AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 28 sep 2021, 23:01

Joj joj yebem li ti nogomet i majku
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 28 sep 2021, 23:01

Onome idiotu prvo uzeti platu za dva mjeseca a onda mu napuniti 8 milona g.o.v.a.n.a. i nek jede dok ne krepe. Uefa izgleda kaznjava Milan zbog Super lige preko sudija, jer ovo veceras je zivi kriminal od sudjenja.
Forza Milan!!!!!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 sep 2021, 23:02

Svaka čast ekipi izuzev Kessia. I ovo je dio sazrijevanja. Prvih pola sata je pokazalo da se itekako možemo nositi sa njima tako da nije sve izgubljeno. Možemo ih dobiti na njihovom terenu. Samo se nadam da nas tada neće sudija pokrasti. Kessiu daje 2.zuti a za puno grublji start nad Tonalijem ni ne svira faul. Ima jos primjera al neda mi se pisati.
Il Club più titolato al mondo!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 sep 2021, 23:04

muxa je napisao/la:
28 sep 2021, 23:02
Svaka čast ekipi izuzev Kessia. I ovo je dio sazrijevanja. Prvih pola sata je pokazalo da se itekako možemo nositi sa njima tako da nije sve izgubljeno. Možemo ih dobiti na njihovom terenu. Samo se nadam da nas tada neće sudija pokrasti. Kessiu daje 2.zuti a za puno grublji start nad Tonalijem ni ne svira faul. Ima jos primjera al neda mi se pisati.
Ma nece Atletico do revansa biti u ovako losoj formi tako da ne dajem velike sanse Milanu tu. Vecaras je bila sansa da se pobjedi ali eto zelena ekipa jos uvjek.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 sep 2021, 23:06

Bitno je da je sudija zrel
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 sep 2021, 23:06

Jest nam Kessie hebo mamu u kombinaciji sa Cakirom, umjesto da bude 2-3 razlike za nas, oni nas dobiju (i to na kakav način) a dok je bilo 11 na 11 nisu kako treba centra prešli.

Plus još što su nam igrači crkli, Diaz povreda, Tomori se žalio na povredu, Tonali isto tako u jednom momentu, Salemakers i Benaser pregorili.

Znao sam da će biti ovako, jer nismo imali tupavog krila, yebiga nama Ballo Toure kontre trči :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 28 sep 2021, 23:07

Lopovluk zvana UEFA, sve je teledirigovano, nisu mogli preci centra dok nas osakatili nisu, oni lome nas kartoniraju...al nema vaze niko se naigrat nece protiv Milana...idemo dalje...

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 28 sep 2021, 23:07

Sandru i Bena gurati, ima tu Rade da uleti sa klupe, kao i zdrav Baka. Fkt nam ne treba idiot. Od samog pocetka sezone je užas.

Atalanta je neironično za 2 klase bolja od Patetica i biti će mnogo yebenije.
Unico amore sei!
❤️🖤

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 28 sep 2021, 23:07

koliko je kozojeb bio los to nisu istine.
ovaj zirokurac je najbezvezniji napadac, a ujedno igrac koji je igrao u Milanu. Svi se redom bacaju na glavu..a on setka li setka. **** ga onaj ko ga dovede u Milan.
Iskreno Pioli je napravio dvije kardinalne greake, Tamic starter i uvodjenje zirokurca. Ekipa potrosena za.Atalantu.Bolan i skup poraz.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 sep 2021, 23:07

Nije moglo tuznije da zavrsi,samo jos da smo precku npr. pogodili nakon njihovog gola iz penala to bi bio slag na tortu.
Pretuzno.
Atletico sam mrzio do sada,od veceras je to neki novi level

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 sep 2021, 23:08

soe je napisao/la:
28 sep 2021, 23:04
muxa je napisao/la:
Ma nece Atletico do revansa biti u ovako losoj formi tako da ne dajem velike sanse Milanu tu. Vecaras je bila sansa da se pobjedi ali eto zelena ekipa jos uvjek.
Druže Atletiko je **** od kluba. I naguzit ce njih Milan u revanšu. Prvi šut u okvir gola u 77. minuti :rol:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 sep 2021, 23:08

