Mahalski trener, naravno da treba Nalić da je starter.
Evo i Burnić igra protiv Hoffenheima.
Demirović odigrao fino protiv Vaduza u pripremnoj.
Kakve su ti prognoze ove sezone za Demirovica? Jel bolje sto je smrsao zbog hold up igre ili da ga ocekujemo jos rastrcanijeg i boljeg u presingu ?
Ma očekujem da napreduje, ipak ga trenira Streich.
Što se Nalića tiče, vidim ni ovi njegovi Šveđani ga ne vole. Dovoljno je vidjeti @Rex-a, njegov ahbab iz Bosne kako ga indirektno napada. OK ako misle da nije dobar igrač, ali ne moze momak 1.90, okretan, pokretljiv, jak na lopti da bude limitiran igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Ma dobro, sta ljudi pricaju to i ne mora bas da bude mjerodavo. Ja bih volio da ga gledamo konstantno cijelu sezonu pa makar to bila Cvajta.
Momak je snazan, ima dobar sut i solidne driblerske sposobnosti. Vidjeli smo ga u paru sa Demirovicem gdje su bili bas pokretljivi i radili ono sto se trazi od napadaca u toj formaciji.
Mada ja ga ne vidim na poziciji napadaca. On bi nama vise odgovarao kao ofanzivni vezni. Valjda je od Gojaka brži.
Btw sto se tice fizickih karakteristika on moze igrati u tom segmentu i puno intenzivnije lige.
pjanic ostaje u barsi, haman ga nece niko.
anel ostaje u svedskoj, haman niko ne da shugavih 8 miliona, ali mi cemo se tjesiti da je ostao zbog tamburanja u ligi prvaka.
todorovic ni na nebu ni na zemlji.
besic dovi i ceka.
kolasinac ne da platu.
dennis preselio na klupu u smijesnom klubu.
krunic vjerovatno svoje odigrao u prvoj postavi milana.
gojak i menalo, smijesno.
demirovic 'klupar'...
anel ostaje u svedskoj, haman niko ne da shugavih 8 miliona, ali mi cemo se tjesiti da je ostao zbog tamburanja u ligi prvaka.
besic dovi i ceka.
kolasinac ne da platu.
demirovic 'klupar'...
ljepota, idemo im se sutra napiti africke krvi:-)
Mislim da nikad nismo bili gori. Ti to pratiš duže pa možeš suditi
Kad pomislim da su nam nekad mladi talenti bili sa 19 ili 20 godina standardni u Bundesligi ili Ligue 1 a danas klupirani u Hrvatskoj ili Mađarskoj sa 24, 25 godina...
besic dovi i ceka.
kolasinac ne da platu.
demirovic 'klupar'...
ljepota, idemo im se sutra napiti africke krvi:-)
Haha, a to su bukvalno svi (polu)ozbiljni igraci na koje racunamo. Zaboravio si jos Duljevica, najbolje krilo koje imamo. Desnog beka svakako nemamo, jos samo fali da onaj novi istisne Dzeku iz prve postave, mada ne sumnjam u babuku ni sekunde.
Ziljkić prvi strijelac i prvi asistent slovenske lige. Slovenija, Slovačka(Čataković, Mustafić), Poljska(Adnan i Vladan Kovačević) su zemlje u kojima igrači iz Premijer lige mogu igrati.
Ziljkić prvi strijelac i prvi asistent slovenske lige. Slovenija, Slovačka(Čataković, Mustafić), Poljska(Adnan i Vladan Kovačević) su zemlje u kojima igrači iz Premijer lige mogu igrati.
Nasi su godinama najbolji igraci u Sloveniji. ali kako ja znam niko nije napravio nesto od sebe koje bio tamo od nasi. nasa liga je bolja od prve lige slovenije.
dinamo bi radije kakvo drvo stavio u prvih 11 izgleda, nego gojaka ili menala.
prodaju kadziora, karstratia, majera, jakica....kontas eto mjesta za nase majstore a ono hoklica, hajd u evropi, ali i u prvenstvu.
dinamo bi radije kakvo drvo stavio u prvih 11 izgleda, nego gojaka
prodaju kadziora, karstratia, majera, jakica....kontas eto mjesta za nase majstore a ono hoklica, hajd u evropi, ali i u prvenstvu.
Nešto novo? Nije dobru utakmicu odigrao ima dvije godine ako ne i više. Pravo pitanje je šta radi na spisku...
dinamo bi radije kakvo drvo stavio u prvih 11 izgleda, nego gojaka
Nešto novo? Nije dobru utakmicu odigrao ima dvije godine ako ne i više. Pravo pitanje je šta radi na spisku...