FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 26 sep 2021, 23:44

runjerahmanove je napisao/la:
26 sep 2021, 23:40
Bravo Kolumbo. A zasto ne moze sam? Jer prije pocetka utakmice Zizovic postavi tako ekipu da je cilj sacuvat gol a ne napadat i igrat na gol vise. od 11 igraca na terenu, kod nas je samo jedan udaljen od naseg gola vise do 50m. Grado je barem znao kod koga se branit a koga napadat bez respekta. Sa Zizovicem se samo branimo
Kolumbo napadali smo mi i Sarajevo i Slogu pa 2 poraza na kraju. A ne moze sam jer drugi ne znaju prema naprijed.
Da mozes uvezati par pasova, da imas igrače koji dobijaju duele, da imas napadača koji će se zagraditi i izboriti faul mozda bi imao više igrača prema naprijed.
Grado je bio odličan i ogriješili smo se sto smo ga pustili niz vodu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 sep 2021, 23:45

samirr je napisao/la:
26 sep 2021, 23:43
Sky9 je napisao/la:
26 sep 2021, 23:41
26 sep 2021, 23:36

Madal care, nemoj ti vise molim te. Ja stvarno ne znam onda sta ti pratis. Stavi Maksimovica u neku drugu ekipu pa ces vidjet sta ce radit, u ekipu gdje se igra fudbal. A dovedi Mandica u nasu ekipu po palicu Zizovica, imat ces osjecaj da je operisan od fudbala. Svaki put ti nadjes neko opravdanje. Il si slijep il ne razumijes neke stavri u fudbalu
Da okači tastaturu i miš o klin, veliš? :urnebes:

Šala mala, neka se diskutuje, svako ima svoje neko gledište. Kroz dijalog se dolazi do spoznaje. :D

Imamo mi za ovu ligu finih igrača, tj druge ekipe nemaju ništa posebno kvalitetnije. Fora je da trener te iste igrače ili unaprijedi ili unazadi. Sjeti se Smajića šta je čovjek napravio od nas... Mnogo naših igrača igra ispod svojih mogućnosti :!:
Smajic kad nas je vodio imali smo igru ako nista...
Odgovorno tvrdim da je to naš najbolji fudbal od rata naovamo. Šteta velika što ode...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DoktorIgrice
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIgrice » 26 sep 2021, 23:45

desperados je napisao/la:
26 sep 2021, 23:34
Bolje probat nesto odigrat, pa i primit 5 golova ako ces vec izgubit nego ovo pickasto izac i prelazit centar radi reda. Iz aviona vidis da nasi igraci uopste nemaju ni ambiciju ni ideju za ici naprijed i kad ima neki obecavajuci napad, stekao sam dojam da je to samo da se rijesim lopte sto prije. Ne moze igrati ovako jedna ekipa protiv bilo koga, koja se bori za sredinu tabele a kamo li za Evropu. ****, sta drugo reci.
Oni nemaju ambiciju i volju za bilo kakvu igru a ne samo igru prema naprijed i nece je imat dokle god je ovaj trener, zato sto psihicki ubija igrace. Vrijeđa nam inteligenciju ovim izjavama, ali opet i kontam da nema sta drugo reci nego se na neki nacin branit. Kako si dosao do te 4. pozicije i 16 bodova i to je diskutabilno. U Zrinjskom ga otjerase kad je imao "solidne" rezultate zato sto su ljudi vidjeli sta se desava. Nadam se da ce i nasa uprava reagovati na vrijeme, ako imaju imalo zdravog razuma, ne moraju imat ni mrvicu fudbalskog znanja. Nadam se da necemo docekat da daje izjavu kad ne budemo ni na toj 4. poziciji nego puno gore, pa da daje ostavku jer nece imat sta rec. Tad bi nazalost bili srozani i tad je kasno, ako ovaj ostane i do kraja mjeseca trener, to ce biti epilog...

Ne moramo uzimat Smajica u obzir, da uzmemo posljednjeg trenera, s njim smo bar igrali s mudima a isti je igracki kadar bio, tako bar strucnjak kaze...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 sep 2021, 23:47

Falilo je večeras mnogo igrača za napad, pa ga i ne krivim za večerašnji meč.

