ali vam produžili još sedmicu ,valjda se vas dvojica bunili i oni šta će moraju još produžitiDonnie Darko je napisao/la:trebao biti u skolilegenda reala je napisao/la:odkle vas dvojica zar niste u školi![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nismo mi te sreće
- Donnie Darko
- Kontakt:
produzili oni ili ne, mene u ovoj sedmici nema
pa makar da me i izbace iz te yebene skole.

[youtube][/youtube]
Koji kralj
Koji kralj

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Trajblale Trajblale Trajblale Trajblale GRUH Trajblale Trajblale Trajblale Trajblale
Refko i Čombe, bacaju bombe! Refko i Čombe, bacaju bombe

Refko i Čombe, bacaju bombe! Refko i Čombe, bacaju bombe

Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 24 jan 2011, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi školski dan
Jbt sinoć u 12 legnem da se naspavam prije škola ma qrac
Ležao u krevetu 6 i po sati kad je zazvonio sat odahnuo sam popijem kapućino obućem se i odem.Nažalos nisam zakasnio inače ili zakasnim minutu dvije ili dođem u 5 do 12 nije to što ne mogu stić već da svi vide moj ulazak.Inače u školi zayebancija prošla me ona faza zaljubljenosti pa sam opet u ritmu
Jbg bila zima pa sam guzicu do radijatora i uživaj
U jednom trenutku sam se uhvatio u transu bezveze da prošetam do wc-a kroz hodnik pun hodnik kad poče bezveze skakat jbg zamal ne upadohn na leđa ne znam ni ja šta me spasi:mrgreen: Jednu trebu sam zayebavao cijeli dan da me poljubi jbg dosadno mi bilo,a ona inače stidna pa nisam mogao nać bolju žrtvu još se neće naljutit na mene jer zna da sam uvijek neozbiljan
Dobio sam 2 ocjene
ne mogu da vjerujem na fizici nešto sam ometao čas(stručni naziv)
pa me prozva da uradim zadatak iz lekcije koju smo danas radili i jbt uradim ga i dobijem 5
Kako me nastavnica pogledala prvo mi dok sam izlazio reče bujrum tabla onda mi teška srca upiše 5 :lol:I na istoriji mi dade 5
(Inače kod nas iz istorije 90% učenika ima 5
)
Prođe dan dobro samo sada ne znam koji qrac da radim imam trening večeras,a nisam spavao ima.....Pa pijem kapućina da ostanem budan
Sve u svemu nije loše u školi
samo zima,a i neki nastavnici previše seru
No i za to ima lijeka
P.S.Na istoriji me ufatio dok sam nešta u zayebanciji objašnjavao jednom ovako"Nisam ti ja ona stvar pa da me možeš d..."tada sam primijetio nastavnika čovjek se počeo smijat

Jbt sinoć u 12 legnem da se naspavam prije škola ma qrac

U jednom trenutku sam se uhvatio u transu bezveze da prošetam do wc-a kroz hodnik pun hodnik kad poče bezveze skakat jbg zamal ne upadohn na leđa ne znam ni ja šta me spasi:mrgreen: Jednu trebu sam zayebavao cijeli dan da me poljubi jbg dosadno mi bilo,a ona inače stidna pa nisam mogao nać bolju žrtvu još se neće naljutit na mene jer zna da sam uvijek neozbiljan

Dobio sam 2 ocjene

Kako me nastavnica pogledala prvo mi dok sam izlazio reče bujrum tabla onda mi teška srca upiše 5 :lol:I na istoriji mi dade 5

Prođe dan dobro samo sada ne znam koji qrac da radim imam trening večeras,a nisam spavao ima.....Pa pijem kapućina da ostanem budan
Sve u svemu nije loše u školi

P.S.Na istoriji me ufatio dok sam nešta u zayebanciji objašnjavao jednom ovako"Nisam ti ja ona stvar pa da me možeš d..."tada sam primijetio nastavnika čovjek se počeo smijat

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- moustapha
- Kontakt:
Ma uspijeva mu ne znam kako ima isti uticaj na mene ko kafa,a bolji okus.Čak i bolje od kafe kad popijem kapućino cijeli dan me svi pitaju drogiram li semoustapha je napisao/la:Capuccino te nece odrzati budnim.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- moustapha
- Kontakt:
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahah ako tako odrzi te budnim moram i ja pocet pit capuccino 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Pozdrav.... 

meni od tople cokolade puca vugla i ne mogu oka sklopiti cijelu noc, a ne od kapucina ili kafe
Zar ti nisi bio odlučio da postaneš uzoran učenik?Donnie Darko je napisao/la:produzili oni ili ne, mene u ovoj sedmici nemapa makar da me i izbace iz te yebene skole.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A kad smiješaš Colu i sok Fruits i onda poslije pojedeš Pizzu i popiješ toplu čokoladu.... To sam jednom probao 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onda ti je wc stanica, definitivno.Unica_Liverpool_ je napisao/la:A kad smiješaš Colu i sok Fruits i onda poslije pojedeš Pizzu i popiješ toplu čokoladu.... To sam jednom probao

- Donnie Darko
- Kontakt:
razvalis se nekim kvalitetnim energetskim picem i nes zaspat i da zelis.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 24 jan 2011, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Razvalis Master ligu i dopisujes se s nekim neces zaspat do ujutru ( Danas sam u 7 leg'o )
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma popijes guaranu i mozes poceti letetiDonnie Darko je napisao/la:razvalis se nekim kvalitetnim energetskim picem i nes zaspat i da hoces.

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ako zelis zaspati popij Tylol Hot i problem rijesen,a ako hoces ostati budan laganini kaficu i zdra'o
A C A B !