AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Al hajmo iskreno jos nisam vidio da je neki sudija igracu za dva faula na pocetku tekme dao dva zuta,evo i svabe govore da ovo jednoatavno nije trebao biti drugi zuti,dati igracu koji ima zuti drugi za ovaj faul je cista glupost.
Diaz je vec sad WC igrac
Diaz je vec sad WC igrac
Idiot!!!! Kako ga drugacije nazvati...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jest Franck the Bank glup ali su ovo velike gluposti turskog žohara. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ne brani ga svega ti. Udarac po stajnoj nozi, cist zuti, nema veze sto je drugi. Konjina vazda bio. Iznadprosjecno glup igrac. Nikad mi se nije svidjo!!
Zato sam i rekao da je glupost prvi karton. Onda nebi ostavio priliku sudiji da mu da drugi
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za drugi žuti nije bilo. Ali to ne mijenja činjenicu da je Kessie mislim van Milana i da on više ne treba igrati osim u slučaju nužde. Sve dok se ne riješi situacija sa ugovorom.
I dalje sam uvjeren da Milan ovo može dobiti. Jer Atletico i da ima 2 igrača više igra na isti način.
I dalje sam uvjeren da Milan ovo može dobiti. Jer Atletico i da ima 2 igrača više igra na isti način.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Leao 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakve makazice Leaa, šteta za ovo, nije bilo offsidea ipak.
Odlično igra za sada Leao.
Odlično igra za sada Leao.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kakqv glupan je Tamic. Mada ovo je i Piliova greska. Treba ga klupirati dok mu ne istekne ugovor. Nije vise vazan igrac kaosto je bio.
Cak je i Rebic trebao dobiti crveni
Cak je i Rebic trebao dobiti crveni
- muha milanez
- Kontakt:
Sa igračem manje opet ravnopravni
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A jbt što ne uđe ovo Leu, pa nije bio ofsajd 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Bio bi jedan od najljepsih golova u historiji LP
Odlicno igraju, trude se i dobro zatvaraju prostor. Sto se mene tice Kessiea na tribine treba poslat. Glava mu vise nije u Milanu
Odlicno igraju, trude se i dobro zatvaraju prostor. Sto se mene tice Kessiea na tribine treba poslat. Glava mu vise nije u Milanu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvih 20ak minuta nastavka su ključni. Ako Milan uspije održati ovaj rezultat ili eventualno dadnu drugi gol, ovo je gotovo. Samo se nadam da ovi antifudbaleri neće nekom frljokom izjednačiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
E moj Kessie glupane glupi, ne bi ti meni više vidio prve postave nakon ovog debilizma.
A na stranu Kessie, sramota je za šta mu turski smećar pokaza drugi žuti karton.
A na stranu Kessie, sramota je za šta mu turski smećar pokaza drugi žuti karton.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jos ja prije pocetka reko dobro je da igra Kessie da se hrve sa njima. On usra i sefa i stanicu. Pu yebem ga mutava 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Kud nije Tonali od početka, momak je maestralan.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pioli je ovdje kriv. Najbolji vezni mu nije u početnoj. Kessie je katastrofa od početka sezone i on moze biti samo backup. Tonali = Bennacer + Kessie.
Diazu samo loptu dodavati, mali će gurnuti jednu čapljavom Leau da ih šah matira. Milan nije nikada ovoliko trčao i napadački igrao, ni u doba najboljih generacija.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
11 na 11 bi ih dobili sigurno
Kakvu glupost onaj napravi i posra se po ekipi. Sudija prestrogo dao karton ali to ne mjenja cinjenicu koliko je kessie glup ispao.
Ne vjerujem da cemo se odbraniti,ekipi svaka cast za ovo do sada.
Kakvu glupost onaj napravi i posra se po ekipi. Sudija prestrogo dao karton ali to ne mjenja cinjenicu koliko je kessie glup ispao.
Ne vjerujem da cemo se odbraniti,ekipi svaka cast za ovo do sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.