Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Kakva je drvena marija Dumfris, kakva zamjena za Hakimia 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- TheTruth34
- Kontakt:
Mislis da 10 bodova nece biti dovoljno za prolaz ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:25Inter je dobio grupu koju jednostavno moraju proći. Međutim kako stvari stoje opet neće uspjeti. Nevjerovatno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Više bih volio da ih Inter uzme 12, ako mene pitaš. Ali s obzirom na prva dva meča, nisam optimističan.TheTruth34 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:52Mislis da 10 bodova nece biti dovoljno za prolaz ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:25Inter je dobio grupu koju jednostavno moraju proći. Međutim kako stvari stoje opet neće uspjeti. Nevjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Opet mi nisi odgovorio prijatelju je li 10 nece dovoljno za prolaz,Sheriff 2 x3 Shaktar kuci 3 i nek izgubimo u Madridu je 10.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:53Više bih volio da ih Inter uzme 12, ako mene pitaš. Ali s obzirom na prva dva meča, nisam optimističan.TheTruth34 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:52Mislis da 10 bodova nece biti dovoljno za prolaz ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:25Inter je dobio grupu koju jednostavno moraju proći. Međutim kako stvari stoje opet neće uspjeti. Nevjerovatno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Druže, skoncentriši se na to što pitaš i pišeš. Nisi jasan sam sebi. Koliko će ko bodova uzeti niko ne može znati. Jesi li siguran da je Inter u stanju uzeti 10 bodova s obzirom na prikazano? Odgovori sam sebi. Prijatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Ja ti kazem da ce biti 10,a ti meni ne odgovori je li 10 dovoljno za prolaz?Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:59Druže, skoncentriši se na to što pitaš i pišeš. Nisi jasan sam sebi. Koliko će ko bodova uzeti niko ne može znati. Jesi li siguran da je Inter u stanju uzeti 10 bodova s obzirom na prikazano? Odgovori sam sebi. Prijatno.
Juve bi trebao proći grupu bez problema,Milan ima veliku šansu da prođe grupu zato što ima ekipu koja igra najveći antifudbal na svijetu -Atletico,dok se sa Interom ne zna,moguće da bude isto kao prošle godine
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Niko ne može garantovanti, ali mi nije jasno zašto Šahtaru daješ veće šanse nego nama? Oni su i od Šerifa izgubili, u svakom slučaju teško da možemo biti gori od njihRomagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:59Druže, skoncentriši se na to što pitaš i pišeš. Nisi jasan sam sebi. Koliko će ko bodova uzeti niko ne može znati. Jesi li siguran da je Inter u stanju uzeti 10 bodova s obzirom na prikazano? Odgovori sam sebi. Prijatno.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno je Sherif prvi u grupi.
Zasluzeno, u iduce dvije ovjeravaju prolaz.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Milan upropasti šanse prolazka dalje sa nenadanim porazom,jbg Simeone ovakve pobjede uvijek ostvaruje.
Šerif ako dobije Šahtar još jednom i izvuče bod iz dva duela sa Interom mogao bi se Inter pakovat za LE ili Italiju
Šerif ako dobije Šahtar još jednom i izvuče bod iz dva duela sa Interom mogao bi se Inter pakovat za LE ili Italiju
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Koji kompleks mi imamo od LP 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je bolji od Atletica za klasu. Ali cigani madridski uvijek nađu način za izvući se.
Logicno da necemo jer si nebitan neki lik.
Tradicionalno lose sudjenje Italijanima već godinama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
milan ne prolazi nazalost
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
a ti si?
edit: aa juventina.. ne cude me gorki komentari, neka biti ce i vama zabavno u ELu kao i borba za 12-14 mjesto

edit: aa juventina.. ne cude me gorki komentari, neka biti ce i vama zabavno u ELu kao i borba za 12-14 mjesto

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kad budu imali bolje rezultate u Evropi dobit će i bolje suđenje, trenutno jedna od manje bitnih liga nažalost
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.