Opklada u trajni odlazak s foruma ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Opklada u trajni odlazak s foruma ?
Jbt kako dobro covjek izgleda, a jos malo ce mu 40.
Barceloni samo treba novi trener da posloži ekipu i mislim da se mogu priključiti ovom zadnjem trojcu.
De ba pusti ga, pa on godinama prosipa suplju po forumu. Doticnom je Morata igrcina, a Ronaldo najveci flop ikada
Ma jok, ako budes pravio novi profil tesko ces se registrovat ponovo, jedino ako obecas da ces nekoga zamoliti da ti pomogne oko antibot pitanja.
Bit će zeznuto u Evropa ligi, sigurno je do trenera samo, a ekipa prsti od kvaliteta.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:36Barceloni samo treba novi trener da posloži ekipu i mislim da se mogu priključiti ovom zadnjem trojcu.
Ljubomora je prejaka.
Novi trener + vracanje Pjanica.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:36Barceloni samo treba novi trener da posloži ekipu i mislim da se mogu priključiti ovom zadnjem trojcu.
Daj se ti za početak malo ukloni s određenih tema, makar dok koga ne dobijete, sramota je.
Je li on onaj lik sto nije ispostovao opkladu? Znam da je bio neko.
To je taj. Ne znam ni što se zamara @Rajaz kad je jasno da opet ne bi ispoštovao.
Po meni je to najveci prekrsaj koji jedan forumas moze uciniti. Ako postoje dokazi trebalo bi rezultirati banom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:48To je taj. Ne znam ni što se zamara @Rajaz kad je jasno da opet ne bi ispoštovao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.