Momci odigrali lavovski.. Bit će im teže se dići mentalno nego fizički do Atalante. Jer su bukvalno pokradeni. A to ostavlja traga na mladim igračima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 sep 2021, 23:09

soe je napisao/la:
28 sep 2021, 23:04
muxa je napisao/la:
Bitno je da se Atletico naigrao do crvenog kartona

Ne mogu zamjeriti igracima, bili su bolji 11 na 11 gdje Atletico nije presao centar terena. Kessie je unistio utakmicu.

Zanimljivo mi je da je Cakir dao 2 zuta Kessieu al za isti start na Tonaliju nije svirao ni faul.

Llorente rijetko odvratan igrac kao i cijela ekipa Atletica

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 sep 2021, 23:12

Kao što kolega napisa, kakva pobjeda na strani, zaboravite to odmah. Atletico je u mini krizi, čim se dozovu za dvije klase su bolji od naših mladića.

Giroud užasan, svega jedanput spustio loptu, a u defanzivi slabo radi. Greška Piolija mijenjati Leao-a onako rano.

Ke$$ieu klošarčini treba zube sasut :evil: y.e.b.e.m. ti sve konjino retardirana, 8M puta mu se posrat u usta. PRIMAVERA :kuknjava:

Biće veselo ako ostanemo bez Diaza i Tomorija za vikend...

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 28 sep 2021, 23:12

Ovaj sudija ili ne znam kako drugačije da ga nazovem ne smije živ napustiti Milano. Kratko i jasno.

Ovako se boriti 10:14 je za pohvale. Ali i pored toga ima minusa. Zašto je uvodio Girouda kad on ne može ni hodati. Koliko god su dobrog uradili Bennacer i Tonali toliko su i griješili. Otmeš loptu i onda ne znaš šta ćeš sa njom i onda je daješ protivniku u noge.

Tomori se je vjerovatno povrijedio tako da protiv Atalante moraju igrati Kjaer i Gabbia a Romagnolija šutnuti bilo gdje samo da ga ne gledam. Uz suce na terenu i VAR sobi glavni krivac za ovaj poraz je samozvani kapiten.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 sep 2021, 23:16

https://twitter.com/AC_MilanFR/status/1 ... 747?s=19

Ako zaustavite snimak vidi se kako Lemar udara loptu lijevom rukom na ruku Kalulua

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 28 sep 2021, 23:18

Čakire yebo si nas za sva vremena
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 sep 2021, 23:22

Kako zaspati nakon ovoga, majko moja koja je ovo muka. Pogineš na terenu i na kraju te syebe glupi diskutabilni penal.
Sad dvomec protiv Porta, i prilika da se poravnamo sa Atleticom, jest da valja pobjediti Porta u gostima ali vidjet ćemo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 sep 2021, 23:27

muha milanez je napisao/la:
28 sep 2021, 23:22
Kako zaspati nakon ovoga, majko moja koja je ovo muka. Pogineš na terenu i na kraju te syebe glupi diskutabilni penal.
Sad dvomec protiv Porta, i prilika da se poravnamo sa Atleticom, jest da valja pobjediti Porta u gostima ali vidjet ćemo..
Plus još ostaneš bez nekoliko bitnih igrača, težak i bolan poraz u svakom obliku, baš al' baš surovo.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 28 sep 2021, 23:27

nextterrain je napisao/la:
28 sep 2021, 23:16
https://twitter.com/AC_MilanFR/status/1 ... 747?s=19

Ako zaustavite snimak vidi se kako Lemar udara loptu lijevom rukom na ruku Kalulua
Nema se šta zaustavljati snimak. Vidjelo se i u toku utakmice da je Lemar prvi igrao rukom. A učinilo mi se i prije da je bio ofsajd ali to naravno nisu prikazivali.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.