FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Polako ljudi, do juče nam trener zbog kokuzluka nije mogao sjediti na klupi, igrači raskidali ugovore kako se kome hargija digne. Ne kaže se džaba, što kokuz može zamisliti, tri šeika ne mogu ostvariti.
- napoleon72
- Kontakt:
Ja mislim da bi ovo doslo skuplje nego gradnja stadiona od nule. Rusenje svake tribine i primicanje terena bi nas oderalo finansijski. Plus opcina svakako ne bi dozvolila rusenje Koseva, Mandic je govorio u jednoj emisiji o tom, nacionalni spomenik, Olimpijada, bla blaPeakyBlinders je napisao/la: ↑27 sep 2021, 22:14Nisam neki programer, ali samo da pokažem koliko bi mjesta bilo ako bi uradili sve tribine kao istok i uklonili tartan. Bukvalno na zapadu se može hotel napravit, bazen, fitnes, restoran. Na sjeveru balon za fudbal, navijačko udruženje i kafić, uz neki manji parking. Na jugu još jedan balon za termine i parking za automobile, a sa druge strane bliže zapadu za buseve gostiju. Ma može svašta u sportskom duhu.
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Samo pogledajte koliko je koštala rekonstrukcija Bernabeu u tom fazonu. Jasno, ne bi Koševo ni blizu toliko, ali ispod 50 miliona ne bi sigurno prošli.
Mi Koševo možemo jedino popravljati u smislu da zadovolji kategoriju i da možemo igrati Evropu. I to ako se investitor odluči da ulaže, pa da šta znam jedne godine radiš teren, druge natkriješ tribinu, treće nešto deseto...i da imaš za neko vrijeme uslovan stadion.
Približavanje tribina nije opcija.
Mi Koševo možemo jedino popravljati u smislu da zadovolji kategoriju i da možemo igrati Evropu. I to ako se investitor odluči da ulaže, pa da šta znam jedne godine radiš teren, druge natkriješ tribinu, treće nešto deseto...i da imaš za neko vrijeme uslovan stadion.
Približavanje tribina nije opcija.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Samo da se hoce iz kluba što prije oglasiti po pitanju stadiona, da kažu sve je propalo, nema nikakvog dogovora, da zvanično znamo na cemu smo, a ne da se to zataškava.
hahahahahhha e ovo dugo nije bilo,nek proslijedi CV Barseloninapoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 18:31Jedina zajednicka stvar za sampionski zrinjski 08/09 (plus kup 07/08) i 15/16, sampionski (DK) Zeljeznicar 11/12 (plus kup 10/11) i 12/13, te sampionsko Sarajevo (DK) 18/19 je doktor Eldin Jeleskovic. Covjek je, sasvim slucajno, ucestvovao u 9 trofeja u ovoj ligi, i to ako mu ne pisemo titulu Sarajeva 2020. I onda dodje pitar i ironicno ga naziva strucnjakom i vrijedja nesta. Yebem ti Alija majku
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Vidim, bez njega ganjamo u 85. minuti ko Totenhem. Daj nam Seltika da ih ubijemo trkom sad.donDondon je napisao/la: ↑28 sep 2021, 08:39hahahahahhha e ovo dugo nije bilo,nek proslijedi CV Barseloninapoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 18:31Jedina zajednicka stvar za sampionski zrinjski 08/09 (plus kup 07/08) i 15/16, sampionski (DK) Zeljeznicar 11/12 (plus kup 10/11) i 12/13, te sampionsko Sarajevo (DK) 18/19 je doktor Eldin Jeleskovic. Covjek je, sasvim slucajno, ucestvovao u 9 trofeja u ovoj ligi, i to ako mu ne pisemo titulu Sarajeva 2020. I onda dodje pitar i ironicno ga naziva strucnjakom i vrijedja nesta. Yebem ti Alija majku
Uostalom, najveci igrac BiH ikad, jedan od najboljih centarfora u historiji fudbala, osvajac dvije zlatne kopacke u 2/4 najbolje svjetske lige itd itd, je vec poklonio povjerenje Jeli, sto dovoljno govori.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Da li je moguc kakav prenos sutra
-
- Kontakt:
Ne kontam momci što pljujete Zilića, ne znam jesam li nešto propustio ili je on neki dušmanluk iskazao prema klubu pa ga treba pljuvati. Još ovako anonimno, ljepota.
Ako hoćete mogu vam i kafu sa njim organizovati, pa mu u lice recite. I nije ovo prijetnja nekakva, Bože sačuvaj, nismo ni on ni ja primitivci, nego čisto razmjena stavova.
Debiliizdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 sep 2021, 09:38Ne kontam momci što pljujete Zilića, ne znam jesam li nešto propustio ili je on neki dušmanluk iskazao prema klubu pa ga treba pljuvati. Još ovako anonimno, ljepota.
Ako hoćete mogu vam i kafu sa njim organizovati, pa mu u lice recite. I nije ovo prijetnja nekakva, Bože sačuvaj, nismo ni on ni ja primitivci, nego čisto razmjena stavova.
ISTINA ZA VEDRANA!
