FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
5-2-4 i 3. mjesto je nas skor nakon 11 kola. Iskren da budem, prije pocetka prvenstva u jednom od najneizvijesnijih trenutaka u posljeratnoj historiji FKS, ocekivao sam mozda i manje bodova od ovoga. Prosti razlog za to je sto sam u momentu bio stava da je ekipa totalni propalitet i rasulo. 5 gostovanja, na svakom smo vjerovali da cemo izgubiti, pa smo nekako dobili 3 utakmice.
Cak sam mozda i mislio da cemo s vise bodova biti nize na tabeli, ali dobro Sloboda i Borac imaju utakmicu manje tkd nas realno mogu preskociti pa da budemo 5. Kako god, Sablic nek utuvi prvom sebi, pa onda i prvotimcima u glavu neke logicne stvari da bi mu mi mogli suditi.
Cak sam mozda i mislio da cemo s vise bodova biti nize na tabeli, ali dobro Sloboda i Borac imaju utakmicu manje tkd nas realno mogu preskociti pa da budemo 5. Kako god, Sablic nek utuvi prvom sebi, pa onda i prvotimcima u glavu neke logicne stvari da bi mu mi mogli suditi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja sam u tunelu narednu protiv cetalja
Jeli se spakovala neznalica iz Sinja ili ceka da ga mi otjeramo da uzme odstetu. Ne vjerujem jos da u ovom smecu od lige igramo bez spica.
Joj Sablicu izjave ti poslije utakmice. Da bog da letio sto prije idi presadjuj kosu za drugog i nista nisi u zivotu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Odlazi splitska neznalice!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Cuj Sabrija dobio prolaznu ocijenu sa meca Velez- Bojac
cirkus.

Ovako se izađe i kaže a ne ko mi šutimo. Dokle više? Rat savezu!
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Zasto se klub ne oglasava ako je Dupovac napadnut sinoc, a ocito da jeste cim su to potvrdili medijima?
Ne znam koliko ima istine, ali procitah negdje "prijavili su sve MUP-u RS", ako misle da ce od toga ista biti mora da su vrlo neinteligentni i neinformisani pa ne znaju da je to u rangu prijavljivanja policijskog nasilja u Sjevernoj Koreji.
Obavezno izaci i obavijestiti javnost o ovakvim situacijama i praviti pritisak.
Klub mora poraditi na komuniciranju s javnosti, pa 2021.je godina, to je jedno od najjacih oruzja sto imas, zatrpavaj medije saopstenjima i informacijama...
Ne znam koliko ima istine, ali procitah negdje "prijavili su sve MUP-u RS", ako misle da ce od toga ista biti mora da su vrlo neinteligentni i neinformisani pa ne znaju da je to u rangu prijavljivanja policijskog nasilja u Sjevernoj Koreji.
Klub mora poraditi na komuniciranju s javnosti, pa 2021.je godina, to je jedno od najjacih oruzja sto imas, zatrpavaj medije saopstenjima i informacijama...
- napoleon72
- Kontakt:
Treba protiv Borca na Kosevu tandzare ponijet i gadjat djikane sa tribina. Ionako je doslo vrijeme za sredjivanje nekih starih racuna.spezial je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:36Zasto se klub ne oglasava ako je Dupovac napadnut sinoc, a ocito da jeste cim su to potvrdili medijima?
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Suđenje na stranu mi smo sinoć zasluženo poraženi. Tek sa izmjenama smo počeli ličit na ekipu. Bodul je sinoć morao biti zamijenjen, užasna utakmica.
Postava sa tri onakva stopera je promašaj, bez ikakve širine sa ona tri stopera i Pidrom na lijevoj strani, bukvalno ništa nismo dobili.
Ševelj mi je izgledao veoma dobro za ono vrijeme na terenu.
Što se tiče suđenja dok naši ne sazovu pres poslije utakmice očito su zadovoljni. Ona saopštenja su besmislena, nikakvog efekta.
Postava sa tri onakva stopera je promašaj, bez ikakve širine sa ona tri stopera i Pidrom na lijevoj strani, bukvalno ništa nismo dobili.
Što se tiče suđenja dok naši ne sazovu pres poslije utakmice očito su zadovoljni. Ona saopštenja su besmislena, nikakvog efekta.
