Imali smo problema sa igračima i registracijom, sve to stoji da je teško bilo ali brate nakon derbija da nemaš nekog motiva i da izmišljas pozicije igračima mi nije jasno niti će biti.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:227 šuteva imao Grk na poluvremenu,pa toliko James u Lejkersima ne digne šuteva.Trazili nulu dobili gol ,nismo dosli sa idejom da pobjedimo i tako to ide.Igrac koji suta mozda ce dati gol,onaj koji ne nece sigurno,tako je i sa nama.forza_juve je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:15PItao bih te ja da je Grk malo prisebniji bio ili da je Vranješ bio u njegovim situacijama kako bi se otišlo na poluvrijeme i da li bi onda rekao nije do trenera. Ova formacija je qrna teška, trebaju ti moćna krila za ovu formaciju a mi nemamo ni M a krila da ne spominjem.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:09Pocetni sastav i formacija nisu bili za optimizam; ali se izdrzalo poluvrijeme. Uspio je u namjeri trener.
E sad, greska mladog Trake i gol je presjekao sve..nije do trenera. Kasnije se pokusao vaditi ali nije islo.
Zamjerka je sto je igrao sa Pidrom kao full bekom, on to ne moze iznijeti; ali kontam da je igrao i kao treci stoper da bi Zakaric pravio djecu na njemu..treba jedan lijevi full bek ako misli igrati ovu formaciju ili da Fanima tu prebaci.
Idemo dalje, ne preostaje nista nego skupljati iskustvo sa mladima (i bodove).
Luzerski mentalitet Sablica,nije svjestan koga vodi nažalost,vodje mu nisu rekle sta se od Sarajeva ocekuje,a to sigurno nije da mi i Rudar Prijedor poslije 11 kola imamo isti broj datih golova.
Nadam se kada budu spremni Fanimo i onaj Sevelj da će upasti u 11 i da će napokon biti to to. Ako bude sa full igračima igrao dosadan, gadljiv defanzivni fudbal onda treba da leti.
Nemoj da leti zadnje kolo pa da uskače Dzeno sa svojom filozofijom.
Treba nahajcat igrače da budu kao gladni vukovi da u čoporu ganjaju yebenu loptu a ne kao zombiji da se kreću terenom.
Ko ne može da trci i presing ganja ima zahvalnica
Okey sudija te klao ali nije toliko koliko sam očekivao, zar je teško napravit presing na lošu odbranu borca. Presing je sve i ta fizička sprema i nema te ekipe u našoj ligi koja se može nositi sa presingom.
Kako naši klubovi stoje u Evropi, pa ispadaju upravo zbog presinga i fizičke spreme jer su mrtvaci.
Napadni i eto ti rezultata, od 10 šuteva ući će jedna a ne da imaš jedan šut deset minuta prije kraja.
Ne pamtim kada smo izašli i rasuli nekoga na terenu, prvo primimo gol pa onda nešto pokusavamo