Mirviceva strina i sabljina stara su od dvije sestre djeca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nije rjesenje svako malo rotirat trenera i da smo na nekom boljem nivou idalje nije realno da smo ispred Zrinjskog i TzC
.

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
sto prije da leti ubleha iz Dalmacije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Edis Mulalic bez veze trener nece on kod nas. on je trener Bilalagic/Semjona
- Shategabri
- Kontakt:
Nema nista od smjene trenera bezveze trolate a i ove godine nije prioritet prvo mjesto sto prije to shvatite bice vam lakse gledat tekme
-
- Kontakt:
Tragedija brate.Bili bi nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, a prolaskom istog bi došli na prag grupne faze Konferencijske lige, zbog toga mi je najviše žao.Drugo uzastopno ljeto, propuštamo takvu šansu.
Samo titula ako nekom u klubu nije to cilj nek ide.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 27 sep 2021, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kamara znalaca s foruma, sve znaju, niko i nikad nam nije valjao poslije 2 poraza, NIKO NIKAD!!!! Pokusaj naci nekog igraca trenutno FKS pa ga pitaj za trenera, jednog neces naci da ce reci bilo sta protiv trenutnog trenera, sto je velika rijetkost.
Golema je cinjenica da je Goran imao ozbiljne probleme oko komplatiranja sastava, priprema i raznih desavanja u klubu, ali dobro to smo mi, razmazeni mnogo zadnjih godina naviknuti na obaranje rekorda u raznim kategorijama, a sada se desio pad a mi po obicaju nismo realni s stanjem koje se desavalo.
Toliko novih igraca u rosteru niko nije poredao za 10 utakmica, mi smo dosta dobro izgledali zadnjih 5 godina jer smo imali konstantno kostur ekipe uz male izmjene, a sada se desile radikalne, sve sto je valjalo otislo, aa dosli neki novi.
Kad budemo realni i posteni prema stanjem u ekipi bude nam lakse!
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 27 sep 2021, 09:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Mozemo se zahvaliti Namu i ljudima u klubu(pojedini jos uvjek sjede tu) a ne ovom treneru na tomeHistoricar je napisao/la: ↑27 sep 2021, 08:48Tragedija brate.Bili bi nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, a prolaskom istog bi došli na prag grupne faze Konferencijske lige, zbog toga mi je najviše žao.Drugo uzastopno ljeto, propuštamo takvu šansu.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.
Niti je Sabliću postavljen taj cilj.
Drugo je što bi mi navijački čim dobijemo dvije utakmice, evo nas za titulu.
Treba biti realan, mi smo ovu sezonu počeli zbrda-zdola, praktično se ekipa još uvijek kompletira, a prošlo 1/3 prvenstva.
Ove sezone izboriti Evropu, ako se opet uzme kup, super.
Onda ući spreman u narednu sezonu i napasti titulu.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo tu šansu propustili prošle sezone.Historicar je napisao/la: ↑27 sep 2021, 08:48Tragedija brate.Bili bi nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, a prolaskom istog bi došli na prag grupne faze Konferencijske lige, zbog toga mi je najviše žao.Drugo uzastopno ljeto, propuštamo takvu šansu.
Ovo sad je saniranje posljedica.
Nije realno očekivati titulu nakon svega što se izdešavalo.
Na kraju sezone svakako bi se trebalo zahvaliti nekim igračima koji su tu zbog starih zasluga ili su pak pred penzijom.
Podvući crtu, vidjeti gdje se treba pojačati.
Koševo Zapad
Covjeka treba ostaviti do kraja ove polusezone,ako bude veliki zaostatak zahvaliti se covjeku,on previse eksperimentise a nikako da nadje dobitnu formaciju,a igraci nikako da se uklope,da li neko zna u koliko sati igramo u srijedu.
To je greska kluba. klub ko Sarajevo mora ici na titulu svake godine.ko tako ne misli nek ide. evo kazu evropa cilj samo dajes igracima dokaz da ne moraju igrati 100% sto dosta biti 3 na krajuShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:03Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.