Krivim ga za dosadašnje preglupe odluke zbog kojih smo ostali bez najmanje 7 bodova. Direktni je krivac za to, zbog pič.kastog pristupa fudbalu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 26 sep 2021, 23:48

To sto neki igraci nisu na nivou, treba pogledat i jednu stranu price a to da postoji mogucnost da ga bojkotuju. Jer sto bi jedan Said igrao ako zna da mu valja 90 min vise se branit nego napadat, a on nije taj tip igraca. Dobar trener iz ove ekipe moze barem jos 30% vise izvuc. Kao sto vec navedose Smajica, s njim smo igrali lijepo i konkretno. Samo eto on je tada imao Bekica, al i ova ekipa da igra taj fudbal, Dzenis bi se nadavao golova. Kod Zizovica bi Amer vjerovatno zadnjeg veznog igrao :D

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 26 sep 2021, 23:50

Madal je napisao/la:
26 sep 2021, 23:44
26 sep 2021, 23:40
Bravo Kolumbo. A zasto ne moze sam? Jer prije pocetka utakmice Zizovic postavi tako ekipu da je cilj sacuvat gol a ne napadat i igrat na gol vise. od 11 igraca na terenu, kod nas je samo jedan udaljen od naseg gola vise do 50m. Grado je barem znao kod koga se branit a koga napadat bez respekta. Sa Zizovicem se samo branimo
Kolumbo napadali smo mi i Sarajevo i Slogu pa 2 poraza na kraju. A ne moze sam jer drugi ne znaju prema naprijed.
Da mozes uvezati par pasova, da imas igrače koji dobijaju duele, da imas napadača koji će se zagraditi i izboriti faul mozda bi imao više igrača prema naprijed.
Grado je bio odličan i ogriješili smo se sto smo ga pustili niz vodu.
I niko rijeci ne rece. Cak ekipa dobi aplauz. Kad ne igras kao picka, poraz nije problem. Protiv simin hana uz malo vise srece 3 boda mogla i kod nas zavrsit. Protiv sarajeva isto tako te malo sudija sjebe i zavrsi kako zavrsi

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2021, 23:51

Jednostavno je, lik nema plan B. Ako ne ide onako kako je zamislio, ode sve u k. krasni. Sve mi je nekako šablonski kod njega...
075

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 sep 2021, 23:52

Titulu osvojiti ne možemo :D
Evropu izboriti ne možemo :D
Ispasti vjerovatno nećemo :D

Lijepo igrati MOŽEMO :D

a onda u takvoj situaciji će i NEKI IGRAČ SE POKAZATI, PA PRODATI, ŠTO BI TREBAO BITI NEKI OSNOVNI CILJ UPRAVE.

Za više nemamo ni novca ni lobi bilo kakve vrste :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 26 sep 2021, 23:53

Ne mozes uzeti barem bod, ako ne opucas barem jednu na gol.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 26 sep 2021, 23:54

slika

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 26 sep 2021, 23:54

Sky9 je napisao/la:
26 sep 2021, 23:52
Titulu osvojiti ne možemo :D
Evropu izboriti ne možemo :D
Ispasti vjerovatno nećemo :D

Lijepo igrati MOŽEMO :D

a onda u takvoj situaciji će i NEKI IGRAČ SE POKAZATI, PA PRODATI, ŠTO BI TREBAO BITI NEKI OSNOVNI CILJ UPRAVE.

Za više nemamo ni novca ni lobi bilo kakve vrste :!:
U ovoj igri igraca prodat neces. Jedino Bukvica mozda prodamo, s obzirom kolko odbrana po utakmici ima :mrgreen:

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 26 sep 2021, 23:56

"Bili smo ravnopravni Zrinjskom u najvećem dijelu utakmice".
Mozda jesmo, al na zagrijavanju. Ne znam za vas, al ovo vrijedja moju inteligenciju. Lik se poceo sprdat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 sep 2021, 23:57

26 sep 2021, 23:50
I niko rijeci ne rece. Cak ekipa dobi aplauz. Kad ne igras kao picka, poraz nije problem. Protiv simin hana uz malo vise srece 3 boda mogla i kod nas zavrsit. Protiv sarajeva isto tako te malo sudija sjebe i zavrsi kako zavrsi
Pa to su ti 2/3 poraza u 11 utakmica. Protiv Posušja ogroman kiks ali mi smo na 1-1 fulali mrtve zicere. Nismo imali dominaciju, ali dolazili smo do čistih šansi. Veceras nismo imali igrača za više.
Ima Zizovic grešaka i poslije ovakvog niza ok i da ode ali ne bih očekivao da ćemo puno ljepše igrati.
Za napadanje trebas smiriti loptu, zadržati je, dobiti koji duel, uvezati par pasova. Da zatvoriš utakmicu poput Sloge i Zeljeznicara moras imati iskustva ako vec ne kvaliteta. Jbg nama djeca igraju koja nit su iskusna nit su stijene u duelima.
Naše frustracije sežu dublje a to je da želimo da Sloboda bude konkurentnija i kvalitetnija a za to treba vise novca.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 sep 2021, 23:58

