FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ti nije u ovaj ligi cilj titula onda gasi se. ne kazem da moras biti sampion ali cilj mora da bude. ima jos 20 utakmica i ja i dalje kazem da na kraju ide titula nama.
imas jos 8 utakmica u 2021 godinu. cilj mora da bude 17boda
imas jos 8 utakmica u 2021 godinu. cilj mora da bude 17boda
Visoki su ti ciljevi sa ovim igrackim kadrom
Ja ti kazem da smo mi individualno slabiji od TC i Zrinjskog.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ja ne vidim da imaju bolji kadar. da su u boljoj formi to je sigurno ali kad nasi budu svi zdravi onda ne vidim nikoga da je bolji. osim ljevog beka tu smo najgori u ligi. 

Krpic bolji od nasih napadaca, rezerve mu Ubiparip i solidni Mehanovic
Mehanovic, Brkic, Doffo, Dzafic, Misic pa i Gavric korektan veznjak...itekako fina veza
Nukic, Tomasevic, Kobie Morris, Mehidic veoma solidna zadnja linija
Zrinjski ima Bilbiju za kojeg bih dao i Bagarica i Bodula istog momenta, Juranovic i Ticinovic veoma hitra krila
U vezi imaju 2 juniora Savica i Basica koji su po meni bolji od Ramica a trenutno u daleko boljoj formi od Andreja
Zadnja linija sa 2 preiskusna stopera i solidnim bekovima(bekic itekako dobar, bruku asistencija ove sezone, nebitno kakav je kod nas bio)...odbrana daleko najbolja u ligi sto i statistika govori
Po meni transfermarkt nije nikakvo mjerilo, tu su raznorazni klocevi vrijedili poa 800k-milion eura
Mehanovic, Brkic, Doffo, Dzafic, Misic pa i Gavric korektan veznjak...itekako fina veza
Nukic, Tomasevic, Kobie Morris, Mehidic veoma solidna zadnja linija
Zrinjski ima Bilbiju za kojeg bih dao i Bagarica i Bodula istog momenta, Juranovic i Ticinovic veoma hitra krila
U vezi imaju 2 juniora Savica i Basica koji su po meni bolji od Ramica a trenutno u daleko boljoj formi od Andreja
Zadnja linija sa 2 preiskusna stopera i solidnim bekovima(bekic itekako dobar, bruku asistencija ove sezone, nebitno kakav je kod nas bio)...odbrana daleko najbolja u ligi sto i statistika govori
Po meni transfermarkt nije nikakvo mjerilo, tu su raznorazni klocevi vrijedili poa 800k-milion eura
-
- Kontakt:
Ma kakva je situacija bila na pocetku trebamo biti zadovoljni da zavrsimo medju prva 4 i izborimo evropu. Tuzla i Zrinjski ce sigurno u evropu a mi im se moramo pridruziti tu. Ako na proljece ne bude prevelik zaostatak pokusati napasti titulu ali treba biti realan i ne traziti titulu pod moranje.
Boriti se za svaki bod i dolaziti na utakmice u sto vecem broju pa sta bude na kraju. To je po meni cilj i jedino ispravno razmisljanje nakon onakvog stanja na pocetku sezone
To sam upratio davno, jos sad kad ide gore vrijeme teren ce biti haotican... Treca liga u drzavi, neka igraju na otoci uzas
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto, realno dosad što imamo on nas vuče.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:28Jadni mi ako zavisimo od Bodula hahaShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:26Greška kluba je što smo ušli u sezonu nespremni, bez trenera, doveli igrače koje nismo mogli registrovati.
Pa i ova tumbanja oko upravljačke strukture.
Na sve to ni Real Madrid ne bi bio imun.
Da se razumijemo, mi zavisimo od Bodula i njegovog individulanog nastupa.
Da je bar i Fanimo kao prošle sezone, pa da kažemo da imamo dvojicu koji mogu nešto promjeniti...
Koševo Zapad
In Rijad Kobiljar we trust 

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva li će nam postava biti protiv Modriče? Upisali su još jedan poraz kući i sad im je skor 0 1 6 uz gol razliku od 3:14
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jučer Ismir sjedio sa Hadžibegičem. Šuška se da bi mogao na sportskog dir.
Nije to naš stadion.Prolongiran je dogovor za neka bolje vremena ,to je valjda jasno bilo kada se trebalo igrati sa Pazarom pa smo cekali dozvolu da nam daju da odigramo.
A i neki dan sam citao oglas kako CRS trazi radnike na neodredjeno za uredjivanje izmedju ostalog i stadiona.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Steta ako je istina ovo gore.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:03Nije to naš stadion.Prolongiran je dogovor za neka bolje vremena ,to je valjda jasno bilo kada se trebalo igrati sa Pazarom pa smo cekali dozvolu da nam daju da odigramo.
A i neki dan sam citao oglas kako CRS trazi radnike na neodredjeno za uredjivanje izmedju ostalog i stadiona.
Siguran sam sa titulom i tom nekom euforijom uz taj neki poseban racun za stadion da bi bar ga osposobili za kvalifikacije EL ili ta treca kategorija.E to je ono sto nije imala ona uprava malo vise rada ,rizika,marketinga ,da se to pokrene sa mrrve tacke.
Ovako nam je sudbina Zenica,nikad niti ce Vico,niti opstina teren zamjeniti.
Silni dogovori pregovori potpisi i sad kao prolongirano.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:03Nije to naš stadion.Prolongiran je dogovor za neka bolje vremena ,to je valjda jasno bilo kada se trebalo igrati sa Pazarom pa smo cekali dozvolu da nam daju da odigramo.
Nadam se da ovo nije istina oko stadiona
Stadio Kosevo je mislim definitivno otpao.
-
- Kontakt:
miguelramos je napisao/la: ↑27 sep 2021, 10:58Jučer Ismir sjedio sa Hadžibegičem. Šuška se da bi mogao na sportskog dir.

I ja sumnjam u ovo oko stadiona.samoSA je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:21Silni dogovori pregovori potpisi i sad kao prolongirano.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:03Nije to naš stadion.Prolongiran je dogovor za neka bolje vremena ,to je valjda jasno bilo kada se trebalo igrati sa Pazarom pa smo cekali dozvolu da nam daju da odigramo.
Nadam se da ovo nije istina oko stadiona
Potpisani su ti neki papiri ovjereni kod notara,sud,i ti sad raskines.Pa i tu imaju neki penali ,kad kako ,sta, cuj do bolji vremena.Pa u banku kad odes za kredit potpises ovjeris ,nema vise do bolji vremena.Tacno stoji ugovoru sta,kako.
Ne znam ovde je sve moguce.