RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

situacija
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la situacija » 14 maj 2009, 09:20

Moze samo jedno pitanje i očekujem iskren odogovor od svih koji posjete ovu temu ... nadam se da admini nece ovo pobrisati, ima veze sa ovom temom i stalnom i neprekindom raspravom .

edit: ne samo da će biti obrisano, nego si na samo mali korak od bana. nađi neki drugi forum gdje se raspravlja o politici, pa do mile volje raspredaj. ovdje ako nemaš šta da kažeš o sportu nemoj ništa ni da pišeš.

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 14 maj 2009, 13:46

vfc1922 je napisao/la:od glagola gonjati. u Bosni ganjati. gonja, fura, pići. A Mostar se druže čupa iz selendre. Selendra je postala 92 pa ovamo. Ali nije rješenje kritika, i samo kritika. Mora se nešto i uraditi. Najlakše je kritikovati. Niko te neće pohvaliti za pozitivne pomake. Neka kaže za neki nacionalnistički ispad RA u zadnje vrijeme. Nema ga. A u Mostaru svako jutro osvane slovo U (zna se na šta se misli) na nečijoj fasadi. To je ok. Napominjem da RA i nema tako neku sličnu parolu za šaranje.
Da, istočna strana Mostara je baš prava selendra..ciganluk neviđeni.Zapadni dio Mostara već liči na nešto te se osjeti kultura među ljudima.Što se tiće toga "U" kako ti znaš da su to Ultrasi šarali?Možda sam ja, a nisam Ultras.U Zagrebu ima tih "U" koliko ti Bog hoče, a opet ne možeš reć da su to šarali BBB.
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 14:03

Ma pustite ko je napisao to "U". Okrenite se sljedećoj tekmi Veleža. Ovu tekmu igramo u gostima i nadam se da ćemo izvući barem bod.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 15 maj 2009, 19:28

sutra, uz kupljenu kartu ide i majica FK Velež. Za pohvalu....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 maj 2009, 19:30

Zar nisu rekli da će biti bezplatan ulaz za RA do kraja sezone radi onog što se desilo Pod Bijeli Brijegom.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 15 maj 2009, 19:39

Jedno kolo samo tako bilo. Na incijativu RA vraćeno je sve na staro. Plaća se u nas druže. To su ti dvije pive. Ne ulazi niko bez karte. Bar nam je to ostalo pozitivno
Zadnja izmjena: vfc1922, dana/u 15 maj 2009, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 maj 2009, 19:40

Hehe, lijepo, pa sretno vam sutra akoBogda dobijate. ;)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 maj 2009, 19:55

Sretno sutra i od mene, nadam se da cete pobijediti ;)
010 ISN'T JUST A CODE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 20:10

Šteta bi bilo da jedan velikan bh. fudbala ispadne iz prve lige. Šretno vam sutra, da dobijete utakmicu i da i sljedeće godine gledamo Rođene u premijer ligi BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 maj 2009, 20:15

ABD ,Tekbir za nas :P
Nadamo se pobijedi sutra MORAMO!
Idemo Velež,pozz ROĐENIMA!Sretno momcima !
Fi hajati.
GO Bosno.

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 15 maj 2009, 23:59

Sretno vam sutra, nije Mostar isti bez gradskog derbija !
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 16 maj 2009, 00:01

Ma nedajte onim iljinim psima(delegat iz Orasja i cetvrti sudija takodje iz Orasja)ako vidite da je kradja,da izadju bez degeneka,neka dobro upamte m...... im kokosarsku......sretno

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 16 maj 2009, 00:04

Fantom78 je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:od glagola gonjati. u Bosni ganjati. gonja, fura, pići. A Mostar se druže čupa iz selendre. Selendra je postala 92 pa ovamo. Ali nije rješenje kritika, i samo kritika. Mora se nešto i uraditi. Najlakše je kritikovati. Niko te neće pohvaliti za pozitivne pomake. Neka kaže za neki nacionalnistički ispad RA u zadnje vrijeme. Nema ga. A u Mostaru svako jutro osvane slovo U (zna se na šta se misli) na nečijoj fasadi. To je ok. Napominjem da RA i nema tako neku sličnu parolu za šaranje.
Da, istočna strana Mostara je baš prava selendra..ciganluk neviđeni.Zapadni dio Mostara već liči na nešto te se osjeti kultura među ljudima.Što se tiće toga "U" kako ti znaš da su to Ultrasi šarali?Možda sam ja, a nisam Ultras.U Zagrebu ima tih "U" koliko ti Bog hoče, a opet ne možeš reć da su to šarali BBB.
Zasto admin. ne izbrisu veci dio ovog uvredljivog posta!?

