ronaldo99 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 13:48
Beduin je napisao/la: ↑27 sep 2021, 13:22
Puma je napisao/la: ↑27 sep 2021, 10:51
Pa ovaj pise Roma poluekipa a u najmanju ruku bara-bara sa Milanom.
Hajde sto Ronaldo lupi, ali i ti Puma nista manje gluposti ne napisa.
U prilog tome ide forma Milana od korone pa do danas, medjusobni susreti, stanje na tabeli prosle i ove sezone, pa i sama vrijednost igraca.
Ma ko je lupio,pa eto Roma je ekipa za top 4, jeste al u nekom drugom univerzumu. Kao sto rekoh,Inter,Juve,Napoli,Milan to su sve ekipe koje su puno kvalitetnije od Rome,i onda dodas jos Lazio i Atalantu tu koje su isto ispred njih.
Al dobro vrijeme ce pokazati ko je upravu,ja cu vrlo rado reci svaka cast bi(li)o s(te)i upravu.
Torino i Viole ce mnogima ove godine pomrsiti racune
0dlicno se ja sjecam i prosle godine kako vas je par ismijavalo Inter, najavljivalo titulu Milana, i jos je bilo sprdancije na racun nekih ekipa, a na kraju Milan u zadnjem kolu izbori LP i strahovao je za top4. Ne sjecam se jesi li ti i jos par njih, ili je Meepo bio u pitanju, nebitno, samo kazem da je lupanje ismijavati nesto nakon 5 odigranih kola, lupanje je i tvrditi kako neko nije ni za top 6, itd...
Znam, cesto se ovdje spinuje kako je bila zaj3bancija, a ne zbilja, kad se usere u gace, zato i kazem samo opusteno, vise se ne mogu donositi neke konkluzije ni nakon 20ak utakmica, a kamoli na samom pocetku. Mi onakvi prije par sezona u zadnjem kolu zamalo u LP odosmo, da Empoli ne profula 2 100% sanse u zadnjim minutama protiv Intera, pa onakva Roma odigra polufinale LP i razvali Barcu (nije ni tad Roma bila bajna, budimo iskreni).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