Da mi "trubi" 2 sata pa na kraju kafe kaze "Saim se". Ne moze to moj organizam podnijeti...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 sep 2021, 09:38Ne kontam momci što pljujete Zilića, ne znam jesam li nešto propustio ili je on neki dušmanluk iskazao prema klubu pa ga treba pljuvati. Još ovako anonimno, ljepota.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Kad je uopšte nas napustio Jeleskovic i zašto ??
Zar je bitno? Talovi sa funjarom su nebitni za javnost, samo suti nek ne puca.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
A ovaj NazorUso je onaj Belošević? Izvini care, samo nastavi, neće tebe niko zaustavljati kad pokazuješ koji si kapacitet.
Semir Zilic momak za 10. Dobar insan i vjeran navijac Fks. Ima staza vjerovatno vise nego vi svi kad se skupite. O njegovom znanju i poznavanju historije Fks ne treba uopste trosit rijesit rijeci.Momka ovde prozivati za neka nerijesena pitanja je totalni apsurd. Ja znam da je vama besposlicarima dosadno i da nemate sta radit pa daj da peremo malo zilu i ostale navijace ali ohanite malo. Ima li kakva akcija dobra uradjena, da se vi mozete pohvalit da ste u tome ucestvovali ?NazorUso je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:00Da mi "trubi" 2 sata pa na kraju kafe kaze "Saim se". Ne moze to moj organizam podnijeti...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 sep 2021, 09:38Ne kontam momci što pljujete Zilića, ne znam jesam li nešto propustio ili je on neki dušmanluk iskazao prema klubu pa ga treba pljuvati. Još ovako anonimno, ljepota.
Ako hoćete mogu vam i kafu sa njim organizovati, pa mu u lice recite. I nije ovo prijetnja nekakva, Bože sačuvaj, nismo ni on ni ja primitivci, nego čisto razmjena stavova.![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa Semu prozivaju zato sto je pisao protiv direktorice. Klasični spinovi na ovom forumu, okreni pricu da je Sema kriv za stadion a ne direktorica.
Ne znam ja ko kome pere žilu ali mi se gade ovi što su nešto uradili pa smatraju da je klub njihovo vlasništvo.antilan je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:06Semir Zilic momak za 10. Dobar insan i vjeran navijac Fks. Ima staza vjerovatno vise nego vi svi kad se skupite. O njegovom znanju i poznavanju historije Fks ne treba uopste trosit rijesit rijeci.Momka ovde prozivati za neka nerijesena pitanja je totalni apsurd. Ja znam da je vama besposlicarima dosadno i da nemate sta radit pa daj da peremo malo zilu i ostale navijace ali ohanite malo. Ima li kakva akcija dobra uradjena, da se vi mozete pohvalit da ste u tome ucestvovali ?NazorUso je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:00Da mi "trubi" 2 sata pa na kraju kafe kaze "Saim se". Ne moze to moj organizam podnijeti...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 sep 2021, 09:38
Ne kontam momci što pljujete Zilića, ne znam jesam li nešto propustio ili je on neki dušmanluk iskazao prema klubu pa ga treba pljuvati. Još ovako anonimno, ljepota.
Ako hoćete mogu vam i kafu sa njim organizovati, pa mu u lice recite. I nije ovo prijetnja nekakva, Bože sačuvaj, nismo ni on ni ja primitivci, nego čisto razmjena stavova.![]()
Zna se za šta se Semir proziva : preleti sa polu-informacijama pa kad vidi da je zabrljao napiše "šalim se".
Neozbiljno za nekoga "ko je toliko dao klubu"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Doveo Sablic sa sobom trenera zaduzenog za te stvari.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
gdje si savrseni, nismo te prepoznaliNazorUso je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:15Ne znam ja ko kome pere žilu ali mi se gade ovi što su nešto uradili pa smatraju da je klub njihovo vlasništvo.antilan je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:06Semir Zilic momak za 10. Dobar insan i vjeran navijac Fks. Ima staza vjerovatno vise nego vi svi kad se skupite. O njegovom znanju i poznavanju historije Fks ne treba uopste trosit rijesit rijeci.Momka ovde prozivati za neka nerijesena pitanja je totalni apsurd. Ja znam da je vama besposlicarima dosadno i da nemate sta radit pa daj da peremo malo zilu i ostale navijace ali ohanite malo. Ima li kakva akcija dobra uradjena, da se vi mozete pohvalit da ste u tome ucestvovali ?
Zna se za šta se Semir proziva : preleti sa polu-informacijama pa kad vidi da je zabrljao napiše "šalim se".
Neozbiljno za nekoga "ko je toliko dao klubu"...

to se desilo ima haman i godina i koliko se sjecam jedan jedini slucaj da je i on kiksao. I ti se nasao pametan sad da pricas o tome, pored toliko ostalih problema? ja rekoh besposlicarima dosadno
a to koliko je ko dao klubu necu ulazit al on definitivno jest mnogo toga.
a uostalom nikad nisam cuo ni vidio da on smatra da je klub u njegovom vlasnistvu. Buncas ti malo drug moj, pozz
- napoleon72
- Kontakt:
Sablic doveo svoj strucni stab, ukljucujuci i kondicionog. Za sad nam je kondicija takva da su nam igraci spremni za sviranje gitare na Rivi, nista sem toga
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.