posudbom kako je pojela gofno, a mi to tek trebamo uciniti nakon ove sezone. Sto se Artura tice, talentovaniji je fudbaler od svih Juventusovih veznjaka zajedno, ali vidjecemo hoce li mu se glava ikad namjestiti na prave postavke. Za sad ja nisam optimistican.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:08Chielini 37, Bonucci 34, Cuadrado 33, Danilo 30....kako kod njih godine nisu problem, a kod Pjanića jesu?
Imao je on bar još 4-5 godina da drži sredinu Juventusa, nego su lisci mislili evo ga uzećemo mlađeg i boljeg, kad ono mačak u vreći.
Kažem, ako brazilska primadona krene da igra kako realno moze, onda Juve moze postati apsolutni pobjednik ovog transfera. Ali sve dok se to ne desi, ovo je razmjena bas a bas sto bi rekli, ilitiga gofno za gofno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- muha milanez
- Kontakt:
Kako glup meč Napolia i dokaz koliki je panj Petagna jer olako propuštene šanse za 2-0 sad ih skupo koštaju. Koliko žutih kartona, nevjerovatno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Daju sve od sebe da ispadnu da bi se mogli fokusirati na prvenstvo.muha milanez je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:40Kako glup meč Napolia i dokaz koliki je panj Petagna jer olako propuštene šanse za 2-0 sad ih skupo koštaju. Koliko žutih kartona, nevjerovatno.
Smecarska posla.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Plate u Juventusu, Milanu i Interu.
Juventus
Milan
Inter
Juventus
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
lazio bas dobar (mada je i lokomotiv djelovao indisponirano), lijepa igra, dobre akcije i mnogo prilika za gol
basic je odigrao dobru tekmu, ali, nece se naigrati u ovoj formaciji, sarri ga ne vidi na poziciji lucasa leive, a sergeja i l. alberta svakako ne moze izbaciti iz sastava, tako da je osudjen na to da bude klupiran i ulazi s klupe
basic je odigrao dobru tekmu, ali, nece se naigrati u ovoj formaciji, sarri ga ne vidi na poziciji lucasa leive, a sergeja i l. alberta svakako ne moze izbaciti iz sastava, tako da je osudjen na to da bude klupiran i ulazi s klupe
Inter tri igraca sa najvecom platom ni blizu prvog tima?
A kad vidim platu ramseya, rabiota, dybale, arthura....slezena cojka zaboli.
A kad vidim platu ramseya, rabiota, dybale, arthura....slezena cojka zaboli.
Pa Arthurova plata je na nizoj strani.
Morata snizio da dodje u Juve, imao veću i u Atleticu i Chelseau.
Morata snizio da dodje u Juve, imao veću i u Atleticu i Chelseau.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Arhurova plata i ramsyeva plata - bacene pare.
Bolje da su se te pare ulozile u zenski tim, kupiti najbolju igracicu na svijetu, nego davati ovoj dvojici jeremija
Znaci Rabiot i Ramsey primaju koliko u Milanu 5 trenutno najboljih igrača zajedno.

PS: Mora se priznati da se ovaj Rabiot dobro prodao. Daleko da je los igrač , ali kakvi su natpisi za njega bili prije nego sto je dosao u Juve rekao bi tad da će postati top 10 igrača svijeta.
Onaj njegov pas za Chiesu kad au isli 2 na 1 protiv Chelsea ti govori kakav je on igrac. Vjerovatno najprecijenjeniji na svijetu. Na Rabiota mislim.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Eriksenu svakako Inter ne placa trenutno, a ukoliko se nastavi situacija koju ima, docekat ce kod nas kraj sezone i vjerovatno ce potraziti klub gdje moze da igra.
Sto se dva cileanca tice, na kraju sezone su svakako bivsi te se tu oslobadja prostor za povecanje plate Barelli, Lautaru i Brozovicu.
Perisicu istice ugovori i ako ga produzi to ce biti mnogo manja plata od tih 5 mil. Koliko sam shvatio nude mu 2 god ali sa pola plate.
Handanovicu istice ugovor a najvjerovatnije dolazi Onana iz Ajaxa za 0€.
Vecino istice ugovor i cisto sumnjam da ce ga produziti ali tu se moze promjeniti. Malo zavarava ovo sto istice ugovor igracima kao Vidal i Vecino. Vidal ionako nije planiran za buducnost a Vecino citavu proslu sezonu nije ni igrao. Ove sezone ce svakako biti koristen. Mislim da ce Inter morati sebi obezbjediti veznjaka na ljeto, te jednog napadaca.
Imas i u Serie A interesantnih igraca kojima istice ugovor 2022, a meni licno najzapazenije ime kojeg bih rado vidio u Interu je Jeremie Boga. Tu je i Belotti s kojim je sigurno postignut dugovor vec ovo ljeto, tako da ce taj napadac mjesto Sancheza siguran sam doci. Nase najjace oruzije ovdje je svakako Marotta i ako budemo pametno sta ugrabili, proci cemo dobro iz ove krize.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pogledaj i onaj pas za Cuadrada kad je Bernardeski masio prazan gol, kad vec vadis sto ti odgovara. A mozes pogledati i spustanje lopte Berni prije nego ce asistirati za gol.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Rabiot je prosjecan igrac, tj njegov impact je nista posebno i jedan od razloga zasto je Juventus tu gdje jeste zadnjih 2,3 godine je i taj sto nam okosnicu veznog reda cine rabiot i bentancur.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Ovi iz Barcelone prekucali. Inter bi bio blizu njih da ne unovčiše Lukakua i Hakimija.
GDS: UEFA, Cakir and Bitigen will be suspended after mistakes in Milan-Atletico Madrid.
Dakle UEFA priznala što smo svi vidjeli. Ciganija uzela bodove isključivo uz poguranac sudije. To Milanu ništa ne znači svakako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prodaje Hakimia i Lukakua ce biti u bilansu za narednu sezonu. Ovo je gubitak za proslu sezonu i tako nesto je i ocekivano. Vec iduce godine ce to izgledati pristojnije. Uz nadu da ce biti i novi vlasnici.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.