Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

red_boy
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la red_boy » 24 jan 2011, 16:31

ma ovi novi vlasnici su obicne stipse... oni su dosli samo da zarade novac... svi smo ocekivali da ce doci neki prvoklasni igraci ali izgleda od toga nema nista! boli njih k.... sto mi nemozemo nocima da spavamo, razmisljajuci koji ce igrac doci i ko bi se mogao uklopiti u nas liverpool. kad li ce nas jednom sunce ogrijati pa da nam docu neki najbolji igraci... YNWA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 16:36

Zašto su stipse? Zato što ne žele izdvojiti 30-ak miliona za Suareza? Pa nisu stipse, već izuzetno sposobne i inteligentne osobe. On, ruku na srce, ne vrijedi toliko. Igra u slabijoj ligi, gdje je odbrana nepoznat pojam, pa stoga se čini da je on vrijedan tih para. Da jeste, sigurno bi ga mogli "utopiti" nekome, jer bi svi stali u red i čekali razvoj situacije na relaciji Liverpool - Ajax. Sjetite se samo Kežmana. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 jan 2011, 16:37

Ma kakvih 25 milina ba,puno je to za njega. Pa Torresa smo za 20tak doveli jos iz spanije.. Bolje sacekat do ljeta i onda probat za 30-35 miliona ujedinit tandem Torres - Aguero.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 16:38

To je to Monolog.
Samo je potrebno da Liverpool da 25 miliona i on je nas igrac. Ako se desi da ponudimo te pare i oni odbiju,
radi se o veoma neinteligentnim ljudima. Prodace ga na ljeto za 15.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 16:39

Sta ce nam Suarez, da pokusamo sa Voroninom :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jan 2011, 16:41

Kako je krenulo za suareza, pojesce nam zivce prije nego sto dodje (ako dodje)...Meni su nekako sve te spekulacije bezveze, ja ne vjerujem ni u jednu dok to ne bude pisalo na stranici kluba, mada, mi smo poznati po tome sto dovodimo igrace u zadnji cas, tako se mozda i sada desava.... :roll:
Dirk je napisao/la:Sta ce nam Suarez, da pokusamo sa Voroninom :lol:
Ne prizivaj ga majke ti :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 16:42

reds_forever je napisao/la:Kako je krenulo za suareza, pojesce nam zivce prije nego sto dodje (ako dodje)...Meni su nekako sve te spekulacije bezveze, ja ne vjerujem ni u jednu dok to ne bude pisalo na stranici kluba, mada, mi smo poznati po tome sto dovodimo igrace u zadnji cas, tako se mozda i sada desava.... :roll:
Gori su ovi nasi na ovom forumu sto citaju te lijeve stranice i pucaju nam suplje ovdje, covjek tek danas pregovara oni su vec poceli pisati kako je otisao sa malo novca i slicno, sve znaju a nista ne znaju 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 jan 2011, 16:45

[youtube][/youtube]
Sjecate li se ovoga gola,meni jedan od najdrazih ikada...od ovog momka sam ocekivao blistavu karijeru al eto... :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 16:47

King Kenny je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sjecate li se ovoga gola,meni jedan od najdrazih ikada...od ovog momka sam ocekivao blistavu karijeru al eto... :roll:
Mnogi su u njemu vidjeli novog Owena , ali ne zablista do kraja 8-)

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 16:47

Ma **** ga, ako ga ne zele prodati, ne moraju. Nije jedini napadac na svijetu. I bez njega, sigurno mozemo stici do Europe i sljedece sezone, ako se naravno potrudimo.

Sto se tice Adama, situacija je izgleda sljedeca: Comolli je nazvao upravu Blackpoola, i nesto je mrmljao (barem tako Holloway opisuje, iako ne vidim razlog zasto ima medijima govoriti kako je izgledao jedan obicni poziv). Holloway se danas izjasnio i rekao da nece Adamu stajati na putu, samo treba da dode odgovarajuca ponuda.

Imam osjecaj da ce se ovo na kraju zavrsiti sa dolaskom Adama, ne vjerujem da cemo tek tako stati, radi 2-3 miliona funti.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 jan 2011, 16:55

Dirk je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:[youtube][/youtube]
Upravo,nisam siguran ni gdje sada al cu ga vjecno pamtit po ovom golu...
Sto se Suareza tice,nisam do sada toliko pisao o njemu jer smatram da i nije neka klasa kao recimo Torres,ne znam samo zbog cega Ajax toliko dize cjenu ako uopste dize,ima brzinu dok mu recimo tehnika i nije neka posebna vrlina,sut glavom takodje jer ne posjeduje neku visinu...jak sut :roll: ...proculo se za njega posle svjetskog jer je igrac koji ne bira sredstva da dodje do pobjede i to mu je recimo "prednost"...ostale karakteristike :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

red_boy
Kontakt:

