Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Lukaku na Bernardeschia, kakav sudar titana. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Shategabri
- Kontakt:
Treba imati obraza ovako nešto napisati nakon svih blamaža kluba čiji si grb stavio.salkan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 19:36Živimo u eri atavizma gdje svi nijemo i hipnotisano posmatraju kako mladi Gebelsovi ucenici iz Madrida lagano skrecu sa teme sinocnjeg programa i najveceg iznenadjenja u zadnjih nekoliko sezona ovog natjecanja.
Ali nema veze, razumjeće odabrani![]()
I ove sezone ste krenuli odlično, stari trpadžija Bayern je uvalio tricu na Campu uz nemoć i statistiku domaćina.
Koševo Zapad
Nisi to trebao napisati. Sad kad navale Barca dogsi..Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:19Treba imati obraza ovako nešto napisati nakon svih blamaža kluba čiji si grb stavio.
I ove sezone ste krenuli odlično, stari trpadžija Bayern je uvalio tricu na Campu uz nemoć i statistiku domaćina.
- Centre forward
- Kontakt:
Najsladje je čitati kako Makašu i ekipi ne valja Ney
, kako su mu svojevremeno tepali na temi.
Za koju heftu neće valjati ni Messi.
Pitam se koga će im sljedećeg MilkŠejk kaptirati ? Ne zbog kvalitete, koje očito nema, nego iz čistog ćejfa i zayebancije.