Treba biti realan, mi smo ovu sezonu počeli zbrda-zdola, praktično se ekipa još uvijek kompletira, a prošlo 1/3 prvenstva.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
De ne mlati Zuka. Kao da nisi svjestan da postojeći roster mora dati 200% od sebe za treće mjesto na tabeli? Od 10 igrača u polju protiv Borca, mi imamo 8 teških dizelaša kojima je svaki korak skup. Bilo šta više da očekuješ, na zimu bi trebalo da dođe 5 novih igrača koji odmah mogu u prvih 11. Al će nama opet doći Cmiljanići i samo oni koji nemaju gdje drugo igrati.Zukanovic je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:11To je greska kluba. klub ko Sarajevo mora ici na titulu svake godine.ko tako ne misli nek ide. evo kazu evropa cilj samo dajes igracima dokaz da ne moraju igrati 100% sto dosta biti 3 na krajuShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:03Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Shategabri
- Kontakt:
Greška kluba je što smo ušli u sezonu nespremni, bez trenera, doveli igrače koje nismo mogli registrovati.Zukanovic je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:11To je greska kluba. klub ko Sarajevo mora ici na titulu svake godine.ko tako ne misli nek ide. evo kazu evropa cilj samo dajes igracima dokaz da ne moraju igrati 100% sto dosta biti 3 na krajuShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:03Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.
Pa i ova tumbanja oko upravljačke strukture.
Na sve to ni Real Madrid ne bi bio imun.
Da se razumijemo, mi zavisimo od Bodula i njegovog individulanog nastupa.
Da je bar i Fanimo kao prošle sezone, pa da kažemo da imamo dvojicu koji mogu nešto promjeniti...
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Klub koji je bio ni na nebu ni na zemlji ne moze imati nikakav cilj osim da pocnje normalno"raditi", evo pocao jeZukanovic je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:11To je greska kluba. klub ko Sarajevo mora ici na titulu svake godine.ko tako ne misli nek ide. evo kazu evropa cilj samo dajes igracima dokaz da ne moraju igrati 100% sto dosta biti 3 na krajuShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:03Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.

Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 27 sep 2021, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jadni mi ako zavisimo od Bodula hahaShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:26Greška kluba je što smo ušli u sezonu nespremni, bez trenera, doveli igrače koje nismo mogli registrovati.Zukanovic je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:11To je greska kluba. klub ko Sarajevo mora ici na titulu svake godine.ko tako ne misli nek ide. evo kazu evropa cilj samo dajes igracima dokaz da ne moraju igrati 100% sto dosta biti 3 na krajuShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:03
Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.
Pa i ova tumbanja oko upravljačke strukture.
Na sve to ni Real Madrid ne bi bio imun.
Da se razumijemo, mi zavisimo od Bodula i njegovog individulanog nastupa.
Da je bar i Fanimo kao prošle sezone, pa da kažemo da imamo dvojicu koji mogu nešto promjeniti...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da bi ti svake godine titula bila cilj, moras imati i uslove za to. Cisto sumnjam da bi sa bilo kojim trenerom mi sad imali vise od 20 bodova. I barceloni, juventusu, manchesteru je cilj titula svake godine ali nekad treba gledat na realne mogucnosti u ekipi.Zukanovic je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:11To je greska kluba. klub ko Sarajevo mora ici na titulu svake godine.ko tako ne misli nek ide. evo kazu evropa cilj samo dajes igracima dokaz da ne moraju igrati 100% sto dosta biti 3 na krajuShategabri je napisao/la: ↑27 sep 2021, 09:03Pa ove sezone to nije bio cilj na početku.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bordospartanac, Google [Bot], Homelander, itatabisine, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Mahalac7, MSOZ101, Riziko, SamoDaKazeem, tenpenny i 115 gostiju.