Da, Atletico koji do crvenog kartona nije prelazio centar bi to sa lakoćom okrenuo. Logično.
Bravo Chiesa doktore!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Da, Atletico koji do crvenog kartona nije prelazio centar bi to sa lakoćom okrenuo. Logično.
Samo ako ne nalete na Milan.
Svaka mu vaka bila
Ako mogu da repliciram kao milanista na tvoj komentar : Do crvenog kartona je bila totalna dominacija Milana, Imali smo i jednu šansu Rebića 1 na 1 ali Oblak fantastično brani.Da je Rebić to zabio bilo bi gotovo. Atletico je pucao po svim šavovima. Diaz im je pravio tolike probleme u tih 20tak minuta da je Cholo pizdio. Kada bi stisnuli Sredinu, onda bi ostavljali oprostora lijevo za Leao-a.Juventinisimo je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:36Milanu se nema sta prigovarati...barem ne ovom timu...sve je ovo za njih novo iskustvo..ima tu igraca koji su igrali CL, ali govorim za tim..ipak je izostanak nekoliko godina ostavio traga...ne ide to bas tako kako neki misle..
Protiv Liverpoola i nisam ocekivao nesto posebno..Liverpool ima iskustvo, uigran tim, dobar trener, igraju CL godinama...sve su to neke sitnice koje se moraju uzeti u obzir, jer prave razliku..
Protiv Atletica utakmicu nisam gledao do zadnjih 20ak minuta...vidio sam da su vodili i bili dominantni do crvenog kartona(meni se cini 5 suteva ovi 0, kontrola lopte)..ono, koliko se moze zakljuciti po nekoj statistici...nakon toga "ocekivan" pad, barem igre na terenu...to se svima desava u ovakvim utakmicama..
O sudijama ne mogu govoriti ali vidim da se milanisti opasno bune, pa im onda vjerujem na rijec...
Ja vidim poraz kao splet nesretnih/nespretnih okolnosti, ne neku dominaciju Atletica...milanisti krive i sudiju u svemu ovome..tako da...
Ovi iz Atletica hinje teske...uvijek bili...Juventusu su sa puno jacim timom uvijek pravili probleme..![]()
Cinjenica je, da je Milan uvijek igrao bolje evropske utakmice od Juventusa i Intera(nevezano samo za ovu godinu, nego kroz cijelu historiju)...kakav god tim imali...nekako sa vise zara i htjenja ulaze u te utakmice..Bas pred kraj gledam onoga Tonalija...mali je prva liga...gine momak..![]()
Juve i Inter vecinom sami sebe izbace...imamo shupacki mentalitet..ako nam prodje onaj kukavicluk, onda bude dobro...
Neka vam je sretno dalje, bice tesko..jaka je ovo grupa..mislim da nemate dovoljno toga sto treba da prodjete...barem ne ove godine u ovakvoj grupi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.