Pitam se koga će im sljedećeg MilkŠejk kaptirati ? Ne zbog kvalitete, koje očito nema, nego iz čistog ćejfa i zayebancije.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Messi im valja i dalje samo jer je u konkurenciji za goat-a (bar po njima jer je svakom normalnom ljubitelju fudbala Ronaldo ipak miljama ispred). Inače da ga ne gledaju tako bio bi klasičan prevarant i izdajnik. Ako nekim slučajem doguraju do osmine pa se možda sastanu sa PSG-om i ovaj im zabije vjerujem da ga neće moći očima više gledat. No, treba ih razumjeti, klub im je trenutno na niskim granama gdje mu je i mjesto. Zbog toga se diče Messijem, nemaju se čime više hvaliti. To je to otprilike.Centre forward je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:33Najsladje je čitati kako Makašu i ekipi ne valja Ney, kako su mu svojevremeno tepali na temi.
![]()
Pitam se koga će im sljedećeg MilkŠejk kaptirati ? Ne zbog kvalitete, koje očito nema, nego iz čistog ćejfa i zayebancije.![]()
Ja i vecina drugih navijaca kluba ciji sam grb postavio na profil smo savrseno svjesni svih blamaza i masakra koje je klub pretrpio i ne bjezim od rasprave na tu temu. Cak stavise, volim da cujem kako oni koji su stenjali pod nasim rapsodijama punu deceniju sada likuju, jer tocak srece se okrece. Ja sam u svom postu ukazao na zajednicku crtu svih nazovi fanova tzv "kraljevskog kluba" koji su na sve nacine spremni skrenuti teme sa svoje sramote, dizati se neopravdano u nebesa, a pritom omalovazavati ostale. To su znacajke sovinizma i u krajnjoj mjeri fasizma i zato moja poveznica sa dr.Gebelsom. Evo vidis i ti tako, uopste nisi odreagovao na sinocnju sramotu nego si kao odgovor na moj ironican post krenuo u napad time sto si ukazao na blamaze kluba koji ja volim. A to dokazuje moju prethodnu tvrdnju.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:19Treba imati obraza ovako nešto napisati nakon svih blamaža kluba čiji si grb stavio.
Svako dobro
Džeri Drejk
Gledaš li tekme i Neymara deda ili komentarišeš @Rajaza?Centre forward je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:33Najsladje je čitati kako Makašu i ekipi ne valja Ney, kako su mu svojevremeno tepali na temi.
![]()
Pitam se koga će im sljedećeg MilkŠejk kaptirati ? Ne zbog kvalitete, koje očito nema, nego iz čistog ćejfa i zayebancije.![]()
Neymar je valjao dok je punio Bayerna i lomio kičme Lahmu. Od prelaska u Pariz više je u bolnici nego na terenu, a i ono što odigra je uglavnom za ku'rac.
ljudi, šta god se dogodi večeras, koliko god da benfica nabije barcelonu ne smijemo zaboraviti da je real poražen kod kuće od tek punoljetnog tima iz moldavije
- Shategabri
- Kontakt:
Potraži moj post gdje sam čestitao Sheriffu na pobjedi.salkan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:45Ja i vecina drugih navijaca kluba ciji sam grb postavio na profil smo savrseno svjesni svih blamaza i masakra koje je klub pretrpio i ne bjezim od rasprave na tu temu. Cak stavise, volim da cujem kako oni koji su stenjali pod nasim rapsodijama punu deceniju sada likuju, jer tocak srece se okrece. Ja sam u svom postu ukazao na zajednicku crtu svih nazovi fanova tzv "kraljevskog kluba" koji su na sve nacine spremni skrenuti teme sa svoje sramote, dizati se neopravdano u nebesa, a pritom omalovazavati ostale. To su znacajke sovinizma i u krajnjoj mjeri fasizma i zato moja poveznica sa dr.Gebelsom. Evo vidis i ti tako, uopste nisi odreagovao na sinocnju sramotu nego si kao odgovor na moj ironican post krenuo u napad time sto si ukazao na blamaze kluba koji ja volim. A to dokazuje moju prethodnu tvrdnju.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:19Treba imati obraza ovako nešto napisati nakon svih blamaža kluba čiji si grb stavio.
Svako dobro
Živio!
Koševo Zapad
- Centre forward
- Kontakt:
Ček malo, sad smo se odjednom prešaltali na Barsu ? Makaš, gubiš mi se ko abdest.Rajaz je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:46Gledaš li tekme i Neymara deda ili komentarišeš @Rajaza?Centre forward je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:33Najsladje je čitati kako Makašu i ekipi ne valja Ney, kako su mu svojevremeno tepali na temi.
![]()
Neymar je valjao dok je punio Bayerna i lomio kičme Lahmu. Od prelaska u Pariz više je u bolnici nego na terenu, a i ono što odigra je uglavnom za ku'rac.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nije ti jasno da igrač u jednom periodu može biti vrhunski, a već u sljedećem propasti ?Centre forward je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:52Ček malo, sad smo se odjednom prešaltali na Barsu ? Makaš, gubiš mi se ko abdest.Rajaz je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:46Gledaš li tekme i Neymara deda ili komentarišeš @Rajaza?Centre forward je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:33Najsladje je čitati kako Makašu i ekipi ne valja Ney, kako su mu svojevremeno tepali na temi.
![]()
Neymar je valjao dok je punio Bayerna i lomio kičme Lahmu. Od prelaska u Pariz više je u bolnici nego na terenu, a i ono što odigra je uglavnom za ku'rac.![]()
Da nisi zaboravio terapiju deda

- Shategabri
- Kontakt:
Činjenica.
Najveće iznenađenje sigurno otkako gledam CL, a sigurno i dalje.
Činjenica da se igralo, Sheriff junački do tri boda.
Za Real svakako sramota.
S druge strane, još jedan meč u grupnoj fazi koji na kraju vjerovatno neće uticati na plasman Reala u KO fazu.
Koševo Zapad
A evo i Benfica krenula ono svojeShategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:57Činjenica.
Najveće iznenađenje sigurno otkako gledam CL, a sigurno i dalje.
Činjenica da se igralo, Sheriff junački do tri boda.
Za Real svakako sramota.
S druge strane, još jedan meč u grupnoj fazi koji na kraju vjerovatno neće uticati na plasman Reala u KO fazu.

Moleri pišnuli od srece zbog gola Benfice
Ocekivano vodstvo

Ocekivano vodstvo

Ziyech da nije fudbaler bi sad hodao po Blažuju sa čakijom u džepu i maramicama u rukama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav pass Rabiota.
Maestro.

Maestro.

De Gea 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Najveće govedo. Za njega je Poulsen bio Nedved.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
RL9 ubjedljivo najbolji igrač na svijetu trenutno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
United je tim sačinjen od par igrača za koji počinješ rečenicu opisom "kad mu se igra..." + neznalica na klupi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.