Post Postao/la red_boy » 24 jan 2011, 16:58

Monolog je napisao/la:Zašto su stipse? Zato što ne žele izdvojiti 30-ak miliona za Suareza? Pa nisu stipse, već izuzetno sposobne i inteligentne osobe. On, ruku na srce, ne vrijedi toliko. Igra u slabijoj ligi, gdje je odbrana nepoznat pojam, pa stoga se čini da je on vrijedan tih para. Da jeste, sigurno bi ga mogli "utopiti" nekome, jer bi svi stali u red i čekali razvoj situacije na relaciji Liverpool - Ajax. Sjetite se samo Kežmana. :lol:
ma najbolje bi bilo da nam neko pokloni nekpg igraca... ako hocemo pravog igraca, treba odrijesiti kesu! a ne tamo dovoditi neke levate samo da popune prazninu...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jan 2011, 16:59

King Kenny je napisao/la: Upravo,nisam siguran ni gdje sada al cu ga vjecno pamtit po ovom golu...
Sto se Suareza tice,nisam do sada toliko pisao o njemu jer smatram da i nije neka klasa kao recimo Torres,ne znam samo zbog cega Ajax toliko dize cjenu ako uopste dize,ima brzinu dok mu recimo tehnika i nije neka posebna vrlina,sut glavom takodje jer ne posjeduje neku visinu...jak sut :roll: ...proculo se za njega posle svjetskog jer je igrac koji ne bira sredstva da dodje do pobjede i to mu je recimo "prednost"...ostale karakteristike :?

Zato sto ljudi znaju poslovati. I mi smo mogli za mascha vise izvuci, pa nismo.... Ljudi znaju da smo dobili nove vlasnike i normalno da ce gledati da izvuku sto vise. I ako Suarez ostane, njima nece lose biti...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 17:06

red_boy je napisao/la: ma najbolje bi bilo da nam neko pokloni nekpg igraca... ako hocemo pravog igraca, treba odrijesiti kesu! a ne tamo dovoditi neke levate samo da popune prazninu...
Pa svi bi mi da odrijesimo kesu, ali 30 miliona je previse. Ako je istina da oni traze tu svotu novca, potpuno podupirem Henrya, i neka nije dao tih 30 miliona, jer sto je previse, previse je.

Do 25 miliona sigurno bih isao, ali ni funte vise. Oni ako vide da klub trazi vise nego sto on objektivno vrijedi, oni ce to sigurno odbiti, i meni se to svida.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 jan 2011, 17:13

Ako je onaj Benzema otisao za 35 mill u Real,onda 30 mill za Suareza nije puno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 17:15

majestic24 je napisao/la:Ako je onaj Benzema otisao za 35 mill u Real,onda 30 mill za Suareza nije puno.
Ali ni 25 nije malo. :)

red_boy
Kontakt:

Post Postao/la red_boy » 24 jan 2011, 17:18

polga je napisao/la:
red_boy je napisao/la: ma najbolje bi bilo da nam neko pokloni nekpg igraca... ako hocemo pravog igraca, treba odrijesiti kesu! a ne tamo dovoditi neke levate samo da popune prazninu...
Pa svi bi mi da odrijesimo kesu, ali 30 miliona je previse. Ako je istina da oni traze tu svotu novca, potpuno podupirem Henrya, i neka nije dao tih 30 miliona, jer sto je previse, previse je.

Do 25 miliona sigurno bih isao, ali ni funte vise. Oni ako vide da klub trazi vise nego sto on objektivno vrijedi, oni ce to sigurno odbiti, i meni se to svida.
Po meni suarez je odlican igrac i mislim da bi se super uklopio sa torresom uvrhu napada, ali meni je najgore to da ce neki klub ponuditi 30 miliona i da ce ajax pustiti suareza da ide. i da mi zbog tih 5 miliona izgubimo takvog igraca! to je vec steta

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 17:21

red_boy je napisao/la: Po meni suarez je odlican igrac i mislim da bi se super uklopio sa torresom uvrhu napada, ali meni je najgore to da ce neki klub ponuditi 30 miliona i da ce ajax pustiti suareza da ide. i da mi zbog tih 5 miliona izgubimo takvog igraca! to je vec steta
Ako itko ima para da ga dovede, to su jedino Real i Barca. Posto Barci ne treba, mogucnost je jedino da nam ga Real otme, ali je i kod njih, po meni, veca vjerovatnoca da ce se snaci, nego u Premiershipu, nesto kao Forlan.

Otkud smo mi sigurno da necemo baciti 30 miliona, i da ce Suarez biti dobar kao sto je u Ajaxu?

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 jan 2011, 17:22

[youtube][/youtube]

Dalglish malo priča o Torresovom vraćanju u formu.

:) :)

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 24 jan 2011, 17:27

King Kenny je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
King Kenny je napisao/la: Sjecate li se ovoga gola,meni jedan od najdrazih ikada...od ovog momka sam ocekivao blistavu karijeru al eto... :roll:
Upravo,nisam siguran ni gdje sada al cu ga vjecno pamtit po ovom golu...
Inace to je mnogo bitna stavka. Znaci zato je Messi los. 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.