- napoleon72
- Kontakt:
Bodul je realno uzasan od Radnika. Mahac rukama i drk.adzija na terenu. Gol Zelji ga ne amnestira, svaka cast za golcinu al to je slobodnjak, u zadnjih 5 tekmi je pretrcao kao Ramic za jednu tekmu.haris004 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:50Suđenje na stranu mi smo sinoć zasluženo poraženi. Tek sa izmjenama smo počeli ličit na ekipu. Bodul je sinoć morao biti zamijenjen, užasna utakmica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- forza_juve
- Kontakt:
I imao pogrešnih dodavanja kao u priči, kada izgubi loptu ne ganja igrača. Dobar igrač nema šta ali voli granati rukama kada nije po njegovom, s druge strane da ga izbaciše vani ko bi igrao. Nemaš ti neke potez igrače da mogu nešto napravitinapoleon72 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:54Bodul je realno uzasan od Radnika. Mahac rukama i drk.adzija na terenu. Gol Zelji ga ne amnestira, svaka cast za golcinu al to je slobodnjak, u zadnjih 5 tekmi je pretrcao kao Ramic za jednu tekmu.haris004 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:50Suđenje na stranu mi smo sinoć zasluženo poraženi. Tek sa izmjenama smo počeli ličit na ekipu. Bodul je sinoć morao biti zamijenjen, užasna utakmica.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
I opet je napravio najbolju priliku na utakmici koju je pidro morao sloziti u suprotne raslje 

-
- Kontakt:
Oremus evo 2 utakmice perfektno odigrao na desnom beku,izgleda da se popravio.Bit ce zanimljivo vidjeti kome ce dati prednost od sljedece utakmice,njemu ili Sabanovicu.Sabanovic ne smije igrati vise sekunde na lijevom beku,ni slucajno.Kurdic mi dosta nesigurno djeluje,Trako skroz ok,jbg pogrijesio jest kod gola ali ne treba napadati momka,nema ni 18 godina,fali mu utakmica samo.Kapic ovo do sada od kada je dosao nista specijalno,Andrej odavno los.Bodul koliko ga god neki kritikuju meni opet jedan od bolji,ali za spica nije.Kobiljar odlican,samo jos kad bi mozda bio manje sebican.Pidro standardno katastrofa,Ramic onako vala
Od ovi sto su usli Sevelj mi se cini da nije los,Lazic isto skroz ok bio kada pogledamo da nije odigrao utakmice 9 mjeseci.Fanimo mora samo malo da se spremi i bit ce onaj stari,Merso onako jucer,Varesanovic beze.
U srijedu izvesti neki drugi tim,ne bi trebali imati problema:
Sahinovic
Imamovic
Trako
Lazic
Sevelj
Ramic
Palic
Varesanovic
Derviaagic
Fanimo
Cmiljanic/Ahmetovic
4-2-3-1
Dobro ce doci ova kup utakmica da dobiju priliku igraci sa manjom minutazom i da se malo uigraju i vrate u formu Lazic,Sevelj,Fanimo itd.
Od ovi sto su usli Sevelj mi se cini da nije los,Lazic isto skroz ok bio kada pogledamo da nije odigrao utakmice 9 mjeseci.Fanimo mora samo malo da se spremi i bit ce onaj stari,Merso onako jucer,Varesanovic beze.
