Kako nije bilo za UD. Joshui se moglo navući možda 4 runde. Veći dio meča sam mislio da Joshua taktizira i čeka da kvalitetno napadne (možda je to i bio plan), ali očigledno se Usyk toliko dobro kretao da Joshua nije imao rješenje za njega.
The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Prije zadnje dvije runde komentatori sa DAZNa su rekli kako Joshui trebaju obje da bi odbranio pojaseve, a izgubio je na kraju obje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Isto sam pomislio da možda pušta Usyka da se ispuca u nadi da će ga umoriti kilaža koju prije nije morao da nosi, ali čovjek i na ovoj kilaži kao navijen.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pogresna meč plan skroz, nije bezveze Usyk nabio te kile, udarci su mu bili još razorniji večeras.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Iskreno očekivao sam neki dosadan meč i pobjedu Joshue na bodove, ali ovo je bilo ekatra, svaka čast Usyku. Joshua kao polumrtav čitavo vrijeme, osim onog krindžastog showa prije početka nije ništa pokazao, dok je Usyk svih 12 rundi odradio u strašnom tempu, imam osjećaj da bi mogao još 12 ovako. Ne vidim kako bi Joshua ovo u revanšu mogao uzeti, ipak Usyk djeluje profesionalnije od debelog meksikanca
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ova dvojica ne bi mogli kombinovano izdržati 12 rundi protiv kralja cigana 

Britanac bezveznjak teski
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Gumistucna
- Kontakt:
A nek je ga pobijedio,i to ne pobijedio nego izdominir'o , najvise zbog onakvog ulaska u ring, bahato,lezerno,
jos je u najboljem shapeu bio, Usyk ga pojeo
jos je u najboljem shapeu bio, Usyk ga pojeo
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Nije daleko od istine bio Furry kad je rekao da bi Joshuu nokautirao u drugoj, trecoj rundi. Zamisli na ovakvog AJ pustiti napaljenog Furrya, rastrgao bi ga.
Usyk fantastican cijeli mec, skolski odboksao, kretnje vrhunske. Steta sto ga ne zavrsi nokautom na kraju, ali zvono ga spasilo, 5minuta nije dosao sebi..jedva sijedio u kutu.
Usyk fantastican cijeli mec, skolski odboksao, kretnje vrhunske. Steta sto ga ne zavrsi nokautom na kraju, ali zvono ga spasilo, 5minuta nije dosao sebi..jedva sijedio u kutu.
⚽FK Garaže⚽
A zamisli tek pustiti Wildera jer ovaj nema promil defanzive kao Fury kakav bi to bio pokolj tekFCB1986 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:49Nije daleko od istine bio Furry kad je rekao da bi Joshuu nokautirao u drugoj, trecoj rundi. Zamisli na ovakvog AJ pustiti napaljenog Furrya, rastrgao bi ga.
I ja sam trenutno uvjeren da bi Wilder nokautirao Joshuu. Možda bi bio školovan od Usyka, ali Joshua sa ovakvom bradom ne vidim kako bi se nosio sa Wilderovom snagom.
- ASD
- Kontakt:
Usyk je sigurno najškolovaniji teškaš, i to daleko.
Šteta što on po predispozicijama to nije, inače bi dominirao godinama.
Kada je Joshua u pitanju. Vjerovatno je veliki profesionalac. Vrhunski vođen.
Ali svi znamo da je on propustio ključne godine koje su mu potrebne da bude dominantan.
Kada je njegova karijera u pitanju. Mnogo toga mu se poklopilo.
Šteta što on po predispozicijama to nije, inače bi dominirao godinama.
Kada je Joshua u pitanju. Vjerovatno je veliki profesionalac. Vrhunski vođen.
Ali svi znamo da je on propustio ključne godine koje su mu potrebne da bude dominantan.
Kada je njegova karijera u pitanju. Mnogo toga mu se poklopilo.
Ipak Usyk 

Kao što negdje rekoše, Joshua je bokserski Lewis Hamilton.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Ozymandias
- Kontakt:
Joshua ce sanjat Usykovu ljevaku.
Obozavam borce koji dodju i popisaju se po marketingu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kako ga je odškolovao Usyk. Fascinantno je koliko je čist borac, imao je dobijen mec i ni to ga nije usporavalo niti tjeralo na kupovanje vremena sa grljenjem u klinču, isao je hrabro i borbeno do zadnje sekunde.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Koliko je zapravo teško preći iz kruzera u tešku i našamarati prvaka već u prvoj borbi ?
Koliko postoji ljudi kojima je to pošlo za rukom u historiji boksa, Holyfieldu i ?
Koliko postoji ljudi kojima je to pošlo za rukom u historiji boksa, Holyfieldu i ?
Samim tim sto je to prije njega poslo samo Holyfieldu za rukavicom govori o velicini tog podviga.
Uzgred imao je dva meca prije ovog u HW kategoriji, ovo mu je bio treci mec.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Gumistucna
- Kontakt:
što kae Conor "his eye came out of the socket" 
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.