FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Inace Darko Vojvodic je bio pomocnik Pepu i Ancelotiju a cak ga je Inter htio na klupi ali nisu se dogovorili
Maroon Brothers 1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo prvi sam za smjenu trenera, ako je to neka garancija za bolju igru, ali evo da te pitam, koga bi ti sad doveo za trenera, a da je realan ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nisam ja tu da dovodim trenere,tu sam da komentarisem njihov rad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:08Evo prvi sam za smjenu trenera, ako je to neka garancija za bolju igru, ali evo da te pitam, koga bi ti sad doveo za trenera, a da je realan ?
Onaj ko dovodi nek i odgovara,sinoc sam se pitao koje uopste u tim komisijama za izbor trenera,da mi defanzivnog trenera mjenjamo za defanzivnog trenera,a upravo smo proslog najvise kritikovali zbog defanzivne igre.
U sustini bilo koga ko ce shvatiti koga zapravo vodi i sta treba da bude filozofija kluba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Šteta što se onaj lijevi bek Alić iz Mladosti nije pokupio. Standardan u Domžalama, evo danas dao gol Mariboru.
Sutra dres aBd, kad se otvara fanshop?
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Daleko od toga da je Sablić bez greške, ali svejedno mislim da radi solidan posao i daleko je od otkaza po meni.
Sa ekipom u kojoj su Ševelj, Fanimo, Lazić sigurno da više nema izgovora za kikseve protiv ekipa ranga Leotara. Nekako tek od ovog dijela sezone se može donijet neka ocjena o njegovom radu.
Također mislim da je besmisleno igrati sa 5 igrača nazad, kad već nema taj tip igrača, ali sam će odgovarati za rezultate.
Sa ekipom u kojoj su Ševelj, Fanimo, Lazić sigurno da više nema izgovora za kikseve protiv ekipa ranga Leotara. Nekako tek od ovog dijela sezone se može donijet neka ocjena o njegovom radu.
Također mislim da je besmisleno igrati sa 5 igrača nazad, kad već nema taj tip igrača, ali sam će odgovarati za rezultate.
Ti il se zajebas ili fkt ne znas kako se trener kojeg tjeras i kritikujes zove.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:53Da bi bio prvak u pl bh 4 stvari koje moras imat
1. Kondiciju
2. Kvalitetnog centargora
3. Kvalitetnog golmana
4. I na vrijeme plate
Ovde neko sabljica brani nije bilo plate nije bilo priprema nisu registrovani neki igraci..
To moze bit opravdanje za zrinjski tuzla city, a nemoze NEMOZE za leotar sb borac jer te ekipe ni pocemu nisu bila u boljoj pozici.. borac mozda jeste al ljudi 12 prvenstvenih utakmica je odigrano 3 mjeseca nije bas to nikakvo vrijeme..
Nijednu utakmicu koju smo pobjedili nismo nadigrali protivnika…
Zelju smo jedva uzeli i samo 3 boda imamo na sprem njih. Moje misljenje mi trebamo sacekat do 14 kola sabljicu ako nebude bilo dobrih rezultata u naredne 3 tekme smjenitka tako da bi nasljednik imao 5 utakmica da se upozna sa ekipom i da moze lakse donijet odluku sta treba pojacat
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Lik ba zove Ševelja - sebilj, kako to nisi upratio, ovo mu je najmanja greskamma_hz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:00Ti il se zajebas ili fkt ne znas kako se trener kojeg tjeras i kritikujes zove.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:53Da bi bio prvak u pl bh 4 stvari koje moras imat
1. Kondiciju
3. Kvalitetnog golmana
4. I na vrijeme plate
Ovde neko sabljica brani nije bilo plate nije bilo priprema nisu registrovani neki igraci..
To moze bit opravdanje za zrinjski tuzla city, a nemoze NEMOZE za leotar sb borac jer te ekipe ni pocemu nisu bila u boljoj pozici.. borac mozda jeste al ljudi 12 prvenstvenih utakmica je odigrano 3 mjeseca nije bas to nikakvo vrijeme..
Zelju smo jedva uzeli i samo 3 boda imamo na sprem njih. Moje misljenje mi trebamo sacekat do 14 kola sabljicu ako nebude bilo dobrih rezultata u naredne 3 tekme smjenitka tako da bi nasljednik imao 5 utakmica da se upozna sa ekipom i da moze lakse donijet odluku sta treba pojacat
Ma sprda se covjek garant.spezial je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:02Lik ba zove Ševelja - sebilj, kako to nisi upratio, ovo mu je najmanja greskamma_hz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 20:00Ti il se zajebas ili fkt ne znas kako se trener kojeg tjeras i kritikujes zove.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 18:53Da bi bio prvak u pl bh 4 stvari koje moras imat
1. Kondiciju
3. Kvalitetnog golmana
4. I na vrijeme plate
Zelju smo jedva uzeli i samo 3 boda imamo na sprem njih. Moje misljenje mi trebamo sacekat do 14 kola sabljicu ako nebude bilo dobrih rezultata u naredne 3 tekme smjenitka tako da bi nasljednik imao 5 utakmica da se upozna sa ekipom i da moze lakse donijet odluku sta treba pojacat![]()
FK SARAJEVO.
Ma ništa se promjenom trenera neće riješiti, jer boljeg nećeš naći. Doći će samo isti ili gori, sa svojom filozofijom koji će prekrižiti 5 igrača radi svojih zamisli. Križaj još jednu sezonu i tako sve u krug...
Sve ono što se zamijeralo Vinku, Sablić radi drugačije. Rotira igrače, forsira našu djecu, mijenja formacije, pravovremene izmjene itd
Pustite čovjeka na miru da radi do kraja sezone pa onda ga ocjenjivati.
Sve ono što se zamijeralo Vinku, Sablić radi drugačije. Rotira igrače, forsira našu djecu, mijenja formacije, pravovremene izmjene itd
Pustite čovjeka na miru da radi do kraja sezone pa onda ga ocjenjivati.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamInSajder
- Kontakt:
3 kola i mjenjaj trenera. Mentalitet koji je Balkan bacio na dno Europe.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Promjena trenera ne bi donijela nista. Ova ekipa trek teba da se konsoliduje, i da napadne titulu. Borit se sa vicom, i ostalim qrcima, pa dokle doguramo.
Kad skontas sta je sve docekalo Sablica kad je dolazio, lik zasluzuje punu podrsku. Kad ga na forumu pljuju navijaci, braca i sestre od igraca, kolege...znaj da je na dobrom putu da uradi nesto !
Kad skontas sta je sve docekalo Sablica kad je dolazio, lik zasluzuje punu podrsku. Kad ga na forumu pljuju navijaci, braca i sestre od igraca, kolege...znaj da je na dobrom putu da uradi nesto !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ok, razumijem, ali opet ako komentarises, mislim ne bi bilo lose da napises i tvoju neku zamisao koga bi za trenera, vidis da se i mi uzivimo u ulogu SDamiky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:15Nisam ja tu da dovodim trenere,tu sam da komentarisem njihov rad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 19:08Evo prvi sam za smjenu trenera, ako je to neka garancija za bolju igru, ali evo da te pitam, koga bi ti sad doveo za trenera, a da je realan ?
Onaj ko dovodi nek i odgovara,sinoc sam se pitao koje uopste u tim komisijama za izbor trenera,da mi defanzivnog trenera mjenjamo za defanzivnog trenera,a upravo smo proslog najvise kritikovali zbog defanzivne igre.
U sustini bilo koga ko ce shvatiti koga zapravo vodi i sta treba da bude filozofija kluba.