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 00:09

zato sto se nitko nigdje ne vrijeđa procitaj 10 puta mozda ti uđe u glavu,ljudi vode normalan dijalog ili ti raspravu vrijeđanje je kad ti netko psuje majku,oca,obitelj,vjeru naciju,malo se informiraj...
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 16 maj 2009, 00:19

Komunikacija je napisao/la:zato sto se nitko nigdje ne vrijeđa procitaj 10 puta mozda ti uđe u glavu,ljudi vode normalan dijalog ili ti raspravu vrijeđanje je kad ti netko psuje majku,oca,obitelj,vjeru naciju,malo se informiraj...
Od kada si ti to postao moderator ovog portala,vidim i advokat,bas si talentovan!?Hoces da kazes da su selendra i ciganluk komplimenti.......

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 00:25

Pa covjek je u pravu ,ciganluk je uvjek bio prefiks za mostar ...
Ima onaj vic o mostarcima:
Uplacuje lik 5KM na listic kad prilazi mu kolega i pita:majke ti jel to dojava! :D :D :D
Sta tebi smeta,i ti glumis tu odvjetnika ,ako im je do brisanja obrisat ce,ti prijavi post i gotova prica a ne kvarit temu o FK Velez svojim glupim zahtjevima.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 maj 2009, 00:28

ZGAZI IH SVE, VELEZE!!!

SAMO NAPRED VELEZE!!!

Bice Rodjeni za Abdullahom Ibrakovicem najkasnije za 2 god. prvaci BiH!!!

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 00:34

cole-ch je napisao/la:ZGAZI IH SVE, VELEZE!!!

SAMO NAPRED VELEZE!!!

Ne zelim ti rusiti snove al kolega ne moze nista preko noci,treba imati plan i program za osvajanje pa cak i ove nase sugave titule,svi sadasnji igraci Veleza su trenutno za mjesec dana ljudi bez ugovora a najjaci igrac veleza Jugo je na posudbi iz Laktasa sto znaci da se tamo vraca na kraju sezone ili najvjerovatnij ide u Olimpik ,Abdulah je se pokazao kao odlican trener,da mu uprava uspije zadrzad postojeci igrack kadar i uz par pojacanja Velez bi moga biti pri vrhu svake godine,a poznavajuci trenutnu Velezovu upravu izgleda sa ce sve biti kao lani,tj rasprodaja.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 maj 2009, 02:07

Komunikacija je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:ZGAZI IH SVE, VELEZE!!!

SAMO NAPRED VELEZE!!!

Ne zelim ti rusiti snove al kolega ne moze nista preko noci,treba imati plan i program za osvajanje pa cak i ove nase sugave titule,svi sadasnji igraci Veleza su trenutno za mjesec dana ljudi bez ugovora a najjaci igrac veleza Jugo je na posudbi iz Laktasa sto znaci da se tamo vraca na kraju sezone ili najvjerovatnij ide u Olimpik ,Abdulah je se pokazao kao odlican trener,da mu uprava uspije zadrzad postojeci igrack kadar i uz par pojacanja Velez bi moga biti pri vrhu svake godine,a poznavajuci trenutnu Velezovu upravu izgleda sa ce sve biti kao lani,tj rasprodaja.
ma daj,molim te...a ostali kao ne rasprodaju sve sto imalo vrijedi valja na kraju sezone
:roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2009, 04:25

GoRaN je napisao/la:Nazalost, i Mostar se pretvara u veliku selendru...Cast izuzetcima naravno...
I vfc1922 daj molim te uredi post ovo "gonja" mi izbi oko... :roll:
Da hoce bogdo :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.