U srijedu izvesti neki drugi tim,ne bi trebali imati problema:
Sahinovic
Imamovic
Trako
Lazic
Sevelj
Ramic
Palic
Varesanovic
Derviaagic
Fanimo
Cmiljanic/Ahmetovic
4-2-3-1
Dobro ce doci ova kup utakmica da dobiju priliku igraci sa manjom minutazom i da se malo uigraju i vrate u formu Lazic,Sevelj,Fanimo itd.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 sep 2021, 11:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Bodul je tip igraca kao Stilic, Stojcev, Miske u reprezentaciji, Mata... Moras imat barem dvojicu da trce za njega. Volio bih ga vidjet u nekom sistemu 442 romb, da iza njega igraju Peci/Palic, Ramic i Kapic. Mislim da bismo ga tad najbolje iskoristili. Miske bio zmaj u repki kad je iza sebe imao Pjanica, Medunjanina i Rahimica, ispred Dzeko i Vedator.forza_juve je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:56I imao pogrešnih dodavanja kao u priči, kada izgubi loptu ne ganja igrača. Dobar igrač nema šta ali voli granati rukama kada nije po njegovom, s druge strane da ga izbaciše vani ko bi igrao. Nemaš ti neke potez igrače da mogu nešto napravitinapoleon72 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:54Bodul je realno uzasan od Radnika. Mahac rukama i drk.adzija na terenu. Gol Zelji ga ne amnestira, svaka cast za golcinu al to je slobodnjak, u zadnjih 5 tekmi je pretrcao kao Ramic za jednu tekmu.haris004 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:50Suđenje na stranu mi smo sinoć zasluženo poraženi. Tek sa izmjenama smo počeli ličit na ekipu. Bodul je sinoć morao biti zamijenjen, užasna utakmica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ljudi na pressu lijepo rekli da cemo se boriti za Evropu tako da ko je slusao i povezao 2 i 2 jasno mu je bilo da od nas ove godine nema nista.Ne toliko zbog igre nego dok je Vico na vrhu sa ostalim kriminalcima u savezu nema titule za nas.Historicar je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:44Prvi put poslije 2017. godine, da se u ovo doba godine nalazimo tako daleko od vrha i da smo se svi manje - više oprostili od titule. Kako odvratan osjecaj, da čovjek dušu povrati.
Na stranu jos sta nam se desavalo od odlaska Nama,registracije i svega ostalog
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja pratim Euroexpress i komercijalu. Pomno se prati šta piše na vratima auta i odakle je firma.Ahmoveliki je napisao/la: ↑26 sep 2021, 03:08Ne znam za vas ali ja sam u tunelu narednu protiv cetalja
P.S. zna li neko koja je Security agencija bila prisutna na stadionu?
- forza_juve
- Kontakt:
Ma fali nama Fanimo pa da se saltaju strane, protivnik ne bi znao odakle sijeva, desno Fanimo, iza napadača Bodul a lijevo Pidro
Udarna igla Ahmet, Cmilja ili Bagarić
Na djecu ne treba pritisak da se pravi ali svakako dati do znanja da više pripaze na greške 30-ak metara od gola, ali to će nadoći sa iskustvom.
Treneru podrška dok ne vidimo kako će to izgledati kada svi budu spremni, evo ima kup da se malo uigraju pa imaju reprezentativne pauze taman da se to uštima.
Raduje me što smo dobili opet dobrog golmana, pa tu je Trako, Kobiljar, Kurdic će biti zvijer. Malo me Djokanovic zabrinjava i njegova forma ali trebalo bi to doći na svoje.
Čini mi se da jedino nema spasa za Pidru, šta li je u njegovoj glavi to samo on zna, lik poslije povrede ne liči na sebe
Za Vicka ništa ne bih govorio osim da je odigrao dobro ono što je odigrao minuta i mislim da će biti dobro pojačanje.
Mora se proraditi na presingu, pritisku i pojačanom napadu kada ti baš zagusti a ne da se vucaraju kao da vodimo a ne da ganjamo rezultat

Udarna igla Ahmet, Cmilja ili Bagarić
Na djecu ne treba pritisak da se pravi ali svakako dati do znanja da više pripaze na greške 30-ak metara od gola, ali to će nadoći sa iskustvom.
Treneru podrška dok ne vidimo kako će to izgledati kada svi budu spremni, evo ima kup da se malo uigraju pa imaju reprezentativne pauze taman da se to uštima.
Raduje me što smo dobili opet dobrog golmana, pa tu je Trako, Kobiljar, Kurdic će biti zvijer. Malo me Djokanovic zabrinjava i njegova forma ali trebalo bi to doći na svoje.
Čini mi se da jedino nema spasa za Pidru, šta li je u njegovoj glavi to samo on zna, lik poslije povrede ne liči na sebe
Za Vicka ništa ne bih govorio osim da je odigrao dobro ono što je odigrao minuta i mislim da će biti dobro pojačanje.
Mora se proraditi na presingu, pritisku i pojačanom napadu kada ti baš zagusti a ne da se vucaraju kao da vodimo a ne da ganjamo rezultat
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, Vanja8 i 21 gost.