Po meni Sabliću tek suditi od ovog kupa u srijedu, napokon ima sve igrace na raspolaganju. Evo npr lijepo bi bilo kad bi sada ovaj kup iskoristio da digne Vicka, Lazića i Fanima, i naravno očekujem 3 boda protiv TC. Tek ako protiv TC ne bude ni sekunde bolje, mozemo se malo zabrinuti sta se desava.
Npr meni nije jasno da neki ne kontaju da nije imao druge opcije nego Bodula staviti na spica, jer Ahmetović u ovim godinama ne može 2 utakmice odigrati u 5 dana, preko 60 minuta, jednostavno ne može. Sada kad ima Darka i Vicka, Fanima kojeg se vraca u formu polako, tek mu se sad moze suditi
Meni ni jucer nije bilo lose kad je igrao skoro najjači sastav, da nije sudija onako sudio, uvalili bi im bar 1.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja ne kontam ovo oko promjene trenera.
Jel vi fakat mislite da mi imamo igrace koji odskacu od drugih pa trener kao ne zna i tako to?Kod nas u cijeloj ligi svi su igraci u 5 deka samo neki individualni kvalitet dobija tekme ili frljoka.
Pa mi nismo imali smislenu akciju od pocetka prvenstva svaka utakmica nam je patnja.
Ovdje svako svakog moze uzet i izgubit
Jel vi fakat mislite da mi imamo igrace koji odskacu od drugih pa trener kao ne zna i tako to?Kod nas u cijeloj ligi svi su igraci u 5 deka samo neki individualni kvalitet dobija tekme ili frljoka.
Pa mi nismo imali smislenu akciju od pocetka prvenstva svaka utakmica nam je patnja.
Ovdje svako svakog moze uzet i izgubit
amaw osim je slobodan a mogo bi se dovesti da radi besplatno jer ionako prima platu od zeljescara
Onda bi se ti mor'o "ukinuti" preuzeo bi ti "funkciju" kerovodje

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Neda mi se više čitsti ove gluposti sa foruma. 

Bod smo mogli mozda uzeti u genocidnoj ali tri nikako. Osam minuta su trajali prekidi u drugom poluvremenu, sudija produzio tri. Od ta tri minut su ukrali sudije. Treneru nemam sta reci. Kad bude imao komplet pripreme i prijateljske utakmice da izbrusi igrace za prvih jedanaest i ako tada nebude rezultata prvi sam za smjenu. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi u Mostaru ostao X mada tesko. Uvalice ga lazni nekako u drugom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!