Sky9 je napisao/la:
26 sep 2021, 23:47

Krivim ga za dosadašnje preglupe odluke zbog kojih smo ostali bez najmanje 7 bodova. Direktni je krivac za to, zbog pič.kastog pristupa fudbalu.
Kojih 7 bodova? U kojim utakmicama osim 2 protiv Posušja?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DoktorIgrice
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIgrice » 26 sep 2021, 23:59

26 sep 2021, 23:56
Mozda jesmo, al na zagrijavanju. Ne znam za vas, al ovo vrijedja moju inteligenciju. Lik se poceo sprdat
0 suteva u okvir, 34% posjed, 14 min stvarno vrijeme igre...
Razumijem da se ogradio nekom dobrom klauzulom pa mu ne smiju dat otkaz, ali ima sisoja te pare ne sumnjam...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 27 sep 2021, 00:00

26 sep 2021, 23:26
Dosta je vise fraze "nemamo igrace za vise"... Ima li Rudar, Posusje i Radnik bolje igrace od nas? Nema. Samo budala moze rec da ima. A sve ove ekipe igraju i ljepse i hrabrije a i otvorenije od nas. Dosta je vise ovog antifudbala. Sva ova njegova taktiziranja i bunkerisanje dolaze na naplatu
I svi nabrojani imaju puno manje bodova na tabeli, kakva je to logika kod tebe?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 sep 2021, 00:01

sviunapad1010 je napisao/la:
26 sep 2021, 23:58
Sky9 je napisao/la:

Njegove odluke glede taktike, izmjena su nas koštale 1-3 boda protiv ssh, 1-3 protiv pita, 2 protiv kmeljana, 2 protiv lištice, 2 protiv posušja mrtvog.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 27 sep 2021, 00:02

DoktorIgrice je napisao/la:
26 sep 2021, 23:59
26 sep 2021, 23:56
0 suteva u okvir, 34% posjed, 14 min stvarno vrijeme igre...
Razumijem da se ogradio nekom dobrom klauzulom pa mu ne smiju dat otkaz, ali ima sisoja te pare ne sumnjam...
Ubijeđen sam, nas 11 s foruma kad bi igralo, ne bi imali nista losiju statistiku protiv Zrinjskog.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 sep 2021, 00:03

27 sep 2021, 00:00
26 sep 2021, 23:26
Dosta je vise fraze "nemamo igrace za vise"... Ima li Rudar, Posusje i Radnik bolje igrace od nas? Nema. Samo budala moze rec da ima. A sve ove ekipe igraju i ljepse i hrabrije a i otvorenije od nas. Dosta je vise ovog antifudbala. Sva ova njegova taktiziranja i bunkerisanje dolaze na naplatu
I svi nabrojani imaju puno manje bodova na tabeli, kakva je to logika kod tebe?
Lakapo, ide sad prijedor mrtvi, pa radnik koji nije ekipa s početka (koji je pazi sad, dobio isti ovaj svinjski prošlo kolo), pa ideš u tJebinje i lišticu...

Vidjet ćemo tad bodovni saldo.

A da ne spominjem da ga u srijedu u Kup-u čeka niko do VOJVODA :D
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 27 sep 2021, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 27 sep 2021, 00:04

26 sep 2021, 23:58
Sky9 je napisao/la:

Zeljo umjesto 3 boda, imas bod. Simin han umjesto bod, 0 bodova. Nikad losiji siroki ne dobijes na Tusnju. Borac kojeg si trebo dotuc u 1. poluvremenu i imat barem 2 gola prednosti, jer su bili pogubljeni, povuces se u 2. poluvremenu, das im terensku incijativu, iz toga se izrodi crveni, pa strahujes i za bod. Slag na to je izgubljena 2 boda protiv Posusja

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.